НАЧАЛО Прессъобщения

Пазарът на меме монетите в Китай се разраства – Akita Inu и NiHao водят, Tradecurve е нагоре с 50%

юни 15, 2023 11:47 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пазарът на меме монетите в Китай се разраства – Akita Inu и NiHao водят, Tradecurve е нагоре с 50%

През 2021 г. Китай наложи забрана на криптовалутите, но отскоро нещата поемат в различна посока, тъй като в страната започват да се появяват все повече монети. 

Akita Inu и NiHao са меме монети, които получиха голямо внимание след последните си скокове в стойността. 

Въпреки това децентрализираните алтернативи също са все още изключително привлекателни, а функционалния токен на хибридната борса Tradecurve, TCRV, се повиши с 50%, тъй като инвеститорите търсят начини, по които да диверсифицират. 

>>КУПETE TCRV ТОКЕНИ СЕГА<<

Akita Inu и нейното представяне

Akita Inu е криптовалута, базирана на меме, която следва стандарта за ERC-20 токени и е свързана с блокчейна Avalanche. Akita DAO направлява развитието на екосистемата Akita Inu, а членовете ѝ могат да гласуват за предстоящи промени в мрежата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Към 15 юни 2023 г. Akita Inu се търгува на цена от $0.0000001076. Пазарната капитализация на криптовалутата Akita Inu възлиза на $7.47 милиона, като циркулиращото предлагане е 68,071,541,209,830.58 AKITA, а 24-часовият обем на търговия е $210,736. 

Това ни дава индикация, че Akita Inu е популярна меме монета, но тя не е единствена, тъй като NiHao също спечели значително внимание от страна на инвеститорите. 

Защо NiHao привлече вниманието?

NiHao е децентрализирана меме монета, която е създадена, за да подчертае силата на общността и сътрудничеството, според екипа, който я е създал. Това е още една криптовалута, създадена да насърчава чувството за общност и принадлежност, при което NiHao ще обединява хората и ще празнува разнообразието, като същевременно ще подкрепя културни инициативи.

На 15 юни 2023 г. криптовалутата NiHao се търгува на цена от $$0.0000000006491. Максималното предлагане на криптовалутата е ограничено до 888,000,000,000,000 NIHAO, а 24-часовият обем на търговия е $227,818, което я поставя дори над Akita Inu.

Tradecurve се изкачи с 50% и скоро може да повтори този модел

Въз основа на представянето както на Akita Inu, така и на NiHao, е ясно, че крипто пространството в Китай започва да се раздвижва. Но за тези, които искат истинска свобода в търговията, Tradecurve е разработена, за да засили всеобхватността. 

Този нововъзникващ играч в екосистемата за онлайн търговия в момента е в процес на предварителна продажба и предлага уникално предложение за стойност, като съчетава търговия с деривати и криптовалути от една платформа, която е наистина без граници.

Не се изискват KYC проверки и това гарантира частни транзакции, които могат да се извършват от всяка точка на света. Tradecurve също така предоставя ливъридж, започващ от 500:1, и това ще предложи на търговците подсилени възможности за печалба. 

С въвеждането на управлявани от изкуствен интелект ботове за търговия потребителите могат да използват силата на автоматизираното изпълнение на сделките по-бързо и ефективно да оптимизират портфейла си.

Ботовете ще анализират пазарните условия, ще следят движението на цените и ще изпълняват сделките в рамките на секунди, което прави процеса много по-бърз от възможния при ръчно извършване.

Стойността на токена TCRV се е увеличила с 50% и в момента е в трети етап на предварителната му продажба, като цената му е $0.015. Етапът вече е завършен на 81%, а на четвърти етап стойността му ще се покачи с 20%. 

Анализаторите са оптимистично настроени за бъдещето на TCRV и прогнозират, че след като монетата бъде регистрирана на първокласни борси като Uniswap, и когато проектът стартира, инвеститорите могат да очакват 100-кратно покачване на стойността. 

Научете повече за TCRV и бъдещето на проекта тук:

Кликнете тук за уебсайта
Кликнете тук, за да закупите токени за предварителна продажба на TCRV
Следвайте ни в Twitter
Присъединете се към нашата общност в Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути с потенциал да превърнат $50 в $5,000 до 2026 г.

Криптовалути като Uniswap (UNI) и ApeCoin (APE) се развиват добре, но все пак според анализаторите VC Spectra (SPCT) има по-обещаващи бичи перспективи. Ето защо!

октомври 1, 2023 20:01 4 мин. четене

Революционният VC Spectra (SPCT) привлича инвеститори, докато Avalanche (AVAX) и BNB търпят загуби

Експертите анализират три топ алткойна, VC Spectra (SPCT), Avalanche (AVAX) и BNB, в условията на мечи пазар. Прочетете, за да разберете кой може да е най-добрият избор за инвеститорите.

октомври 1, 2023 9:10 4 мин. четене

Могат ли тези две пренебрегвани криптовалути да постигнат 100% увеличение на стойността?

Според експертите VC Spectra и Curve DAO са сред най-мощните скрити скъпоценни камъни на крипто пазара. Могат ли SPCT и CRV да нараснат със 100% през 2023 г.?

септември 30, 2023 9:05 4 мин. четене

VeChain и Casper се надяват на отскок на пазара, докато инвеститорите се насочват към Shiba Budz

Крипто пазарът е изправен пред волатилност и несигурност, но има надежди за възстановяване. VeChain (VET) и Casper (CSPR), два известни проекта, се радват на оптимизъм от страна на инвеститорите.

септември 29, 2023 20:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.