НАЧАЛО Прессъобщения

Пазарни тенденции: Защо инвеститорите в Ethereum Classic (ETC) и Solana (SOL) разглеждат предварителната продажба на Pushd (PUSHD) като опция.

08.02.2024 11:30 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пазарни тенденции: Защо инвеститорите в Ethereum Classic (ETC) и Solana (SOL) разглеждат предварителната продажба на Pushd (PUSHD) като опция.

За ранните инвеститори в Pushd (PUSHD) проекта може евентуално да предложи възможност да спечелят 40x - 80x при следващия бум на пазара.

Освен да търгуват потребителите могат да генерират и пасивен доход от платформата чрез програма за приходи, която им позволява да се възползват от специфична награда, позволявайки на търговците да печелят крипто за изпълнение на конкретни задачи, а също и от приходите от такси, генерирани пропорционално на притежаваните от тях активи. Pushd (PUSHD) предоставя различни възможности за потребителите на Ethereum Classic (ETC) и Solana (SOL), докато волатилността не намалява и трейдърите се надяват да се възползват значително от евентуалния пазарен подем, който предстои.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


През последните 24 часа цената на Ethereum Classic (ETC) се понижи с 0.38%, като към момента на публикуване е $24.41 с обем на търговията от $205 милиона. Solana (SOL), от друга страна, последва бича тенденция, като се повиши над $100. Цената на актива се увеличи 4.5% за последните 24 часа с обем на търговия от $2.8 милиарда и повишената волатилност на Solana (SOL) доведе трейдърите към Pushd (PUSHD)

Ethereum Classic (ETC) се впуска в мечи тренд

Въпреки 7-дневната си серия и по-доброто представяне на световния крипто пазар, с ръст от 2%, това не е достатъчно за ETC да се възстанови .

Това е отразено в текущото приемане на Ethereum Classic (ETC) на пазара. Инвеститорите и притежателите на пазара станаха свидетели на срив на 24-часовия обем на търговия с 22.80%, което е значителен спад в пазарните му дейности и плашещ знак за притежателите.

Пазарната нестабилност на Solana (SOL) продължава

Пазарната тенденция при Solana (SOL) е в двете посоки, което поставя инвеститорите и притежателите в напрежение. Въпреки днешната печалба, волатилността на Solana (SOL) непрекъснато се отразява на пазарните ѝ дейности. Пазарната тенденция се понижи, като през последните 24 часа пазарната търговия рязко спадна с 28.10%. Непрекъснатата нестабилност доведе до това, че Solana (SOL) слезе под $90 и се покачи над $100 – всичко това в рамките на един месец. Ако Solana (SOL) продължи да се движи по пазарната си графика, повечето инвеститори и притежатели, които не разбират тънкостите на крипто пазара, ще бъдат силно засегнати. Solana (SOL) забелязва спад от 3.18% през последните седем дни.

Pushd (PUSHD) се превърна в жизнеспособна опция на пазара

Pushd (PUSHD) ще се превърне в средство за диверсификация на други притежатели на токени, след като предизвика оживление на пазара, и се предвижда да покаже ръст в цената в средата на 2024 г. На четвъртия етап от предварителните си продажби Pushd (PUSHD) събра много инвеститори, докато се търгуваше само за $0.08, като се предполага, че може да позволи на потребителите да спечелят по време на следващия бичи пазар.

Pushd (PUSHD), като новата платформа за електронна търговия, е за създаване като децентрализирана алтернатива на Amazon и eBay. Тя предефинира начина, по който потребителите търгуват на платформата, като променя търговския пейзаж и дава възможност на потребителите на криптовалути. С основната си цел, насочена към бързи, сигурни и прозрачни транзакции, тя е на път да се превърне в любима на пазара.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD) на официалния им уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Pepe скочи с близо 700% за месец. Кои меме криптовалути могат да го последват?

Pepecoin се появи миналата година с гръм и трясък, като буквално изригна в рамките на дни. Именно това се случва и сега.

04.03.2024 20:00 3 мин. четене

Крипто милионер посочи 3 алткойна, които може да се радват на бичи възход през 2024 г.; Dogecoin не е в списъка

Богатството може да бъде спечелено и изгубено за миг, докато се занимавате с криптовалути. Пазарната волатилност и непредсказуемите тенденции я превръщат в предизвикателна сфера за навигация, но тези, които имат остър поглед и стратегическа прозорливост, често се оказват начело на създаването на богатство.

04.03.2024 19:32 4 мин. четене

Поглед към утрешния ден: Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC) направиха големи крачки през първото тримесечие

На динамичния пазар на криптовалути през първото тримесечие се наблюдаваха забележителни успехи на ключови играчи като Kelexo (KLXO), Manta Network (MANTA) и Ethereum Classic (ETC).

04.03.2024 19:31 3 мин. четене

Крипто наративите се променят, тъй като Cosmos (ATOM), Kelexo (KLXO) и Bitcoin Cash (BCH) получават нови инвестиции

Пазарът на криптовалути непрекъснато се развива, като се появяват нови наративи, тъй като различни проекти привличат внимание и инвестиции.

04.03.2024 16:31 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.