Home

Пазарни експерти прогнозират възвръщаемост, подобна на тази на предоставена от Етериум, за токен в етап на предпродажба

10.07.2024 10:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пазарни експерти прогнозират възвръщаемост, подобна на тази на предоставена от Етериум, за токен в етап на предпродажба

Топ експерти и анализатори прогнозират 10,000Х скок за токена в предварителна продажба на ETFSwap, ETFS, подобно на Ethereum (ETH) през 2017 г.

Сега мнозина се обръщат към ETFS, токен в етап на предварителна продажба, създаден за екосистемата ETFSwap (ETFS), като към следващия кандидат за 10,000Х.

Топ анализатори твърдят, че токенът в етап на предварителна продажба ETFSwap (ETFS) може да нарасне 10,000 пъти като Ethereum (ETH)

ЕтериумEthereum(ETH) преживя доста голям възход от стартирането си през 2014 г. на цена от $0.31. Цената не отбеляза голямо увеличение между 2014 и 2017 г., като през това време тя се покачи до $21. Въпреки това, по време на бичия пазар през 2017 г. цената на алткойнът за първи път премина границата от $100.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Скоро алткойнът достигна нови върхове и постави нови исторически рекорди.
Едва през януари 2018 г. нещата отново започнаха да се забавят, след като Ethereum (ETH) достигна ATH от $1,418. Накрая, през 2021 г., ETH достигна най-високата си цена – $4,379. Оттогава цената му отново се тества и в момента се търгува на около $3,100, според данни на CoinMarketCap. Въпреки сегашната си меча нагласа, криптовалутата имаше впечатляващ ценови подем.

Топ анализатори и пазарни експерти сега се обръщат към нов токен в етап на предварителна продажба като достоен наследник на Ethereum (ETH). ETFS е родният управленски токен на екосистемата ETFSwap и неговото качество на функционалност накара много топ анализатори да прогнозират 10,000Х скок на цената на токена за предварителна продажба.

ETFSwap (ETFS) стимулира търговците и инвеститорите, притежаващи токена, като им предоставя огромни отстъпки от таксите за търговия, така че търговците да могат да се ангажират с по-ниски разходи. Таксите, които те плащат, се събират като данък върху продажбите в специален пул за възнаграждения, който ще бъде разпределен чрез airdrop събитие на притежателите на ETFS токена ежемесечно, увеличавайки възвръщаемостта на инвестициите им.

Потребителите и притежателите на ETFSwap (ETFS) токени могат да печелят до 36% от стейкинг пула на платформата, който е пряко свързан с ликвидността на токените ETFS, когато стейкват своите токени от предварителната продажба в протокола на платформата. Тази възможност за получаване на пасивен доход с потенциал за доходност от 87% APR гарантира, че търговците ще извлекат максимална печалба от подкрепата на протокола.

Токенът предоставя на притежателите си още много предимства, включително право на глас в системата за управление на ETFSwap, ранен достъп до нови листвания на ETF и актуализации на ексклузивни инвестиционни възможности.

Резултатите от предварителната продажба на ETFSwap също поразиха лидерите в крипто индустрията, тъй като те ежедневно преодоляват нови граници. Към момента на писане на статията на статията предварителната продажба вече е продала над 250 милиона токена и е събрала $2 милиона. Много китове вече се включват в купуването на ETFSwap (ETFS).

ETFSwap (ETFS) проправя пътя за крипто ETF

DeFi платформата на ETFSwap е децентрализиран пазар за търговия с крипто ETF-и и други токенизирани институционални активи. На платформата търговците могат да обменят своите криптовалути с някой от изброените институционални токенизирани ETF-и.

ETFSwap (ETFS) е изградена върху изключително сигурната и мащабируема блокчейн мрежа на Ethereum, за да осигури на търговците и инвеститорите истинска прозрачност, сигурност и ефективност. Cyberscope извърши щателен одит на платформата и не бяха открити значителни уязвимости в сигурността. Освен това партньорството с регулирани инвестиционни банки, отговарящи на изискванията на MiCa, позволява на платформата да работи с ценни книжа и криптовалути.

Атрактивните функции и инструменти на ETFSwap получиха похвали от водещи анализатори и лидери в крипто индустрията. Много от тях цитираха несравнимо лесния за ползване интерфейс на платформата, коментирайки, че могат да получат достъп до всички функции, да изпълняват сделки и да управляват портфейлите си безпроблемно.

Атрактивните опции за ливъридж са друг аспект на ETFSwap (ETFS), който предизвика възхищението на потребителите. Търговците могат да укрепват позициите си на пазара с до 10x ливъридж за всички сделки. 50-кратният ливъридж също дава възможност на търговците да увеличат печалбите си от търговията с фючърси и опции.

Заключение

Предварителната продажба на ETFSwap (ETFS) е в ход и всяка единица се продава на преференциална цена от $0.01831, най-ниската, която някога ще бъде. Присъединете се към умните търговци и инвеститори, които използват промоционалната оферта с 40% бонус, за да натрупат повече токени още днес.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Следващото движение на крипто пазара: Kои монети са готови да избухнат?

В момента крипто пазарът преживява период на спокойствие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 17:25 5мин. четене

НЕВЕРОЯТЕН крипто AI токен с 60-кратен потенциал!

Крипто пазарът в момента преживява период на затишие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 16:52 4мин. четене

Новото ICO на Clandeno (CLD) привлича големи инвеститори; AI прогнозите показват 1,000Х ръст в рамките на няколко седмици, на фона на движенията при Bitcoin (BTC) и Cardano (ADA)

Крипто индустрията преминава през положителна промяна, след като преживя няколко трудни месеца, което накара пазарната капитализация да спадне от $2.54 трилиона до $2.15 трилиона за един месец.

12.07.2024 15:00 3мин. четене

AI отчита 1000Х потенциал за ICO-то на Clandeno (CLD) в рамките на няколко седмици, тъй като доверието в Solana (SOL) и XRP преди изборите в САЩ се повишава

На фона на страстите около Clandeno (CLD) доверието в Solana (SOL) и XRP отбеляза забележителен ръст.

12.07.2024 14:56 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.