НАЧАЛО Други

Пазарната капитализация на крипто пазара седи около $200 милиарда, все още няма пазарна инерция

СЕП. 17, 2018 18:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Пазарната капитализация на крипто пазара седи около $200 милиарда, все още няма пазарна инерция

В понеделник сутринта не се наблюдава никакво действие на крипто пазарите. От края на миналата седмица няма значителни движения. Общата пазарна капитализация е малко над 200 милиарда долара и е поддържала това ниво през последните три дни.


Биткойн е статичен и не е успял да прокара цената си към следващото ниво на съпротива.


BTC в момента се търгува на цена от $ 6,490. Техническите показатели са по-мечи, следователно Биткойн може да види спад до под $ 6,400. Етериум също не се движи и в момента на писане на статията се търгува на около $ 220.

Движенията на алткойновете са смесени, наполовина червени, наполовина зелени, с много малко печалби или загуби. В топ десет монетите Stellar е скочил с почти 2% до $ 0.204, докато Биткойн Кеш е спечелил 1.5%, търгувайки се на $ 445. Останалите не са са правили значителни движения от вчера.

От топ 20 алткойновете само Dash е реализирал реални печалби, които при това са само 4%. Той бързо настига Cardano , който е на път да се оттегли от топ 10. Падащите са Tezos и VeChain , които са отчели спадове от 2,5% през деня.

Има няколко алткойна, които правят възходящи движения в момента и един от тях е Aurora. AOA се катери цяла седмица и е с приблизително 50% нагоре за деня, стигайки $ 0,035. Той току-що е бил включен в списъка на KuCoin. Вероятно това събитие е генерирало инерцията, която наблюдаваме в момента.

От миналия понеделник Aurora е направила 180% скок. FunFair, PowerLedger и Waltonchain са с 10-13% повече за деня. От валутите на червено в топ сто, Mixin спадна най-много, губейки 17% през деня. GAS и Theta Token също падат със 7-8% през последните 24 часа.

През уикенда имаше много малка промяна в общата пазарна капитализация на криптовалутите.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Положението в Китай всява паника на световните пазари

Рисковите активи по целия свят намаляват поради опасенията за последствията от наближаващия дефолт на китайския предприемач Evergrande.Въпреки този спад, се очаква Биткойн заедно с остатъка от крипто ...
СЕП. 20, 2021 18:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Morgan Stanley стартира специализиран екип за изследване на криптовалути

"Стартирането на този екип е в знак на признание за нарастващото значение на криптовалутите и други цифрови активи на световните пазари", казаха от банката.Morgan Stanley създава нов изследователски е...
СЕП. 20, 2021 13:25 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Coinbase влиза в партньорство с Имиграционната и митническа служба на САЩ

Съгласно споразумението, Coinbase са сключили договор за доставка на "софтуер за разработка на приложения като услуга" за Имиграционна и митническа служба на Съединените щати (ICE).Договорът влезе в с...
СЕП. 20, 2021 09:55 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Президентът на ЕЦБ нарича криптовалутите 'спекулативни' и 'подозрителни'

“Мисля, че трябва да [уточним], че са силно спекулативни, от време на време подозрителни и с висока интензивност по отношение на консумация на енергия, но те не са валута”, каза Лагард, говорейки в по...
СЕП. 19, 2021 16:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света