НАЧАЛО Други

Паундове на Coinbase, обобщение на юли месец

декември 14, 2018 15:41 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Паундове на Coinbase, обобщение на юли месец

Coinbase обяви в сряда, 1-ви август, че британските ѝ клиенти вече могат да купуват Биткойн и други криптовалути с Британски паунд.

Досега потребителите трябваше да поддържат фиатните си средства в евро вместо паундове. Това означаваше, че процесът на закупуване на Bitcoin и други криптовалути на Coinbase отнемаше няколко дни и доведе до такси за обмен в чуждестранна валута.

Zeeshan Feroz, главен изпълнителен директор на Coinbase UK, заяви следното:

През последните няколко месеца работихме усилено, за да добавим GBP за клиентите на Coinbase в няколко от предлаганите от нас продукти в Обединеното кралство. Също така направихме големи крачки към нашата цел да направим Coinbase най-надеждната и съвместима марка в пространството. Тези стъпки включват получаване на лиценз за електронни пари за нашите фиктивни операции от Федералното бюро за финансово поведение (FCA), добавяне на подкрепа за схемата за по-бързи плащания и да станем първата платформа за търговия с криптовалута, която получава банкова сметка в голяма банка в Обединеното кралство.

Coinbase направи tweet, обощаващ събитията в крипто света миналият месец.

В обобщението, компанията говори за базираната  на блокчейн игра Gods Unchained, класовете по крипто в London School of Economics, блокчейн темите в CFA Institute и други.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Обменът на фиатни валути спада за пети пореден месец

Според данни от The Block, септември е петият пореден месец, през който обемите на обмен на фиатни валути намаляват.

октомври 3, 2022 19:44 1 мин. четене

Русия ще снабди Казахстан с електроенергия за копаене на крипто

Русия се готви да предостави на Казахстан допълнителна енергия, необходима за функционирането на ферми за добив на криптовалути в централноазиатската държава.

октомври 3, 2022 18:55 1 мин. четене

Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?

През Q3 на 2022 г. акциите спаднаха поради инвазията в Украйна и повишаването на цените на енергията в Европа, и Обединеното кралство. 

октомври 3, 2022 15:26 1 мин. четене

Колко криптовалути държат банките по света?

Според последния доклад на Базелския комитет глобалната банкова експозиция към криптовалути възлиза на 0.01%, тъй като 19-те най-големи финансови институции притежават криптовалути на стойност 9.4 милиарда евро, което се равнява на 0.14% експозиция.

октомври 3, 2022 14:16 1 мин. четене