НАЧАЛО Прессъобщения

Партньорството на Кристиано Роналдо с Binance предизвика NFT мания. Предстои ли рали при тези меме токени?

03.06.2024 9:50 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Партньорството на Кристиано Роналдо с Binance предизвика NFT мания. Предстои ли рали при тези меме токени?

Кристиано Роналдо и Binance сключиха ново сътрудничество в областта на NFT, известно като "Forever Worldwide: The Road to Saudi Arabia".

В това ново партньорство ще се говори за живота и кариерата на Роналдо, който е петкратен носител на наградата “Златна топка” и това съобщение вече създава хайп в пространството на меме монетите.

През изминалата седмица пазарът на меме токените стана свидетел на огромен бум. С последните новини анализаторите смятат, че меме монети като KangaMoon, Dogwifhat, Pepe, Shiba Inu и Floki ще станат свидетели на още ръстове през следващите седмици, тъй като пазарната им активност рязко нараства. Поради това сега може да е най-подходящият момент за наблюдение на токените.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Прогнозите са, че цената на KangaMoon ще се повиши с 600% през юни

Навлизането на KangaMoon в пространството на меме монетите предизвика голямо вълнение. Проектът набра голяма популярност и се движи по положителна траектория от началото на предварителната продажба преди няколко месеца.

С ръст от над 400% от началото на предварителната продажба, експертите смятат, че наблюдението на тази нова меме монета може да бъде добра идея 2024 г.

KANG е революционен проект за меме монета, който включва GameFi и SocialFi функции заедно в своята платформа. Благодарение на тези уникални функции потребителите могат да се включат в редица гейминг дейности и да печелят награди и призове. Вече Kangamoon може да се похвали с над 32,000 членове на общността и 10,000 притежатели на токени. Освен това KangaMoon вече е набрала повече от $7.4 милиона в предварителна продажба.

Интересното е, че ранните купувачи на токена KangaMoon вече са спечелили 400% възвръщаемост на инвестициите, тъй като цената на токена $KANG скочи от $0.0050 до $0.025. Понастоящем, на бонусния етап, KangaMoon вече е регистриран на CoinMarketCap и CoinGecko, като скоро ще бъде регистриран и на борсата Bitmart. С набелязването на още централизирани борси (CEX) за регистриране на KANG се очаква цената на токена да нарасне с 600% през юни.

KangaMoon въведе dApp за стейкинг, който е един от по-добрите в пространството на меме монетите. Потребителите могат да стейкват активите си и да получават максимална APY. Въз основа на успеха на предварителната продажба и иновативните ѝ функции разработчиците смятат, че цената на токена $KANG може да достигне $1 през следващите месеци.

Стойността на Dogwifhat се очаква да достигне нови висоти през юни

Dogwifhat е една от меме монетите, които трябва да се наблюдават тази година, тъй като положителната ѝ серия продължава. Стартирана през декември 2023 г., цената на Dogwifhat рязко повиши стойността си само за шест месеца. Като една от меме монетите, базирани на Solana, токенът стана свидетел на масово приемане през последните месеци. Междувременно Dogwifhat няма специална токеномика като другите меме монети, тъй като токенът $WIF се движи главно от спекулации.
Що се отнася до пазарните резултати, настроенията на пазара на Dogwifhat са бичи. Въз основа на статистиката на CoinMarketCap, цената на Dogwifhat се е повишила с 42% през последния месец, тъй като цената се опитва да пробие границата от $4. Въпреки че опитът ѝ беше неуспешен, анализаторите смятат, че повторният опит ще се случи скоро, тъй като обемът на търговията с Dogwifhat достигна над $1 милиард.

Междувременно токенът се търгува над 50-дневната проста плъзгаща се средна (SMA). Крипто аналитиците смятат, че ако токенът успее да надмине нивата на съпротива при $4.01, $4.24 и $4.66, цената на Dogwifhat може да достигне $7 през юни, което ще го постави в списъка на експертите, наблюдаващи монети през юни.

Цената на Pepe се понижава, тъй като кит акумулира 68 милиарда Pepe монети

Въпреки неотдавнашния спад, Pepe може да направи изненадващ отскок през следващите седмици. След като китът се сблъска със загуби в Shiba Inu, той пренасочи вниманието си към Pepe. Неотдавнашни данни от Lookonchain, платформа за проследяване на транзакциите във веригата, разкриха стратегическия ход. Пуснат на пазара през 2021 г., Pepe придоби сериозна тяга на пазара.

Поглед към техническия анализ на Pepe показва, че монетата се насочва надолу, тъй като инвеститорите се опасяват, че монетата е достигнала своя връх. Междувременно цената на Pepe се е повишила със 117% през последния месец и с 18% през последната седмица. Въпреки че обемът на търговията с Pepe и пазарната капитализация са в низходящ тренд, анализаторите прогнозират скорошно възстановяване.

Пазарните нагласи на Pepe са бичи, като токена се търгува над 200-дневната и 50-дневната ЕМА. С индекс на страха и алчността, показващ алчност (75), Pepe все още е в зоната на акумулиране. По този начин, основните прогнози за цената на Pepe сочат, че монетата може да достигне $0.000050 през юни.

Инвеститорите очакват рали, тъй като обемът на търговията с Shiba Inu се покачва

С продължаващата мания по меме монетите Shiba Inu изпревари Cardano и влезе в списъка на 10-те най-големи криптовалути с пазарна капитализация от $16 милиарда, но след това се върна на 11-то място, спадайки до $14.6 милиарда по данни на CoinMarketCap.

Разработена от Ryoshi и популярна като “Убиецът на DOGE”, Shiba Inu може да се похвали с жизнена общност от любители на меме, които наричат себе си “ShibArmy”. Междувременно Shiba Inu има екосистема, която се състои от много компоненти, като ShibaSwap, децентрализиран обмен. Токенът Shiba Inu е дефлационен. Като такива, токените SHIB се изгарят от време на време, което повишава цената им.

Пазарните перспективи за Shiba Inu показват положителни признаци. Според пазарните данни цената на Shiba Inu се е повишила с 190% през последната година и с 2% през последната седмица, тъй като интересът към токена продължава да расте. Над 15 ключови пазарни индикатора за Shiba Inu показват зелена светлина.

Може ли цената на Floki да се възстанови на фона на неотдавнашната пазарна волатилност?

Floki е една от най-познатите меме монети на пазара. Платформата Floki се превърна в един от най-добрите Web3 проекти в света, тъй като включва децентрализирани финанси, NFT и метавселена. С неотдавнашното партньорство между Кристиано Роналдо и Binance за стартирането на NFT, Floki е един от геймърските токени, за които се прогнозират ралита.

През последните няколко дни Floki стартира ново предложение, наречено Floki Trading Bot. Този нов бот има за цел да подобри ефективността на крипто транзакциите в различни блокчейни, като същевременно увеличи функционалността на токените Floki Inu. Също така, Coinbase има намерение да листне безсрочни фючърси на Floki на международната борса Coinase и Coinbase Advanced. Анализаторите смятат, че листването ще предизвика покачване.

След като изгориха милиарди токени през последните няколко дни, цената на Floki отбеляза бум. Освен това стойността на Floki се е повишила с 55% през последния месец. Последното пазарно отстъпление обаче изчерпа токена, като обемът на търговията с Floki намаля. Дори и при това положение анализаторите прогнозират рали през следващите дни.

Заключение

Неотдавнашното партньорство между Кристиано Роналдо и Binance предизвика голям интерес сред любителите на меме монетите. Инвеститорите смятат, че това може да е добра възможност за закупуване на меме моонети, които скоро могат да донесат огромни печалби.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Умните китове купуват Биткойн, но според прогнозите, че Angry Pepe Fork и Shiba Inu може да отбележат скок

Спадът на Биткойн до ново петседмично дъно събуди отново интереса на умните китове, които сега са на вълна покупки.

22.06.2024 8:40 4 мин. четене

Учител направи $2.2 милиона с MATIC през 2021 г. и твърди, че можете да повторите тази история с DTX Exchange?

Според пазарните експерти DTX Exchange може да е на път да покаже подобни печалби като Polygon през 2021 г. Проектът е оборудван с релевантни за индустрията функции и обширни случаи на използване.

22.06.2024 8:00 3 мин. четене

Актуализираната политика за поверителност на MetaMask предизвиква страх в крипто сектора, търговците бягат към RCO Finance и Uniswap

Последните промени в политиката за поверителност на Metamask разгневиха крипто общността. Потребителите изразиха загриженост и преминаха към децентрализирани системи като RCO Finance (RCOF) и Uniswap.

21.06.2024 16:00 5 мин. четене

Нови и обещаващи криптовалути, които да следите този уикенд

Проследяването на всички криптовалути, налични на пазара, само по себе си може да бъде работа на пълен работен ден.

21.06.2024 13:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.