НАЧАЛО Прессъобщения

Паралелни пътища в крипто пространството: Pushd (PUSHD), Ethereum (ETH) и Avalanche (AVAX) се развихрят през февруари

26.02.2024 17:55 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Паралелни пътища в крипто пространството: Pushd (PUSHD), Ethereum (ETH) и Avalanche (AVAX) се развихрят през февруари

2024 година изглежда като завръщане за много съществуващи криптовалути. Две от тях са Ethereum (ETH) и Avalanche (AVAX). Докато Ethereum (ETH) е на път да задържи висока цена от $3,000, Avalanche (AVAX) може да достигне $50.

Досега тези две криптовалути показаха впечатляващо завръщане и сега бележат огромен напредък. Подобно на Ethereum (ETH) и Avalanche (AVAX), Pushd (PUSHD) също се бори да реализира печалби през февруари.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Освен това експерти от бранша прогнозират, че Pushd (PUSHD) , Ethereum (ETH) и Avalanche (AVAX) може да бъдат едни от печелившите криптовалути.

Може ли Ethereum (ETH) да задържи високата цена от $3,000?

Отговорът щеше да бъде отрицателен, ако беше зададен миналата година. Тази година обаче изглежда доста обещаваща за Ethereum (ETH), тъй като монетата показа признаци, че отново ще стигне до историческите си нива. Закупуването на Ethereum (ETH) може да се окаже добро решение, тъй като се очаква ъпдейтът Dencun да влезе в сила до края на първото тримесечие на годината.

Тази актуализация съчетана с вълнението около евентуалното одобрение на Етериум спот ETF от страна на SEC, може да повлияе положително на монетата. Всичко това съчетано с идването на халвинга на Биткойн, който исторически е служил като катализатор за повишаване на цените на повечето валути, потенциално би помогнало на монетата да задържи сегашната си цена от $3,000.

Скоростта, с която се разраства платформата Ethereum (ETH), е много впечатляваща и се откроява сред останалите. Едно от изтъкнатите предимства на платформата на Ethereum (ETH) пред останалите е, че тя позволява изграждането на DeFi платформи върху нейния блокчейн.

Може ли Avalanche (AVAX) да достигне цена от $50?

Това може да изглежда като приказка, но Avalanche (AVAX) не веднъж е показвала потенциала си да достигне цена от $50. Само преди 2 месеца монетата достигна границата от $48, но след това загуби част от печалбите си. В резултат на това цената на Avalanche (AVAX) към момента на писане на статията е около $38, като мнозина вярват, че ако й се даде повече време, може да надхвърли $50.

Подобно на Ethereum (ETH), Avalanche има изключително добро представяне. Първо, тя може да обработва над 4,000 транзакции в секунда, което е доста добре в сравнение с други платформи. Avalanche (AVAX) е една от много малкото платформи с бърза мрежа.

Pushd (PUSHD) се бори да реализира по-високи печалби

Прогнозите и настоящите тенденции показват, че Pushd (PUSHD) може да направи по-големи процентни печалби, имайки предвид ниската и цена и малката и пазарна капитализация.

Pushd (PUSHD) ще бъде напълно децентрализиран Web3 пазар с фокус върху това да бъде решение на основните проблеми, свързани с Amazon и eBay. Проблеми като необходимостта от преминаване през строги KYC процеси и такси за публикуване могат да бъдат избегнати в платформата Pushd (PUSHD), което от своя страна ще направи купуването и продаването онлайн по-лесно и просто.

Освен това Pushd (PUSHD) предлага много функции на потребителите в своята екосистема. Една от отличителните характеристики на Pushd (PUSHD) е услугата за суап, която позволява на търговците да обменят различни криптовалути с всеки по света без комисиона за лихви.

Със своите първокласни функции Pushd (PUSHD) успя да привлече над 30,000 регистрации за кратък период от време. Pushd (PUSHD) е на етап 5 от предварителната продажба и все още се продава за $0.11.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 8:23 5 мин. четене

Raffle Coin обещава на инвеститорите в Stellar и Chainlink потенциална печалба от 20 до 25Х на фона на колебанията на пазара

В бичи и мечи пазари има проекти, които винаги изграждат следващата си функция. Платформи като Stellar и Chainlink помагат в изграждането на инфраструктурата на сегашното блокчейн пространство, каквото го познаваме.

24.04.2024 8:21 3 мин. четене

След халвинга на Биткойн: Инвеститорите в USD Coin и Polkadot се подготвят за успеха на DeeStream (DST), насочвайки се към 65Х растеж

Неотдавнашното халвинг събитие на Биткойн коригира пейзажа на добива и подготви пазара за нови инвестиционни възможности.

23.04.2024 21:10 4 мин. четене

Седмични печалби с Koala Coin (KLC), контрастиращи с кроткия прилив на Binance Coin (BNB) и прогнозираните трусове на Cardano (ADA)

Променливата панорама на настроенията на инвеститорите се колебае от върхове на радост до спадове на тревога. Този цикъл се повишава от перспективите на Koala Coin (KLC), авангарден меме проект.

23.04.2024 20:53 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.