НАЧАЛО Биткойн

Параболичното движение на Биткойн ще ни отведе над $ 100,000

08.09.2019 22:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Параболичното движение на Биткойн ще ни отведе над $ 100,000

Мнозина започват да търсят бъдещи прогнози за цените поради страничните движения на флагманската криптовалута.

Те обикновено дават уверения, че настоящите движения на пазара са само временни.


Спекулативните прогнози за цените винаги привличат много внимание.


През последните две години те варираха от срив до нула до милион долара в рамките на половин десетилетие. 


Прогнозата, която ще разгледаме, е статуя от предприемача Харолд Кристофър Бъргър, който разгледа естествения дългосрочен коридор за растеж при Биткойн.





Историческите прогнози за цените често следват състоянието на пазара в даден период от време. През 2017 г. всички говориха за движение до Луната, тъй като Биткойн направи много сериозно параболично движение. 


Към края на 2018 г. средата беше напълно различна и мечките набраха сила. Това даде старт на вълна от паника, като се вярваше, че Биткойн епичен балон, който е в процес на крах. В началото на 2019 г. нещата отново тръгнаха нагоре, поне за BTC.


Поглеждайки назад към десетгодишната история на най-голямата криптовалута, може да даде някаква индикация за бъдещето му и точно на това разчита изследователят. 


Той определи, че ценовото развитие на Биткойн може да се разглежда като движения в коридор, дефинирани от два закона за мощност, основани на времето. По този модел са направени две прогнози:


Цената ще достигне 100,000 долара за Биткойн не по-рано от 2021 г. и не по-късно от 2028 г. След 2028 г. цената никога няма да падне под 100,000 долара.


Този ценови коридор е разделен на две ленти, една в долния край и една в горния край на ценовите прогнози. BTC цената е прекарал еднакво време във всяка лента, което предполага, че се очакват по-големи цикли на ценови бумове и сривове.


Задълбоченото изследване продължава да обяснява моделите на ценообразуване и историческите действия, като добавя, че Биткойн претърпя много сериозен растеж само за няколко години. 

Логаритмичните прогресии се предпочитат пред линейните, тъй като те описват ценовата еволюция много по-добре. Това е често срещаната графика, изобразяваща кривата на растеж от самото начало.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Исторически момент: Биткойн успешно завърши своя четвърти халвинг

Халвингът на Биткойн – събитие, което се повтаря на всеки 210,000 блока или приблизително на всеки четири години – води до намаляване наполовина на възнагражденията за добив на миньорите.

20.04.2024 3:16 1 мин. четене

Биткойн е измама и безнадеждна валута според директора на JPMorgan

Джейми Даймън, главен изпълнителен директор на JPMorgan, продължава да бъде яростен критик на Биткойн (BTC), като го смята за измамен актив, а не за легитимна валута.

19.04.2024 20:00 1 мин. четене

Ето защо цените на Биткойн и криптовалутите може да се сринат след халвинга

Цената на Биткойн отбеляза значителен спад от историческия си връх, като не успя да поддържа инерцията и проби под ключовите нива на подкрепа около $68,300 и $63,400 преди отново да се върне над $64,000 към 19 април.

19.04.2024 14:00 3 мин. четене

Цената на Биткойн вероятно ще спадне след халвинга – JPMorgan

Според неотдавнашен изследователски доклад на JPMorgan предстоящото намаляване на възнаграждението от добив на Биткойн наполовина се очаква да има негативно отражение върху пазара на криптовалути.

19.04.2024 6:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.