НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Параболичното движение на Биткойн ще ни отведе над $ 100,000

СЕП. 8, 2019 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Параболичното движение на Биткойн ще ни отведе над $ 100,000

Мнозина започват да търсят бъдещи прогнози за цените поради страничните движения на флагманската криптовалута.

Те обикновено дават уверения, че настоящите движения на пазара са само временни.


Спекулативните прогнози за цените винаги привличат много внимание.


През последните две години те варираха от срив до нула до милион долара в рамките на половин десетилетие. 


Прогнозата, която ще разгледаме, е статуя от предприемача Харолд Кристофър Бъргър, който разгледа естествения дългосрочен коридор за растеж при Биткойн.

Историческите прогнози за цените често следват състоянието на пазара в даден период от време. През 2017 г. всички говориха за движение до Луната, тъй като Биткойн направи много сериозно параболично движение. 


Към края на 2018 г. средата беше напълно различна и мечките набраха сила. Това даде старт на вълна от паника, като се вярваше, че Биткойн епичен балон, който е в процес на крах. В началото на 2019 г. нещата отново тръгнаха нагоре, поне за BTC.


Поглеждайки назад към десетгодишната история на най-голямата криптовалута, може да даде някаква индикация за бъдещето му и точно на това разчита изследователят. 


Той определи, че ценовото развитие на Биткойн може да се разглежда като движения в коридор, дефинирани от два закона за мощност, основани на времето. По този модел са направени две прогнози:


Цената ще достигне 100,000 долара за Биткойн не по-рано от 2021 г. и не по-късно от 2028 г. След 2028 г. цената никога няма да падне под 100,000 долара.


Този ценови коридор е разделен на две ленти, една в долния край и една в горния край на ценовите прогнози. BTC цената е прекарал еднакво време във всяка лента, което предполага, че се очакват по-големи цикли на ценови бумове и сривове.


Задълбоченото изследване продължава да обяснява моделите на ценообразуване и историческите действия, като добавя, че Биткойн претърпя много сериозен растеж само за няколко години. 


Логаритмичните прогресии се предпочитат пред линейните, тъй като те описват ценовата еволюция много по-добре. Това е често срещаната графика, изобразяваща кривата на растеж от самото начало.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Коментари (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Има ли връзка между халвинга на Биткойн и скорошния скок на цените на петрола?

Разбира се, това тревожно развитие едва ли ще окаже пряко влияние върху цените на криптовалутите.Някои от общността, обаче, започнаха да спекулират дали може да се очаква корелация между предлагане и ...
СЕП. 18, 2019 08:00 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Колко Биткойн ви е нужен, за да се наречете кит?

Биткойн кит прехвърли $1 милиард (94,504 BTC)Преди 10 дни Биткойн кит (или по-скоро майката на всички Биткойн китове) премести $1 милиард в BTC само в една транзакция.Съвсем разбираемо е, че движение ...
СЕП. 17, 2019 18:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн и S&P 500 са на път към нови върхове

Лий казва, че флагманската криптовалута ще достигне нов връх, след като S&P 500 направи същото. Предполага се, че крипто пазарът е несвързан с традиционните пазари, особено поради децентрализ...
СЕП. 16, 2019 17:30 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн ще достигне нови рекордни стойности преди следващия халвинг

Анализаторът, известен в индустрията като FilbFilb, цитира "stock-to-flow" съотношението на Биткойн като ключов показател за очертаването на пътя на BTC занапред.„Ако приемем, че няма системен шок нит...
СЕП. 16, 2019 09:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света