НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Параболичното движение на Биткойн ще ни отведе над $ 100,000

СЕП. 8, 2019 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Параболичното движение на Биткойн ще ни отведе над $ 100,000

Мнозина започват да търсят бъдещи прогнози за цените поради страничните движения на флагманската криптовалута.

Те обикновено дават уверения, че настоящите движения на пазара са само временни.


Спекулативните прогнози за цените винаги привличат много внимание.


През последните две години те варираха от срив до нула до милион долара в рамките на половин десетилетие. 


Прогнозата, която ще разгледаме, е статуя от предприемача Харолд Кристофър Бъргър, който разгледа естествения дългосрочен коридор за растеж при Биткойн.

Историческите прогнози за цените често следват състоянието на пазара в даден период от време. През 2017 г. всички говориха за движение до Луната, тъй като Биткойн направи много сериозно параболично движение. 


Към края на 2018 г. средата беше напълно различна и мечките набраха сила. Това даде старт на вълна от паника, като се вярваше, че Биткойн епичен балон, който е в процес на крах. В началото на 2019 г. нещата отново тръгнаха нагоре, поне за BTC.


Поглеждайки назад към десетгодишната история на най-голямата криптовалута, може да даде някаква индикация за бъдещето му и точно на това разчита изследователят. 


Той определи, че ценовото развитие на Биткойн може да се разглежда като движения в коридор, дефинирани от два закона за мощност, основани на времето. По този модел са направени две прогнози:


Цената ще достигне 100,000 долара за Биткойн не по-рано от 2021 г. и не по-късно от 2028 г. След 2028 г. цената никога няма да падне под 100,000 долара.


Този ценови коридор е разделен на две ленти, една в долния край и една в горния край на ценовите прогнози. BTC цената е прекарал еднакво време във всяка лента, което предполага, че се очакват по-големи цикли на ценови бумове и сривове.


Задълбоченото изследване продължава да обяснява моделите на ценообразуване и историческите действия, като добавя, че Биткойн претърпя много сериозен растеж само за няколко години. 


Логаритмичните прогресии се предпочитат пред линейните, тъй като те описват ценовата еволюция много по-добре. Това е често срещаната графика, изобразяваща кривата на растеж от самото начало.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Великобритански регулатор иска да следи Биткойн, Етериум и XRP транзакции

HMRC ще плати на доставчик до $ 110,000, за да предостави такъв инструмент, който органът се надява да даде възможност за “идентифициране и групиране (clustering) на криптовалутни транзакции в свързан...
ЯНУ. 21, 2020 21:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Криптовалутите не са забранени в Индия

Резервната банка на Индия, централната банка на страната, също заяви, че не поставя ограничения върху BTC или други виртуални валути.RBI въведе правилата, за да предпази банките и институциите от риск...
ЯНУ. 21, 2020 22:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн кит премести близо половин милиард за скромната такса от 23 цента

Този кит премести 51 511 BTC в понеделник. Таксата за транзакцията струва 0,00002860 BTC - което се равнява на нищожните 23 цента. Според крипто тракера Blockstream, таксата би била 16% по-ниска, ако ...
ЯНУ. 21, 2020 11:10 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Може ли Биткойн да спадне до $ 8,000?

Джош Рейджър вярва, че след малко рали, цената може да се насочи към подкрепата на $ 8,000 за да направи отскок.Биковете не получиха бързото възстановяване, на което се надяваха. Водещата криптов...
ЯНУ. 21, 2020 10:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света