НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Дали Биткойн ще повтори възхода си от 2017-та година?

СЕП. 8, 2019 21:00 3 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Дали Биткойн ще повтори възхода си от 2017-та година?

Цената на Биткойн отчита положителна възвръщаемост на всяко тримесечие през тази година.

Последният път, когато това се случи, видяхме BTC да удари $ 20,000 през 2017 г. 


Дали флагманската криптовалута се готви да повтори подобно движение?


Биткойн тихо върви към целта от 11,000 долара. Положителната тенденция се отразява във всяко тримесечие от началото на тази година.


Както бе посочено от базираната в Лондон фирма за анализи на пазара, “Skew Markets”, движението на BTC през 2019 г. напомня на бичия пазар от 2017 г.

Факт, който също заслужава да се отбележи, е възвръщаемостта на инвестициите, генерирана през Q2. С ръст от 161,5% цената на Биткойн регистрира най-високата си възвръщаемост през второто тримесечие на 2019 г. в рамките на последните пет години.


Търговецът на криптовалути, анализатор и Биткойн бик Джош Рейджър е известен със своите спот-технически анализи. В последната си серия от публикации Джош свърза текущата тенденция на цената с 2015 / 2016, когато BTC скочи с 2,5 пъти над най-ниската си цена, като след известно време в странична търговия, той скочи с още 100%. Това, което той косвено намеква, е, че Биткойн е на път да направи 100% скок и тази година. Така че освен тенденцията за сходство с пазара от 2017 г., ние разглеждаме и друга техническа перспектива, която прави сценарии, където BTC пресича 20,000 долара още по-вероятен.

Но г-н Рейджър също така иска търговците / инвеститорите да проявят търпение, тъй като пътят нагоре няма да бъде лесен и пазарът ще се търгува настрани известно време. 


Хората трябва да са готови да поддържат оптимизма си на оптимално ниво в случай на спад. Най-накрая той гарантира, че нещата ще се окажат положителни независимо от всичко, но разбира се, това е само неговото мнение. Очаква се участниците на пазара да направят свои старателни проучвания.


Мисир Махмудов предостави експертен коментар за месечните нива на цената на Биткойн през тази година, които показват стабилно увеличение през последните шест месеца. Той заключи, че предстоящият бичи пазар ще бъде изключително силен.

Освен това, според него сегашният пазар е значително по-зрял и вече не е способен на същия  тип ирационално вълнение, което видяхме 2017 г. 


Това може да се потвърди с консолидирането на BTC около 10,000 долара за повече от 2 месеца, което от своя страна показва, че това може да е новата подкрепа.


BTC отново премина ценовото ниво от 10,000 долара не по-малко от 19 пъти, според данни от Skew Markets. Това “движение напред-назад” предоставя значителен поглед върху нуждата на пазара да преодолее решаващата психологическа бариера от 10,000 долара и да достигне по-висока цена.

От всички гореспоменати аргументи, възможността Биткойн да възпроизведе бичия си пазар от 2017 г. е явна. Но засега най-добрият подход е да държите позицията си.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Свалете БЕЗПЛАТНО '10 Златни Правила на Крипто Инвеститора'

Научете всичко, което трябва да знаете за инвестиции в Биткойн и други криптовалути директно от хора с 7 годишен опит в сферата

ВАЖНО: Ние никога няма да ви пращаме спам или да продаваме данните ви на трети лице.

Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

CME опциите на Биткойн отчитат силна седмица

Според данни, предоставени от Skew, лондонски изследователски бутик за криптовалути, 610 опции за Биткойн (около $ 5,1 милиона на днешните цени) са били изтъргувани на 17-ти януари преди затварянет...
ЯНУ. 20, 2020 20:56 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Защо Биткойн спадна толкова рязко?

Спадът, в който бяха ликвидирани цели 108 милиона долара в дълги позиции, се предполага, че е оркестриран от китове.Според Twitter потребителя Джоузеф Йънг (@iamjosephyoung) драстичният спад е бил при...
ЯНУ. 20, 2020 20:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо 2020 може да бъде най-силната година за Биткойн

В нов епизод на Datadash , Мертен казва, че вярва, че флагманската криптовалута ще стигне $ 100,000 в следващия си цикъл, като ще става все по-нашумяла тема, доближавайки се до предишния си връх около...
ЯНУ. 20, 2020 16:20 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ето защо Биткойн може да влезне в мечи пазар отново

Търговецът ‘NebraskanGooner’ забеляза, че настоящото ценово движение на Биткойн е много подобно на това, наблюдавано по време на мечия пазар от 2014 г., в който BTC спадна от $ 931 до $ 310 за пери...
ЯНУ. 20, 2020 11:38 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света