НАЧАЛО Други

Pantera съобщи за масивни печалби от крипто ивестиции

ЮЛИ. 28, 2018 23:34 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Pantera съобщи за масивни печалби от крипто ивестиции

Инвестиционната компания CryptoInvestment Pantera Capital отчита печалба от над 10 000 процента петък, пет години след нейното формиране.

 


В имейл главният инвестиционен директор Дан Морхед (който е и главен изпълнителен директор) и Джоуи Круг споделиха тази цифра, когато празнуваха петата годишнина на фонда. Може би не е изненадващо, че те все още са оптимистични за "bitcoin", особено в годините след старта на Pantera, отбелязвайки, че "доходността на Фонда е 10,136.15% без такси и разходи".


За тази цел Морхед и Круг включиха два имейла, изпратени от фонда през 2013 г., за да илюстрират това.


"Искахме да споделим оригиналната логика - тъй като днес е еднакво завладяваща", пишат Морхед и Круг. По това време имейл, изпратен от Морхед, предсказал, че "bitcoin", който се продаваше на цена от 104 долара, щеше да удари $ 5,000, защото "Биткойн доминира пари, електронни фиатни пари, злато, облигации на корпорации, големи каменни дискове и т.н. То може да прави всички тези неща. Това е първата глобална валута след златото. Първата платежна система без граници ".

Три месеца по-късно, Биткойн се търгуваше на 253 долара, когато Морхед отново изтъкна принципите, стоящи зад криптовалутата.

Морхед пише по това време:
По мое мнение, това е като да решите дали да купите Microsoft преди време на $ 0.20 за акция. Трудно беше да се направи, когато акциите бяха само на $ 0,10. В пълнотата на времето ... очевидно голяма сделка. Вярвам, че Биткойн в момента е точно така. Първата глобална валута в света след златото и единствената в света безгранична платежна система с пазарна капитализация от 3 млрд. долара? Сега, когато Silk Road е изчезнал, навлиза нова вълна от изискани инвеститори.

Pantera, която оттогава стартира собствен хедж фонд, за да инвестира в нововъзникващи компании, планира да "пътува през следващите месеци, за да обсъди рисковия фонд III и блокчейн разрива".

"Имаме организирани групови обеди в много градове, ако искате да се срещнете с други инвеститори, които споделят интереса ви към блокчейн", писаха служителите.

Някои от последните инвестиции на фирмата включват стартъпа Origin на произход и "stablecoin" стартъпа Basis.

Изображение от yuRomanovich/Shutterstock.

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Venmo на PayPal започва да предлага услуги за продажба, покупка и държане на крипто

PayPal за първи път обяви началото на операциите с Биткойн и няколко други криптовалути през ноември миналата година, позволявайки на своите потребители да купуват и съхраняват Биткойн, Биткойн Кеш, Е...
АПР. 20, 2021 14:11 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Nasdaq пуска търговия на опции за Coinbase акции

Според доклад на Reuters от 19-ти април, представител на Coinbase заяви, че опциите COIN.O ще започнат да се търгуват на Nasdaq във вторник, 20-ти април. Пускането на опции за акции ще предложи н...
АПР. 20, 2021 10:05 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Съобщава се, че HSBC забранява на клиентите да купуват акции на Coinbase

Твърди се, че HSBC забранява на клиентите си да купуват акции на Coinbase, тъй като се придържа към политика за избягване на крипто валути.Новината идва след доклад, който циркулира по-рано тази седми...
АПР. 19, 2021 14:00 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света