Home

P2E играта eTukTuk е следващата Notcoin след голямото изгаряне на $TUK токени? Предпродажбата приключва 5 дни

09.07.2024 12:05 5мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
P2E играта eTukTuk е следващата Notcoin след голямото изгаряне на $TUK токени? Предпродажбата приключва 5 дни

Notcoin надмина голяма част от крипто пазара вчера, като се повиши с 14% до $0.01718, докато Play-To-Earn игрите (P2E) намират благоволение - и това повишава стойността на eTukTuk ($TUK), създател на новата мобилна игра Crazy TukTuk Taxi.

По време на две събития по изгаряне на токени миналата седмица, на 4 юли – 400 милиона и на 5 юли – 200 милиона, 30% от общото предлагане беше премахнато. Изгарянето на 600 милиона токени означава, че оставащите 1,400,000,000 (1.4 милиарда) от общото предлагане са по-оскъдни, което потенциално увеличава тяхната стойност.

Десет процента от общото предлагане (200 милиона $TUK токени) са достъпни за предпродажба, като останалите токени са разпределени между стейкинг (20%), предпродажбен стейкинг (9%) и други области като маркетинг, общност и ликвидност за обмен.

Остават по-малко от седем дни преди токенът да бъде разпродаден в предпродажбата, така че това е последният шанс да се осигури най-ниската налична предпродажна цена от $0.0345.

Към днешна дата, предпродажбата е събрала повече от $3.5 милиона. $TUK токенът ще бъде пуснат на децентрализирания обмен Uniswap (DEX) на 16 юли в 13:00 българско време.

Ликвидността ще бъде създадена и заключена, предоставяйки на общността проверим ангажимент от страна на екипа за успеха и дълголетието на проекта.

Екипът също така е в разговори с поне един централизиран партньор за обмен, което може да доведе до включване в списъка до седмица след дебюта на DEX, въпреки че все още нищо не е официално потвърдено.

Купете $TUK токени

Започнете да стейквате $TUK днес, за да печелите 80% годишно

Купувачите в предпродажбата не трябва да чакат до периода след пускането, за да започнат стейкинг – участниците в предпродажбата могат да започнат стейкинг днес, за да печелят годишна възвращаемост от 80%.

Наградите за стейкинг ще се разпределят за период от три години, като стейкърите могат да изтеглят своите награди за стейкинг и съответната награда след първоначалния седемдневен период на заключване.

Стейкинг пулът нараства с 4.75 $TUK на произведен блок на Binance Smart Chain (BSC).

Като BEP-20 токен, $TUK има поне две предимства пред конкурентите. Първо, BSC е супер ефективен и евтин блокчейн, което го прави подходящ за гейминг.

$TUK токенът е гейминг валута, позволяваща на играчите да правят покупки, плащат за подобрения и да имат достъп до ексклузивно съдържание.

Второто основно предимство на $TUK е, че като се намира на блокчейн създаден от Binance, той има много по-голям шанс от повечето нови токени да бъде включен в списъка на най-големия обмен в света на криптовалутите.

Бумът на GameFi пазара е на стойност $11.37 милиарда и се предвижда да достигне пазарна оценка от $46 милиарда през 2030 г., според HTF Market Intelligence, с комбиниран годишен темп на растеж от 26%.

Разглеждайки гейминг компании като Axie Infinity, Yield Guild Games, Gods Unchained и Decentraland, HTF оценява сектора на GameFi индустрията на $11.37 милиарда.

Въпреки това, тази оценка беше постигната преди успеха на игрите базирани на Telegram като Notcoin. Notcoin е – или по-скоро беше – проста кликер игра, която привлече милиони потребители, които играеха, за да печелят токени, които по-късно можеха да бъдат обменени за криптовалутата $NOT. Технически, до излизането на новата версия, Notcoin всъщност е “разглеждай, за да печалиш”, а не “играй, за да спечелиш”. Оттогава броят на игрите в екосистемата на Telegram гейминга се е увеличил, подпомогнат в значителна степен от познатостта на много хора в крипто с всеобхватното приложение за съобщения.

Приложението сега се трансформира в платформа за приложения, предлагайки лесен достъп за потребителите и минимални трудности при създаване и пускане на продукти за разработчиците.

Въпреки че TukTuk не работи на The Open Network, той все пак използва P2E модел, който предлага същите капиталови предимства за потребителите, но с важната разлика, че включва елемент на умение.

Следващо поколение P2E игри като Crazy TukTuk Taxi поставят акцент върху умение и забавление. Това, което по-старото поколение P2E игри като Axie Infinity и новите модели от Notcoin имат общо, е тяхната липса на оригиналност и неинспириращ геймплей – въпреки че Notcoin в своето второ издание обещава да оправи това, но има малко информация кога това може да се случи.

Axie Infinity и други такива игри станаха доста скъпи за игра и трябваше да претърпят радикални промени, но все още се борят с проблема, познат като ‘плати докато не спечелиш’, т.е. плащай, за да спечелиш.

eTukTuk избягва тези проблеми, като поставя акцента твърдо върху умението и забавлението.

Играчите започват в Шри Ланка, но могат да напредват, за да отключат нови градове и да персонализират своите коли по пътя.

Всеки успешен курс ще печели $TUK токени, които могат да се използват в играта, както и да се търгуват извън играта, по същия начин, както всяка друга криптовалута.

eTukTuk е одитиран и неговата игра е налична днес на Android и iOS. Смарт договорът на проекта е напълно одитиран от SolidProof, уверявайки потребителите в неговата цялост и сигурност.

Купете $TUK токени

$TUK може да се закупи с BNB, ETH, USDT или банкова карта

Инвестирането в предпродажбен проект като eTukTuk, който вече има продукт на пазара, който привлича потребители, може да е интересно за много потребители. Това намалява нивото на риск за потенциалните купувачи на $TUK, тъй като екипът вече е доказал своите способности за изпълнение.

Crazy TukTuk Taxi все още е в меко стартиране до края на предпродажбата, но когато маркетингът започне, очаквайте тази игра бързо да набере инерция в магазините за приложения.

Можете да изтеглите приложението от Apple App Store или на Google Play, за да започнете вашето пътуване като виртуален шофьор, като може да купите токени от предпродажбата, за да получите дял от успеха на играта.

Купете $TUK токени


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Mog Coin, Floki и Pepe бележат огромен ръст, Pepe Unchained ги следва плътно

Изгледите на крипто пазара в момента са изключително позитивни, особено в меме сектора. Всички топ 20 меме криптовалути бележат ръст, което е силен индикатор за възстановяване и растеж.

16.07.2024 18:27 4мин. четене

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.