НАЧАЛО Биткойн

Отслабващата глобална икономика може да стартира следващия бичи пазар – Раул Пал

април 25, 2022 13:36 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Отслабващата глобална икономика може да стартира следващия бичи пазар – Раул Пал

Бившият изпълнителен директор на Goldman Sachs Раул Пал каза, че промените в глобалните пазарни условия могат да дадат началото на следващия бичи пазар на Биткойн.

В ново интервю за BitBoy Crypto, Пал каза, че докато той все още е с възходяща нагласа за крипто, пазарите се нуждаят от изстрел, за да запалят следващия етап на бичия пазар.

“Всъщност мисля, че все още вероятно сме в първата фаза на следващия бичи импулс. Така ми се струва, но трябва да видим нещо да се промени. Какво е нещото, което ще промени това?

Предполагам, че ако икономиката на САЩ или световната икономика започне да отслабва, тогава пазарът ще каже: ‘О, ще има по-малко повишения на лихвите от очакваното’ и следователно, това обикновено е добре за крипто или технологични инвестиции в стил Кати Ууд…”

Макро гуруто също така сподели, че институциите продължават да инвестират в крипто пространството, дори когато броят на инвеститорите на дребно намалява в резултат на инфлацията.

“Търговията на дребно нарасна през май и причината да това да стане беше, че инфлацията започна да расте и така хората имаха по-малко пари в джоба си. Просто видяхме по-малко активност от търговията на дребно, но институциите бяха там…

Виждам разпределение на активите на институциите. Говоря с всички най-големи пенсионни фондове, семейни офиси, банки и всички те се самонастройват. Хората започват да разпределят капитал.”

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн може да се срине до $27,000, твърди трейдър с редица точни прогнози

Пал също така каза, че търговците на дребно ще се върнат, след като крипто пазарите започнат да показват признаци на живот.

“Хората продължават да мислят, че ще има стена от пари, в която един ден всички идват наведнъж. Не работи по този начин. Това е като прилив, който идва и преди да се усетиш, ти си толкова дълбоко…

Параболичните движения се случват, след като започнете да виждате движението на цената. Знам, че звучи смешно, но точно сега търговията на дребно ще се върне, ако усетят, че могат да правят пари, но няма да го направят, ако не могат, защото не могат да поемат риска.”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Gemini добавя стейкинг за MATIC, ETH, SOL и DOT

Базираната в Ню Йорк крипто борса заяви, че услугата ѝ за стейкинг ще позволи на клиентите да залагат своите криптовалути и да получават награди в рамките на сметката си в Gemini.

август 19, 2022 21:45 1 мин. четене

Биткойн миньорите продадоха масивни количества BTC

Изглежда Биткойн миньорите са разпродали значително количество монети.

август 19, 2022 20:24 1 мин. четене

Solana може да скочи покрай Сливането на Етериум

Популярен анализатор представя какво може да се случи на хоризонта с един от най-големите проекти в крипто пространството.

август 19, 2022 19:21 1 мин. четене

Биткойн до $20,000 – Етериум до $1,000, според бивш анализатор на Ark Invest

Отварянето на крипто пазара в червената зона днес може да е изненада за някои, но много анализатори и ентусиасти са предвидили и очаквали подобно развитие.

август 19, 2022 16:33 1 мин. четене