НАЧАЛО Прессъобщения

Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

17.04.2024 14:40 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Откриване на потенциала: Изчерпателен наръчник за инвестиции в Bitcoin, Ethereum и Furrever Token

На фона на продължаващия спад на пазарите на криптовалути, където стожери като Bitcoin и Ethereum са изправени пред низходящ натиск, се появява завладяващ разказ за устойчивост и динамика, въплътени от Furrever Token (FURR).

С причудлив подход и неустоим чар, FURR завладя сърцата на инвеститорите, като само в рамките на етапа на предварителна продажба натрупа средства в размер на над $800,000. Забележително е, че само след месец Furrever Token (FURR) е на прага на завършването на шестия си етап, демонстрирайки безпрецедентен скок на инерцията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Докато традиционните тежкотоварни играчи отслабват, токенът Furrever стои високо, въплъщавайки духа на иновациите и успеха, движен от общността, в сферата на криптовалутите.

Bitcoin се понижава, а спот ETF реагират: BTC потъна с 9% от миналата седмица

Текущата цена на Bitcoin се колебае около $63,000, отбелязвайки значителен спад от 9% от миналата седмица. Тази траектория, макар и да не е изненадваща, накара мнозина да се чудят за основната причина. Появата на спот Bitcoin ETFs след затварянето на борсата в петък започна да оценява спада на цената на BTC, докато инвеститорите в крипто борсите вече бяха отчели повишеното напрежение поради атаката на Иран. Въпреки че през уикенда цената се понижи до $60,600, инвеститорите в спот Bitcoin ETF можеха само да чакат с нетърпение по време на спирането на търговията.

Въпреки това, тъй като само ETF на Blackrock натрупа почти $600 милиона в търговски обем в рамките на 1.5 часа, неотдавнашният спад на цената, съчетан с увеличен обем, предполага, че инвеститорите може би се подготвят за продажби. Степента на този отлив предстои да се види, но ако инвеститорите в ETF продължат да възприемат настоящите цени като непривлекателни, спот цената на BTC на борсите може да продължи да намалява. 

Ethereum демонстрира волатилността на кирпто пазара

Ethereum наскоро се сблъска със значителен спад в цената си, като биковете се колебаеха около границата от $2,850. Този спад, довел до над 12.7% понижение, беше бързо последван от бързо завръщане над $3,000, като в момента е изправен пред множество препятствия около $3,200. Какви нива трябва да се наблюдават за цената на Ethereum след този етап? Ethereum се намира сред вълна на възстановяване, произтичаща от зоната на подкрепа от $2,550. Въпреки това, търгувайки се под $3,250 и 100-часовата проста пълзяща средна, предизвикателствата продължават. На 4-часовата графика на ETH/USD се формира възходящ канал със съпротива на ниво $3,200. Независимо от това, ако двойката се задържи над зоната на подкрепа от $3,000, инерцията може да се повиши. Неотдавнашният спад бе иницииран от голямо понижение, започващо от съпротивата на ниво $3,550.

Критичната бариера може да се окаже при $3,500, което потенциално би разпалило възходящ импулс към $3,620. Неуспехът да се надмине $3,250 би могъл да провокира нов низходящ тренд, с първоначална подкрепа около $3,080 и значителна подкрепа под $3,000. Следенето на нивото от $3,000 е от решаващо значение за инвеститорите, тъй като пробивът му би могъл да сигнализира за по-широк низходящ тренд, докато преодоляването на $3,250 би могло да засили бичия контрол.

Furrever Token (FURR): Успешна предварителна продажба привлича огромна вълна от инвеститори

В пейзажа на криптовалутите, който често се характеризира със сериозност и сложност, Furrever Token (FURR) се очертава като ново и интересно отклонение. Със своята чаровна смесица от сладкодумие и иновативност FURR завладя въображението на инвеститорите по целия свят, като само за един месец по време на успешната си фаза на предварителна продажба натрупа близо $800,000. 

Уникалното предложение на проекта надхвърля традиционната функционалност на криптовалутите, предлагайки на потребителите завладяващо преживяване, съсредоточено около универсалната привлекателност на очарователните дигитални котенца. Този очарователен подход намери дълбок отклик сред инвеститорите, които търсят не само финансови печалби, но и усещане за радост и общност в крипто пространството.

Успехът на FURR може да се отдаде на ангажимента ѝ да създаде жизнена и ангажираща екосистема. Платформата, украсена със симпатични стикери, емотикони и визуализации на котешка тематика, предоставя на потребителите удобен за ползване интерфейс, предназначен да подобри тяхното преживяване. Освен това FURR насърчава приятелска общност, в която членовете споделят обща любов към по-леката страна на криптовалутите. Редовните предизвикателства, стартирания и инициативи за растеж насърчават активното участие, като допълнително затвърждават позицията на проекта като начинание, ръководено от общността.

Също така FURR предлага на инвеститорите възможност за до 15Х възвръщаемост по време на фазата на предварителна продажба, като текущата ѝ цена е $0.00048. Тази примамлива оферта, съчетана с иновативния подход на FURR и силната ангажираност на общността, позиционира токена като обещаваща инвестиционна възможност на динамичния крипто пазар. Освен това FURR поддържа ясна линия на комуникация с общността си чрез официалния си канал за поддръжка на адрес [email protected]. Всяка кореспонденция от други имейл адреси трябва да се пренебрегва, за да се предотвратят потенциални измами. Като дава приоритет на прозрачността, сигурността и иновациите, FURR издълбава уникална ниша за себе си и продължава да свети ярко в крипто пейзажа.

Легитимен ли е Furrever Token (FURR)?

Въпреки закачливото си поведение, FURR дава приоритет на сигурността и съответствието. Смарт договорът на проекта е преминал през задълбочени одити, за да се гарантира целостта и безопасността на транзакциите в рамките на екосистемата. Освен това решението на екипа да блокира токените си за една година демонстрира дългосрочния им ангажимент към проекта и неговата общност. Тази отдаденост на прозрачността и сигурността вдъхва доверие на инвеститорите и подчертава легитимността на FURR като жизнеспособна инвестиционна възможност.

Открийте една от ексклузивните възможности, в етап на предварителна продажба за 2024 г. сега:

Oфициален уебсайт на Furrever Token

Посетете предварителната продажба на Furrever

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто експерт прогнозира, че Algotech (ALGT) ще скочи по-високо от Dogecoin (DOGE) с пазарна капитализация от няколко милиарда долара

Забравете Dogecoin (DOGE), крипто експертите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да се издигне до пазарна капитализация от няколко милиарда долара! Тази криптовалута, задвижвана от изкуствен интелект, предизвиква вълнение. Прочетете, за да разберете защо тя може да надмине DOGE и да направи революция в инвестирането.

21.05.2024 16:00 3 мин. четене

Solana изпреварва Етериум за първи път в тази метрика. Може ли този AI алткойн да направи същото?

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите се появи нов претендент, който оспорва господството на Етериум.

21.05.2024 15:00 4 мин. четене

Едни от най-добрите меме монети: Кои са най-добрите меме монети, които да следите сега? ButtChain, Dogecoin, Pepe, MAGA и BOOK OF MEME

Меме монетите завладяха света на криптовалутите, съчетавайки хумора с финансовите възможности по начин, който завладява както опитните инвеститори, така и новодошлите.

21.05.2024 14:31 4 мин. четене

Milei Moneda се бори за първото място в класацията на меме монетите, като се състезава с BONK и Dogwifhat: Дали предпродажата ще предостави възможност за 50Х печалба?

С намаляването на цените и ентусиазма около Dogwifhat (WIF) и BONK, една нова меме монета, наречен Milei Moneda ($MEDA), изглежда е готова да заеме първото място.

21.05.2024 14:00 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.