НАЧАЛО Прессъобщения

Откриване на алткойните, които може да променят играта през 2024 г: Вашият най-добър наръчник за успех в Web3 сектора!

01.03.2024 12:05 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Откриване на алткойните, които може да променят играта през 2024 г: Вашият най-добър наръчник за успех в Web3 сектора!

Биткойн ETF-ите разтърсват пазара на криптовалути, след като се появиха на Уолстрийт. Това новаторско събитие измества фокуса към алтернативните монети, готови да променят бъдещето на Web3 сектора.

С развитието на финансовия пейзаж разбирането на такива променящи играта алткойни става изключително важно.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тази статия предоставя част от информацията, от която се нуждаете, за да сте в крак с този бързо развиващ се сектор.

Предварителна продажба на BlastUP: изгряващата звезда, която се бори да продължи революцията на Blast

Blast наскоро направи фурор в крипто света с главоломното си стартиране, достигайки зашеметяващите $1 милиард обща заключена стойност (TVL) само за един месец. След блестящия дебют на сцената излиза нов голям проект, базиран на тази блокчейн: BlastUP.

BlastUP е новаторски стартъп, готов да последва пътя на Blast към резкия успех, като планира да даде възможност на Web3 инструментите с AI иновации за бързо и качествено стартиране на стартъпи. Тя предлага цялостен набор от инструменти и богата система за възнаграждения за всички, които се присъединяват към нея. В момента BlastUP провежда предварителна продажба, като предлага BlastUP токени на най-ниска цена. Купувайки тези токени сега на цена от $0.05, получавате голяма отстъпка от 50% в бъдеще, тъй като цената на листване е определена на $0.1.

>> Бъдете сред първите! Получете ексклузивните предимства от предварителната продажба на BlastUP <<

Притежателите на токени на BlastUP могат да се възползват от редица привилегии, включително разпределение на средства за продажби на токени, ексклузивни награди за лоялност за участие в IDO и възможност да печелят лихви чрез стейкинг.

Следвайки простата мисия да помага на блокчейн стартъпите да растат по-бързо и да печелят повече, BlastUP може да е на път да се превърне в доминираща сила. Екипът от отдадени крипто ентусиасти, стоящи зад проекта, е дълбоко отдаден на своята визия и има амбициозни планове да се превърне в единствен по рода си стартъп за лесен и ефективен взрив в крипто пространството.

Цялостната пътна карта на BlastUP се простира до 2026 г., като очертава плановете за пускане на AI IDO скрийнър, разработване на AI инструменти за, пригодени за стартъп екипи, и създаване на общностен пазар.

>> Присъединете се към предварителната продажба на BlastUP СЕГА, за да си осигурите ранно предимство <<

Optimism (OP): Положителни перспективи за дългосрочен растеж на фона на предупредителни сигнали

Токенът Optimism (OP) достигна границата от $3.8, което предоставя възможност за по-висок скок. Бичи настроения биха могли да тласнат цената към най-близкото ниво на съпротива при $3.9 или дори по-далеч до $4.92. Стодневната проста пълзяща средна (SMA) се намира на $3.03, което предполага потенциал за дългосрочен растеж. Това, в съчетание с неутралните RSI и стохастични индикатори, очертава цялостна положителна перспектива.

От друга страна, 10-дневната SMA е на ниво $3.75, малко над текущата цена. Този краткосрочен мечи сигнал, в съчетание с неутралните RSI и стохастични индикатори, подсказва за възможен спад. Ако това се случи, OP може да се срине до най-близкото ниво на подкрепа при $2.25 или дори до второто ниво на подкрепа при $1.60. Следователно инвеститорите трябва да следят внимателно пазарните тенденции и да действат предпазливо.

SEI показва потенциал за растеж въпреки краткосрочния натиск и мечите тенденции

Настоящият сценарий за цената на акциите на SEI отразява както предпазлива, така и обещаваща динамика. Текущата цена от $0.84 показва потенциал за растеж, при условие че успее да преодолее най-близкото ниво на съпротива при $0.96. Покачване над него би могло да позволи значителен възходящ тренд към второто ниво на съпротива при $1.27 в дългосрочен план, което представлява силен оптимистичен потенциал.

От друга страна, базовите технически показатели като MACD и 10-дневната SMA препоръчват подход на продажба, вероятно показващ краткосрочен натиск. Ако цената спадне под текущото ниво, тя може да срещне най-близкото ниво на подкрепа при $0.45 и по-нататък да се понижи до $0.25. Въпреки това 100-дневната SMA сочи към “покупка”, като по този начин подчертава потенциалните възможности дори в рамките на мечи сценарий.

Спечелената блокчейн награда може да повиши цената на SUI

Спечелването на блокчейн награда може да даде на SUI много по-голяма видимост, предизвиквайки възприемане и увеличаване на инвеститорите. Ако инерцията се запази благоприятна, може да видим как цената се стреми към най-близкото ниво на съпротива при $1.89 или дори да го надмине, удряйки към второто ниво на съпротива при $2.26. Текущата цена е $1.7, което показва, че има възможност за растеж на пула.

От друга страна, наградите сами по себе си не са определящи за успеха. SUI може да изпита краткосрочен напредък поради спечелената наградата, но дългосрочната устойчивост и растеж ще трябва да се отчитат с повече фактори. Най-близкото ниво на подкрепа при $0.92 или второто ниво на подкрепа при $0.32 може да е в полезрението, ако настроенията се променят. RSI, MACD и стохастичният RSI индикаторите, изглеждат неутрални, докато пълзящата средна показва смесени знаци, подчертавайки необходимостта от предпазливост при движение напред.

Ъпгрейдът Dencun на Етериум може да улесни пробива на най-близката съпротива за Polygon

Предстоящата актуализация Dencun, която трябва да въведе значително намаляване на таксите, привлече вниманието. В съчетание с текущия сигнал за покупка на MACD и подкрепящите го показатели на простата пълзяща средна по отношение на краткосрочния тренд, скорошното преодоляване на най-близката съпротива на ниво $1.18 изглежда възможно. Въпреки това, в краткосрочен план неутралните RSI и стохастичния RSI показват стабилна търговия около ценовата граница от $1.01.

Съдейки по движението на монетата, може да се сметне за правдоподобно, че Polygon може да достигне зоната от $1.18. Алтернативно, потенциалните спадове означават, че най-близкото ниво на подкрепа от $0.6 може да бъде тествано, ако пазарът реагира негативно на ъпгрейда.

Заключение

Въпреки че множество алткойни, включително Optimism, SEI, SUI и Polygon, имат значителен потенциал, BlastUP се бори да се открои като звездата с най-големи перспективи.

Въпреки обещаващата динамика на други монети, уникалната привлекателност на системата за възнаграждение и визионерската пътна карта на BlastUP може да я постави в собствена лига, като я позиционира като силен претендент в пътуването към господство в Web3.

Сайт: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.