НАЧАЛО Прессъобщения

Открийте уникални възможности с Bitcoin Spark, Dai и Toncoin

октомври 11, 2023 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Открийте уникални възможности с Bitcoin Spark, Dai и Toncoin

Откриването на крипто скъпоценни камъни, преди те да повишат стойността и да бъдат приети от масовия потребител, може да бъде вълнуващо и печелившо приключение.

Напоследък новаторски разработки разкриха дигитални възможности, от които онлайн инвеститорите могат да се възползват. Bitcoin Spark, Toncoin и Dai имат огромен потенциал да окажат положително въздействие върху уеб екосистемата чрез огромна функционалност, предлагайки революционни възможности на инвеститорите.

Bitcoin Spark се откроява сред емитираните дигитални активи заради изключителните си характеристики и потенциалната възвръщаемост, когато ранните участници се включат в текущото ICO събитие.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Какво е Toncoin?

Toncoin е дигитален актив, който захранва екосистемата на Ton. Екосистемата първоначално бе идея на популярната платформа за съобщения, наречена Telegram, с първоначалната цел да се интегрира мрежата на Telegram за онлайн покупки на услуги и продукти. Въпреки това компанията по-късно е принудена да се оттегли от проекта, след което независимата Фондация TON го завършва.

Тази идея първоначално дойде от големите групи в Telegram, за да се даде на модераторите и собствениците начин да печелят от каналите си, използвайки криптовалути. Мрежата използва консенсуса за доказване на залог (PoS) за управление на дейности като транзакции и има висока скорост от 55,000 транзакции в секунда.

Какво е Dai?

Криптоактивът е обезпечена стабилна монета, която поддържа обвързаността си с щатския долар в съотношение 1:1, като заключва други дигитални активи в договори.

DAI се възползва от маркерния протокол с отворен код – dApp, поддържан от основната мрежа на Етериум. Базовата стойност на DAI зависи от смарт договорите, разгърнати в мрежата на Етериум, които позволяват на кредитополучателите да заключват ETH токени, за да генерират DAI токени като заеми.

Какво представлява Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark е ограничено издание на децентрализирана мрежа за криптовалути, която предлага подобрена мрежа в сравнение с Биткойн.

Мрежата има значително представяне в своето ICO събитие, което започна през август, и досега е набрала милиони долари от предприемчиви крипто фанатици.

ICO събитието на Bitcoin Spark е в седмия си етап и всеки BTCS токен е достъпен за всички инвеститори на цена от $3. Веднага след приключване на покупката, последващ бонус от 7% ще бъде начислен на всяка сметка за покупка в знак на благодарност от екипа на Bitcoin Spark към инвеститорите за ранното приемане и участие.

Освен това портфейлите, които получават BTCS директно от адреса на внедрителя, ще се радват на ексклузивни предимства, които включват двукратна скорост на добив с 2-годишна валидност.

Това означава, че портфейлите могат да участват в дейностите по валидиране на мрежата в замяна на допълнителен доход, депозиран в BTCS токени.

Най-добрите компании от сектора на сигурността на инвеститорите в Web3 вече направиха одит на Bitcoin Spark и не според информацията не е отчетен никакъв злонамерен проблем в смарт договора на Bitcoin Spark.

Това опровергава отдадеността на екипа за повишаване на прозрачността и отчетността дори и след като проектът излезе на живо при пускането на основната мрежа. С други думи, това означава, че средствата на инвеститорите са в безопасност.

Разработчиците на Bitcoin Spark създават онлайн приложение, съвместимо с няколко операционни системи, включително Android, Windows, Mac OS, iOS и Linux.

Това приложение ще служи като епицентър на дейностите на основната мрежа на Bitcoin Spark. Приложението ще позволи на миньорите да добиват BTCS чрез решаване на прости математически уравнения и ще предостави онлайн калкулатор, който да помогне на лицата да изчислят възможните си приходи, преди да започнат.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 12:02 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Преглед на алткойнът, който привлича погледите на Solana (SOL) и Binance Coin (BNB) китовете

Определени алткойни привличат вниманието и интереса на крипто китовете на процъфтяващия пазар на дигитални активи.

декември 2, 2023 13:58 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.