НАЧАЛО Прессъобщения

Открийте печелившата комбинация от Cardano, Dogecoin и крипто революцията на Bitcoin Spark

октомври 9, 2023 17:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Открийте печелившата комбинация от Cardano, Dogecoin и крипто революцията на Bitcoin Spark

Инвестирането в криптовалути може да доведе до неочаквано голяма възвръщаемост за физически лица и институции. Ето защо хайпът около криптоактивите съществува от 2013 г. насам. 

Биткойн все още се появява на първите страници на вестниците, тъй като инвеститорите следят внимателно цената му, за да наблюдават преобладаващите пазарни настроения на целия пазар. 

Изгодни сделки обаче има с Cardano, Dogecoin и Bitcoin Spark.

Какво е Cardano?

Cardano е високопроизводителна блокчейн система, използваща консенсусен механизъм, познат като доказателство за залог (PoS), разработена от Чарлз Хоскинсън като алтернатива на Етериум.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Мрежата набра популярност през последния бичи пазар заедно с други алтернативни на Етериум, предлагайки смарт договори и инфраструктури в подкрепа на навлизащите дигитални икономики.

По време на разработката си през 2015 г. Етериум все още използваше консенсусен механизъм, познат като “доказателство за работа”, което имаше смисъл за процъфтяването на екосистемата на Cardano чрез осигуряването на по-евтина мрежа. Родната криптовалута на Cardano, ADA, захранва екосистемата.

Какво е Dogecoin?

Dogecoin е меме монета, която според мнозина бе създадена като шега, свързана с хайпът около дигиталните активи при разработването ѝ през 2013 г., като за талисман е използвана японска кучешка порода. 

През 2021 г. Dogecoin започна да се появява на пазарите и скочи с 800% за 24 часа след засиления хайп от потребителите на Reddit. Меме монетата продължи да получава подкрепата на известни личности от милиардери като Илон Мъск и водещия на “Shark Tank” Марк Кюбан, както и от известни хип-хоп музиканти като Snoop Dogg.

Добра инвестиция ли е Bitcoin Spark (BTCS)?

Bitcoin Spark е високоефективна платформа за смарт договори, която предлага алтернативна мрежа на своя блокчейн-майка. Както подсказва името “Bitcoin Spark”, проектът е форк на Биткойн, разработена от опитни професионалисти, за да преобрази глобалната Web3 индустрия, като приложи подобрена технология в блокчейн мрежата, за да предложи решения на най-ограничаващите фактори на счетоводната книга. 

Биткойн е мрежа от старо поколение, която е изобретена през 2009 г. Оттогава насам светът стана свидетел на революцията на PoS и на създаването на високопроизводителни блокчейни с по-висока скорост на транзакциите, по-голяма мащабируемост, повече случаи на използване, а сега и на нов консенсусен механизъм, наречен “доказателство за процес” (PoP).

Bitcoin Spark може да се похвали с PoP консенсус, като е първият пазарен лидер, използващ тази екосистема. Процесът на потвърждаване на мрежата е усъвършенстван технологичен процес, вграден в блокчейнът, за да свърже миньорите и стейкърите на една и съща платформа. 

Това означава, че разработчиците на Bitcoin Spark са усъвършенствали процеса на добив на Биткойн и Dogecoin заедно с процеса на стейкинг, открит в Етериум и Cardano, за да разработят по-добра мрежа, която е по-сигурна и по-приложима за повечето крипто ентусиасти.

Bitcoin Spark отваря вратата към крипто добива, която беше затворена преди това. Благодарение на основната мрежа Bitcoin Spark всеки може да започне да добива от уюта на дома си, като използва преносими електронни устройства като телефони, лаптопи, таблети и персонални компютри. 

Не е необходимо да се изолирате и да изграждате съоръжение за добив в пустинята, за да получавате доходи в мрежата Bitcoin Spark. Миньорите в основната мрежа Spark ще решават прости математически задачи. 

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

История на цената на Bitcoin, прогнози за цената на Chainlink и Meme Moguls

През последните две години пионерската криптовалута Биткойн претърпя значителна корекция, както и останалата част от крипто пазар, включително Chainlink.

декември 3, 2023 20:20 3 мин. четене

Създателят на крипто милионери Meme Moguls е на път да достигне Solana и XRP – ето защо

С развитието на пазара на криптовалути иновативни платформи като Meme Moguls понякога успяват да убедят ивеститорите в своя потенциал.

декември 3, 2023 17:00 4 мин. четене

SEC ще одобри всички спот ETF-и за Bitcoin през януари 2024 г. според анализатор на Bloomberg; токени, на които да обърнем внимание – Bitcoin и XRP

Джеймс Сейфарт, анализатор на Bloomberg заяви, че Комисията по ценни книжа и фондови борси на САЩ (SEC) може да одобри всички заявления за ETF наведнъж през януари 2024 г. Понастоящем анализаторите наблюдават Bitcoin, XRP и нова монета, наречена Meme Moguls.

декември 3, 2023 13:00 3 мин. четене

Прозрения за крипто пазара: Анализаторите предвиждат обещаващи перспективи за VC Spectra спрямо Polkadot и Litecoin

Тъй като крипто пазарът продължава да завладява инвеститорите по целия свят, два утвърдени гиганта, Polkadot и Litecoin, се оказват в интригуващ танц с изгряваща звезда, VC Spectra.

декември 3, 2023 8:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.