НАЧАЛО Прессъобщения

Открийте най-добрите меме монети, които да следите, докато цените на златото и среброто растат

18.04.2024 9:10 6 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Открийте най-добрите меме монети, които да следите, докато цените на златото и среброто растат

С покачването на цените на златото и среброто търговците търсят алтернативи, които могат да донесат по-висока възвръщаемост.

Те се обръщат към меме монети. Днес ще разгледаме следващите меме монети, които може да поскъпнат през 2024 г: KangaMoon (KANG), Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Book of Meme (BOME), Pepe (PEPE) и Dogwifhat (WIF).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Поглед отблизо към топ меме монетите

Милиони търговци по света обръщат внимание на меме монетите и ако следите някоя от тях достатъчно прецизно, може да спечелите добра сума пари.

Докато златото и среброто продължават да поскъпват, нека потърсим отговори на въпроса защо покупката на някои меме монети може да Ви донесе по-бързи печалби

1. KangaMoon (KANG) – една от най-новите и атрактивни меме монети

в етап на предварителна продажба привлече интереса на търговци от цял свят. Тя вече е набрала $4.9 милиона, а прогнозите сочат, че до края на април 2024 г. ще достигне $6 милиона. Освен това над 5,800 физически лица вече притежават KANG токена.

Това, което отличава KANG от 99% от другите меме монети, е фактът, че KANG има действителна функционалност. Тази криптовалута ще бъде основната вътрешна валута за предстоящата игра на KangaMoon от типа “Play-to-Earn” (P2E). С тази меме монета можете да купувате предмети в играта или да подобрявате героите. Освен това ще получите достъп до редовни предизвикателства за повече токени.

Екипът на KangaMoon възнаграждава най-активните членове с безплатни KANG токени преди официалното му пускане. Това стимулира ангажираността на общността и допълнително увеличава интереса към меме монетата. Благодарение на това над 20,000 регистрирани членове на общността вече харесват или споделят публикациите на KangaMoon в социалните мрежи.

В момента един токен KANG струва само $0.0196, тъй като се намира в етап 5 на предварителната си продажба. Това е 290% възвръщаемост на инвестициите за тези, които са го закупили на ранен етап. Тъй като има връзки и с пазара на P2E игри, който според прогнозите на Yahoo Finance ще достигне $885 милиона до 2028 г., потенциалът му за дългосрочен растеж е на хоризонта. Експертите прогнозират поскъпване до $1 за KANG, след като бъде регистрирана на първокласни централизирани борси през второто тримесечие на 2024 г.

2. Dogecoin (DOGE) – първата меме монета в историята

След това имаме Dogecoin (DOGE), първата меме монета. Въпреки че тази криптовалута е създадена като шега, Dogecoin се оказа устойчива и има невероятно лоялни последователи. С подкрепата на известни личности и потенциала за масивни ралита, DOGE все още е актуална монета за ветераните трейдъри.

През последните 30 дни цената на Dogecoin се повиши от $0.13 на $0.15, а пазарната му капитализация скочи от $18.3 милиарда на $21.21 милиарда. Освен това 27 технически индикатора показват зелено за криптовалутата Dogecoin. Поради тази причина експертите в областта на криптовалутите прогнозират, че Dogecoin може да достигне $0.28 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

3. Shiba Inu (SHIB) – един от титаните на меме монетите

Вземайки пример от Dogecoin, Shiba Inu (SHIB) се превърна в успешна меме монета.

Данните на CoinMarketCap показват, че само през последната година цената на Shiba Inu се е покачила от $0.000010 до $0.000022. Пазарната ѝ капитализация е скочила от $6.25 милиарда на $13 милиарда за този период. Освен това монетата Shiba Inu се търгува над 21-дневната и 50-дневната си ЕМА. По този начин анализаторите предвиждат SHIB да достигне $0.000041 преди края на второто тримесечие на 2024 г.

4. Book of Meme (BOME) – меме монета на бича вълна

Book of Meme (BOME) е друга нова меме монета, която може да се купи при поскъпването на среброто и златото. По данни на CoinMarketCap от създаването си до сега цената на Book of Meme се е увеличила от $0.0011 на $0.0089 – скок от 888%. През това време пазарната капитализация на Book of Meme нарасна от $490 милиона.

От гледна точка на техническия анализ бичата тенденция за тази меме монета може да продължи. С други думи, девет технически показателя за криптовалутата Book of Meme вече са в зелено. Поради всички тези причини крипто експертите прогнозират, че в рамките на второто тримесечие на 2024 г. Book of Meme може да се търгува на цена от $0.024.

5. Pepe (PEPE) – най-коментираната меме монета

На предпоследно място в този списък с най-добрите меме монети е Pepe (PEPE). През последните седем дни монетата Pepe се намираше във възходяща тенденция. Стойността на тази меме монета нарасна до $0.000004854 от създаването си до 18 април. Едновременно с това пазарната ѝ капитализация нарасна от $2.04 милиарда към момента на писане на статията.

Техническият анализ на тази меме монета също показва положителни признаци. Например, Pepe се търгува над 21-дневната и 50-дневната си ЕМА. Освен това десет технически индикатора са в зоната за покупка за Pepe. Така пазарните анализатори предвиждат PEPE да достигне $0.0074 преди края на второто тримесечие на 2024 г. Това превръща Pepe в една от меме монетите, които трябва да се наблюдават по време на скoка при злато и сребро.

6. Dogwifhat (WIF) – блестяща сензация в сектора на меме монетите

Накрая трябва да споменем Dogwifhat (WIF), която напоследък се търгува на зелено. Данните на CoinMarketCap показват, че само през само за около 4 месеца от създаването си цената на Dogwifhat е скочила от $2.40 към момента на писане на статията. За този период пазарната ѝ капитализация скочи до $2.41 милиарда. Това увеличение поставя Dogwifhat като една от най-интересните нови меме монети, които трябва да държите в полезрението си.

Техническият анализ за криптовалутата Dogwifhat също показва бичи знаци. Интересно е, че за WIF има седем технически индикатора в зелено. Поради това експертите в областта на криптовалутите прогнозират, че Dogwifhat ще се изстреля нагоре до $4.14 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Коя криптовалута може да управлява пазара на меме монети?

Докато златото и среброто поскъпват, меме монетите предлагат различен начин за печелене на пари от търговците. Въпреки че Dogecoin, Shiba Inu, Book of Meme, Pepe и Dogwifhat заслужават да бъдат наблюдавани, KangaMoon се откроява в пространството на меме монетите. Тъй като има действителна функционалност и ниска пазарна капитализация от $19.6 милиона, тя се нуждае от много по-малко нови средства, за да може цената ѝ да се покачи. За да закупите KANG, последвайте линковете по-долу.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) днес!

Уебсайт: https://KangaMoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/KangaMoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Топ 3 алткойна, които да следите през юни 2024 г. за възвръщаемост от 5Х до 10Х: Shiba Inu (SHIB), Bonk (BONK) и Retik Finance (RETIK)

Неотдавнашното съживяване на пазара на криптовалути през май 2024 г. подготви почвата за вълнуващ юни, като инвеститорите са нетърпеливи да се възползват от тази инерция и да си осигурят значителни печалби.

22.05.2024 20:23 4 мин. четене

Прогнозите са, че Solana може да достигне $200 до юни, а Milei Moneda и Pepe са готови за значителен ръст на цените

Съоснователят на Syncracy Capital, Даниел Чонг, е уверен, че цената на Solana (SOL) ще премине нивото от $200 до края на май.

22.05.2024 19:00 4 мин. четене

Сериозните крипто инвеститори, които се стремят към възвръщаемост от 2,000% до 5,000%, трябва да следят тези 3 алткойна

Тъй като пазарът на криптовалути продължава своята бича траектория, сериозните инвеститори са все по-привлечени от алткойни, обещаващи изключителна възвръщаемост.

22.05.2024 14:11 4 мин. четене

Предварителната продажба на Rebel Satoshi е интересна за инвеститорите на фона на спада на цените на Bitcoin Cash и Litecoin

Едни от най-добрите алткойни като Litecoin (LTC) и Bitcoin Cash (BCH) в момента се възстановяват от общия FUD ефект на крипто пазара през последните няколко дни.

22.05.2024 13:00 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.