НАЧАЛО Прессъобщения

Открийте най-добрите DeFi монети, които да наблюдавате преди одобрението на Ethereum ETF за 5,000% печалби (за месец март)

26.03.2024 8:22 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Открийте най-добрите DeFi монети, които да наблюдавате преди одобрението на Ethereum ETF за 5,000% печалби (за месец март)

Извършването на крипто инвестиции обикновено включва високо ниво на разбиране на пазарните движения и цялостната динамика на индустрията.

Поддържането на тенденциите също е от съществено значение, а като останат в течение, инвеститорите и търговците могат да получат значително предимство при вземането на решения за диверсификация.

Standard Chartered наскоро прогнозира, че ако ETF за Ethereum бъде одобрен, това може да бъде ключов момент в индустрията, който ще доведе до цялостно увеличение на пазара и основен катализатор за повишаване на стойността на криптовалутите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В резултат на това тези пет DeFi монети може да имат най-висок потенциал да предефинират бъдещето на блокчейн технологията. Със своите иновации и новаторски функции те могат да процъфтяват сред Web3 пространството, а днес ще разгледаме как всеки може да диверсифицира портфейла си, за да се бори за до 5,000% печалба.

В тази статия ще може да разлгедате KangaMoon (KANG), Toncoin (TON), Kaspa (KAS), Maker (MKR) и Conflux (CFX).

5 Топ DeFi монети, които да следите сега през 2024 г. преди одобрението на Ethreum ETH

Ето списъка с петте топ DeFi монети, които не трябва да пропускате през 2024 г., за да се борите за най-висока възвръщаемост:

  1. KangaMoon (KANG)
  2. Toncoin (TON)
  3. Kaspa (KAS)
  4. Maker (MKR)
  5. Conflux (CFX)

Днес ще разгледаме тези пет най-добри DeFi монети с много по-задълбочено вникване в техните данни, технологии и основи на графиката, за да видим каква възвръщаемост могат да очакват инвеститорите през 2024 г. и след това, особено след одобрението на ETF Ethereum.

KangaMoon (KANG)

KangaMoon (KANG) вече доминира в класациите, но също така скоро ще преживее експлозивно ниво на растеж, тъй като към нея се наблюдава повишен интерес от страна на трейдърите. Платформата е изградена върху главната мрежа на Ethereum и следва стандарта за ERC20 токени. Още по време на своето блокчейн ICO тя успя да спечели значително ниво на внимание, подхранвано от елементите на Social-Fi и подхода, насочен към общността, съчетан с Play-to-Earn (P2E) функциите. Играчите могат да се свързват в глобален мащаб и да се предизвикват в битки и турнири, за да тестват уменията си и да получават награди. Тези аспекти позиционират KANG като най-добрата DeFi криптовалута.

Друга ключова характеристика зад KangaMoon, която ѝ помогна да се открои, е уникалната интеграция на NFT, които играчите могат да получат, като изпълняват куестове или се бият с други играчи, или дори участват в събития на общността. Освен това всеки може дори да получи достъп до специален пазар, където може да купува, продава или дори да разменя предмети в играта, герои и редки дигитални колекционерски предмети. Цялостното игрово изживяване се подобрява, а това може да допринесе за създаването на виртуална икономика, която е динамична и в която всеки може да печели от времето си. Досега криптовалутата се е покачила от $0.005 на $0.014, което означава 180% увеличение на цената, и е събрала над $2.6 милиона. Тя е на път да събере над $3 милиона и според анализаторите може да преживее 100Х покачване на цената.

Toncoin (TON)

Toncoin (TON) е родната криптовалута зад The Open Network и се използва за мрежови операции, транзакции, игри или дори колекционерски предмети, които са изградени върху нея. Напоследък тя преживява сериозен възходящ ценови тренд като само в рамките на последния месец е нараснала със 105%. Нещо повече, през предходната седмица криптовалутата е повишила стойността си с 41%
.
Според данните на графиката тя се е придвижила от най-ниската точка от $3.38 до $5.31 към момента на изготвяне на статията и с този темп може да достигне нови висоти. Според прогнозата за цената на монетата тя може да приключи 2024 г. на ниво от $6.42.

Kaspa (KAS)

Kaspa (KAS) е иновативен блокчейн проект, който съчетава сигурността на Proof-of-Work (PoW) с висока скорост на блоковете и минимално време за потвърждение. Освен това той разполага с уникална екосистема, която се фокусира върху мащабируемостта и се превърна в един от основните играчи в Web3.

Само през последната година цената на Kaspa се е повишила със 770%. Освен това през последната седмица криптовалутата се повиши с 15%, при което се придвижи от най-ниската точка от $0.11 до $0.156. В края на 2024 г., според прогнозата за цената на Kaspa, тя може да достигне $0.2152.

Maker (MKR)

Maker (MKR) е ERC20 токен, който е роден за своя Maker Protocol, който е DeFi проект, позволяващ на потребителите да използват активи за генериране на Dai. Това е управлявана от общността децентрализирана криптовалута, която отразява цената на USD.

Освен това цената на Maker се е повишила с 350% през последната година и е нараснала с 15% през последната седмица. С този темп, според прогнозата за цената на Мейкър, тя може да приключи 2024 г. на ниво от $4,659.

Conflux (CFX)

Conflux (CFX) е блокчейн от първи слой, който свързва децентрализирани икономики през граници и различни протоколи. Тя мигрира към хибриден подход, който използва PoW и PoS като свой консенсус и може да предложи бързи, сигурни и мащабируеми транзакции.

Нещо повече, през последните 30 дни цената на Conflux скочи със 100%, а през последната седмица се повиши и с 39%. С този темп, според прогнозата за цената на Conflux, тя може да завърши 2024 г. на $0.5541.

Заключителни мисли, свързани с топ монетите DeFi, които да купите през 2024 г. –

Ясно е, че одобрението на ETF Ethereum може да повлияе на по-широкото Web3 пространство и в резултат на това много DeFi монети могат да бъдат засегнати пряко. Съществуват множество проекти, но според някои анализатори KangaMoon (KANG), Toncoin (TON), Kaspa (KAS), Maker (MKR) и Conflux (CFX) могат да осигурят значителни печалби.

От подбрания списък специално KANG се откроява като потенциална DeFi криптовалута и обещаващ проект, тъй като се намира в своето крипто ICO и може да скочи 100Х след пускането си, което да доведе до огромна възвръщаемост на инвестициите. Няма безрискова инвестиция и в резултат на това е важно да се поддържа диверсифициран портфейл за възможно най-добра перспектива.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://KangaMoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/KangaMoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Raboo да бъде следващият Pepe или Dogecoin? Умните инвеститори залагат на предпродажбата на RABT за 100Х печалба

Движенията на цената на Dogecoin често представят по-широка картина на настроенията около сектора на меме монетите, като се има предвид статутът на Dogecoin като най-голямата меме монета по пазарна капитализация.

24.04.2024 10:02 3 мин. четене

Алткойни под $1 с потенциал за 100Х растеж

При търсенето на обещаващи евтини криптовалути Cardano (ADA), Rollblock (RBLK) и Tron (TRX) се открояват като първенци.

24.04.2024 9:55 4 мин. четене

Може ли XRP да се завърне? Algotech (ALGT) и Near Protocol стават фаворити след ралито

Ветровете на промяната духат през пазара на криптовалути. Установените играчи, които някога са били смятани за недосегаеми, се сблъскват с нови предизвикателства, докато иновативни проекти излизат в светлината на прожекторите.

24.04.2024 9:14 5 мин. четене

Криптовалути, класирани в списъка на най-добрите DeFi монети за покупка през 2024 г: CNK, AVAX, STX, MKR, INJ

На DeFi пазара се появяват иновативни проекти за препродажба, които се занимават с ключови предизвикателства и в крайна сметка подобряват онлайн търговията и финансовото управление като цяло.

24.04.2024 8:55 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.