НАЧАЛО Прессъобщения

Открийте 5-те най-добри криптовалути под $1, които да следите преди халвинга на Биткойн през 2024 г.

03.04.2024 8:41 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Открийте 5-те най-добри криптовалути под $1, които да следите преди халвинга на Биткойн през 2024 г.

Трейдърите няма да се спрат пред нищо, за да открият следващото голямо нещо в крипто сектора. И с приближаването на дългоочакваното халвинг събитие на Биткойн това желание става все по-силно.

В тази статия ще може да разлгедате 5 от най-популярните криптовалути под $1, които скоро може да скочат до небето.

  • KangaMoon (KANG)
  • XRP
  • Cardano (ADA)
  • Tron (TRX)
  • Stellar (XLM)

KangaMoon (KANG): Една от най-добрите криптовалути, които да разгледате днес

KangaMoon (KANG) вече има набрани над $3.9 милиона и очаквано набиране на $4 милиона до края на април, именно заради това хората започват да обръщат внимание на тази изгряваща звезда в етап на предварителна продажба.

Ранните инвеститори вече са реализирали 291% възвръщаемост на инвестициите, което предизвика интереса на трейдъри от всички краища на света.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


KangaMoon скоро ще пусне “Play-to-Earn” (P2E) игра, а KANG ще служи като основна валута в играта. Играчите могат да използват KANG, за да подобряват героите си или да получават допълнителни предмети в играта. Притежаването на KANG е свързано и с други предимства, като например ексклузивни предизвикателства, в които участниците могат да участват ежеседмично, ежемесечно или на тримесечие, за да получат повече награди или токени.

Това, което отличава този токен, е неговият подход, насочен към общността. За да възнагради активните членове, които следват и се ангажират със съдържанието им в социалните медии преди старта, KangaMoon раздава безплатни KANG токени. Потребителите, които харесват, споделят или коментират публикации по време на фазата на предварителна продажба, имат шанс да спечелят.

Един KANG токен към 3 април струва само $0.0196, тъй като се намира в етап 5 на предварителната продажба. Но той е свързан с P2E игрите, за които Yahoo Finance прогнозира, че ще се превърнат в пазар за $880 милиона до 2028 г. По този начин потенциалът му за дългосрочен растеж е звезден. Анализаторите предвиждат KANG да поскъпне 50 пъти, когато през второто тримесечие на 2024 г. бъде регистрирана на първокласни крипто борси.

XRP: Иновативен токен на бича вълна

Следващата в този списък е XRP. Трейдърите видяха как тя се бори с регулаторните предизвикателства и все още има място за растеж преди халвинг събитието на Биткойн. Това е логично, тъй като XRP вече е лидер в областта на трансграничните плащания. През последните 30 дни цената на XRP се повиши от $0.53 до $0.62. Същевременно пазарната ѝ капитализация нарасна от $29 милиарда на $34.52 милиарда през този период.

Техническият анализ за криптовалутата XRP също е оптимистичен, тъй като 21 индикатора показват зелено. Освен това тази монета се търгува и над своите 100- и 200-дневни ЕМА. Поради всички тези причини пазарните анализатори прогнозират, че XRP ще достигне $0.85 преди халвинг събитието на Биткойн.

Cardano (ADA): Пионер в блокчейн пространството

Cardano (ADA) се класира на трето място в този списък на най-добрите криптовалути. Този крипто проект е обявен за по-гъвкава и мащабируема блокчейн платформа за изпълнение на смарт договори от това, което е налично при Ethereum. Що се отнася до движението на цената на Cardano, през последния месец тя се повиши от $0.59 до $0.65. За това време пазарната ѝ капитализация нарасна от $20.94 милиарда на $23.38 милиарда.

Освен това Cardano преживя 18/30 (60%) зелени дни на търговия, което е бичи знак. Сега ADA се търгува и над 100- и 200-дневните си ЕМА, като същевременно може да се похвали с 23 технически индикатора в зоната за покупка. В резултат на това експертите в областта на криптовалутите прогнозират, че криптовалутата Cardano може да се търгува на цена от $0.95, след като халвинг събитието на Биткойн.

Tron (TRX): (TRX): във възходящ тренд

На предпоследно място се нарежда Tron (TRX). Тази процъфтяваща екосистема от DApps и платформи за игри също може да отбележи рязък ръст преди халвинг събитието на Биткойн. Понастоящем Tron се търгува на зелено, тъй като стойността му скочи от $0.11 на $0.12 само през последната седмица. Пазарната му капитализация нарасна от $10 милиарда на $10.63 милиарда през този период.

От гледна точка на техническия анализ тази бича тенденция за Tron може да продължи. Забележително е, че монетата Tron се търгува над своите 100- и 200-дневни ЕМА. Освен това за тази криптовалута има 19 зелени технически индикатора. Поради тази причина известни пазарни анализатори предвиждат Tron да се изстреля до $0.16 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Stellar (XLM): Светкавично бързи трансгранични транзакции

Накрая, но не на последно място, имаме Stellar (XLM). Stellar е блокчейн платформа за трансгранични транзакции и финансово приобщаване. Напоследък тази криптовалута е на гребена на вълната, тъй като цената ѝ се повиши от $0.11 до $0.13 през последните 30 дни.

Пазарната ѝ капитализация нарасна от $3.25 милиарда на $3.95 милиарда през това време.

Освен това Stellar е преживял 19/30 (63%) зелени дни на търговия. Тъй като 26 технически индикатора мигат в зелено за тази криптовалута, експертите в областта на криптовалутите остават бичи настроени. Те прогнозират, че цената на Stellar ще достигне $0.18, преди да започне халвинг събитието.

Коя криптовалута да следите за дългосрочен период?

Сега може да е идеалното време за покупка на криптовалути, тъй като халвинг събитието на Биткойн може да привлече вниманието към крипто пазара. Докато XRP, Cardano, Tron и Stellar са сред най-добрите криптовалути под $1, KangaMoon се откроява. Тя има ниска пазарна капитализация от $14 милиона, което означава бърз растеж, тъй като се нуждае от по-малко нови средства.

Ако проявявате интерес, последвайте линковете по-долу и получете 10% бонус.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.