НАЧАЛО Прессъобщения

Отключете силата на меме монетите: Топ меме монети с ниска капитализация, които показват изключителен потенциал за растеж през март 2024 г.

21.03.2024 9:42 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Отключете силата на меме монетите: Топ меме монети с ниска капитализация, които показват изключителен потенциал за растеж през март 2024 г.

Меме монетите се превърнаха в основна атракция сред безброй инвеститори.

През март тази година поредната вълна от меме монети с ниска капитализация влиза в заглавията на вестниците и дава възможност на тези, които инвестират малко, да спечелят много.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Днес ще разгледаме отблизо KangaMoon (KANG), Myro (MYRO), Bone ShibaSwap (BONE), Memecoin (MEME) и Baby Doge Coin (BabyDoge).

KangaMoon (KANG)

KangaMoon (KANG), най-новата мания сред меме монетите, предизвиква вълнение, като прави нещо различно. За разлика от 99% от меме монетите, KANG има функционалност. Това нововъведение предизвика голям интерес към тази меме монета. Досега KangaMoon е набрала над $2 милиона по време на предварителната си продажба – с прогнози за достигане на $3 милиона до края на март.

Отклонявайки се от типичната траектория на меметата, функционалността на KangaMoon се откроява. В предстоящата игра KangaMoon ще се използва KANG като основна валута. Потребителите ще могат да подобряват героите си и да придобиват игрови предмети с KANG, които в крайна сметка ще могат да се търгуват на пазара на KangaMoon.

KangaMoon също така има уникален подход за участие на общността. Потребителите могат да извършват прости действия, като туитове или коментари, за да печелят безплатни токени KANG, дори докато тече предварителната продажба. Тази функция може да доведе до най-динамичната и ангажирана общност на меме проект досега. Тази общност ще се възползва от процъфтяваща индустрия, тъй като има връзки и с пазара на P2E NFT игри на стойност $323 милиона.

Понастоящем, на етап 4 от предварителната продажба, KANG вече показва сериозен потенциал за растеж. Цената му е $0.014, което е 180% скок спрямо първоначалната му стойност от $0.005. Експертите от бранша обаче смятат, че тя може да продължи да се покачва. Според някои прогнози тази монета може да нарасне 50Х преди края на март. По този начин KangaMoon има всички предпоставки за успех.

Myro (MYRO)

Изградена върху блокчейна Solana, Myro (MYRO) е едновременно криптовалута и меме монета. Името е базирано на кучето на съоснователя на Solana Радж Гокал. Myro се представя на пазара като мост между опитните крипто потребители и новодошлите, улеснявайки всички, които искат да се включат в действието.

През последните 30 дни цената на монетата Myro е скочила от $0.055 на $0.35 – почти 550% скок. Пазарната ѝ капитализация също нарасна от $55 милиона на $335 милиона за това време. Техническият анализ за тази меме монета също показва чудесни признаци, тъй като 13 технически индикатора мигат в зелено. Поради това експертите в областта прогнозират скок до $0.047 преди края на март 2024 г.

Bone ShibaSwap (BONE)

Bone ShibaSwap (BONE) е управленски токен в децентрализираната мрежа на ShibaSwap. Той дава на общността на Shib правото да гласува по предложения и да получава достъп до NFT. Колкото повече токени Bone ShibaSwap притежавате, толкова по-силно ще бъде вашето гласуване. Подобно на Shiba Inu (SHIB) и Doge Killer (LEASH), това също е блокчейн токен на Ethereum и меме монета.

Напоследък Bone ShibaSwap се движи на бича вълна. Забележително е, че данните на CoinMarketCap показват, че стойността на BONE е нараснала от $0.62 до $1.10 през последния месец. Пазарната ѝ капитализация нарасна от $146 милиона на $252 милиона олара през този период. Тъй като сега Bone ShibaSwap се търгува над 50- и 100-дневните си ЕМА, пазарните анализатори прогнозират поскъпване до $1.92 в рамките на второто тримесечие на 2024 г.

Memecoin (MEME)

Memecoin (MEME) е родната валута на Мемеландия, но не е като другите криптовалути. Тя няма забележими употреби или цели. Според екипа на меме монетата тя също няма да има никакви пътни карти или бъдещи обещания. Въпреки това, тази меме монета привлече погледите на мнозина благодарение на неотдавнашното си представяне.

Всъщност цената на Memecoin скочи от $0.023 на $0.046 през последните 30 дни, а пазарната ѝ капитализация също нарасна от $243 милиона на $500 милиона. Тъй като всички 15 технически индикатора показват сигнал за покупка на MEME, експертите твърдят, че това е една от монетите меме, които трябва да се наблюдават. Поради това те прогнозират потенциално покачване на Memecoin до $0.065 преди края на март 2024 г.

Baby Doge (BabyDoge)

Baby Doge Coin (BabyDoge) е друга меме монета, наречена “монета на общността”. Нейната основна мисия е да представи криптовалутите на обикновения човек. Освен това монетата Baby Doge Coin дарява средства на много благотворителни организации за кучета.

През последния месец цената на монетата Baby Doge Coin скочи от $0.000000001186 до $0.000000003256. Едновременно с това пазарната ѝ капитализация нарасна от $170 милиона на $468 милиона. Понастоящем 26 технически индикатора мигат в зелено за Baby Doge Coin. Поради тази причина експертите прогнозират покачване до $0.00000002 преди края на март 2024 г.

Заключение

Когато говорим за меме монети през март 2024 г., KangaMoon може би ще е просто името, което ще се появява многократно. Монетата има пазарна капитализация от $11.25 милиона, която, макар и ниска, предполага, че не се нуждае от много нови инвестиции, за да отбележи печалби.

Ако погледнем към нейните конкуренти: Myro, Bone ShibaSwap, Memecoin и Baby Doge Coin, всичко, от което KangaMoon се нуждае, е малко тласък, за да поеме нагоре. Поради тази причина KANG може да се окаже една от най-добрите меме монети, в които да инвестирате сега. Така че, за инвеститорите, които искат да видят големи печалби с малка инвестиция във времето, последвайте линковете по-долу и получете 10% бонус при всяка покупка.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!
Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към общността в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.