НАЧАЛО Други

От $300,000 до $3 милиона – ето как крипто трейдър успя да го направи за 1 месец

16.12.2023 13:17 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
От $300,000 до $3 милиона – ето как крипто трейдър успя да го направи за 1 месец

Непознато лице в сферата на криптовалутите преживя огромен скок на притежаваните от него активи, като в рамките на един месец те нараснаха почти десетократно и достигнаха $3.23 милиона.

Този ръст се дължи предимно на стратегически сделки с токени с ниска капитализация, включващи високорисков подход, който в този случай се оказа изключително печеливш.

Анонимният търговец е започнал с първоначална инвестиция от $314,812 и достигна до етап, в който дигиталните му активи възлизат на около $3 милиона според на публикацията на Lookonchain от 15 декември.

Оттогава обаче натрупаната сума е надхвърлила съобщените $3 милиона и продължава възходящата си траектория, тъй като към момента на писане на статията MUBI се търгува за около $0.3261, което отразява 50% увеличение само за последните 24 часа.

От Lookonchain разкриха, че MultiBit (MUBI) представлява приблизително две трети от текущия портфейл на търговеца. Токенът преживя изумителен скок от 4.730% от създаването си.

По-конкретно, търговецът е инвестирал 38.33 WETH ($75,500), за да придобие 10.27 милиона MUBI в рамките на три дни от пускането на токена. Понастоящем 10.27-те милиона MUBI са оценени на $2.61 милиона, което означава нереализирана печалба от $2.53 милиона единствено от транзакции с MUBI.

От съществено значение е обаче да се признае, че ликвидирането на тази позиция и актуализирането на печалбата може да представлява предизвикателство за търговеца. Този значителен дял възлиза на над 10% от пазарната капитализация на токена; по този начин всяка значителна разпродажба би се отразила пряко на пазарната цена на MultiBit.

Освен с MUBI, анонимният търговец е извършил множество транзакции с различни токени. Сред тези сделки е имало както печалби, така и загуби, като успешните начинания са компенсирали понесените загуби.

В заключение, участието в крипто търговия е свързано със значителен риск, волатилност и непредсказуемост. Статистически погледнато, повечето търговци са склонни да губят пари в дългосрочен план, особено при високорискови, краткосрочни операции. На инвеститорите и търговците се препоръчва да не възприемат сляпо стратегии на трети страни, подобни на тези, изтъкнати в тази статия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: ЕЦБ с първата си огромна загуба от 20 години насам

Неотдавнашните събития във финансовия сектор насочиха вниманието към промени в глобалната икономическа динамика, които могат да окажат положително въздействие върху БРИКС.

25.02.2024 9:00 2 мин. четене

Тревожни икономически тенденции след като глобалният дълг надхвърли $313 трилиона

Световният дълг достигна безпрецедентен връх, надхвърляйки $313 трилиона. Неотдавнашен анализ показва, че група държави са изправени пред нарастващи рискове, свързани с изплащането му.

25.02.2024 7:00 1 мин. четене

Полицията в Хонконг разкри схема за пране на пари за близо $2 милиарда

Властите в Хонконг разкриха, че са разбили значителна глобална схема за пране на пари, като са използвали конвенционалната банкова система, за да изперат около $1.8 милиарда.

24.02.2024 21:00 1 мин. четене

Кога може да се очаква края на бичия пазар на акциите

Неотдавнашният скок в цените на акциите, който често се приписва на вълнението около изкуствения интелект (AI), има по-дълбоки корени.

24.02.2024 18:55 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.