НАЧАЛО Прессъобщения

Oсновен списък с най-актуалните меме монети – не пропускайте следващата голяма тенденция

19.02.2024 8:25 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Oсновен списък с най-актуалните меме монети – не пропускайте следващата голяма тенденция

Ако сте в крак със сектора на криптовалутите, има голяма вероятност терминът "меме монети" да е привлякъл вниманието ви. Топ меме монети като Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) са вече утвърдени имена.

Появява се обаче и нова порода с такива като Meme Moguls (MGLS), Pepe Coin (PEPE), Floki (FLOKI), Bonk (BONK), Dogwifhat (WIF), Memecoin (MEME), PepeFork (PORK) и Baby Doge Coin (BabyDoge).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Нека разгледаме какво прави тези меме монети толкова привлекателни.

  • Meme Moguls (MGLS): Единствена по рода си меме монета с реална функционалност, която служи като вътрешна гейминг валута и управленски токен за P2E играта Meme Moguls.
  • Shiba Inu (SHIB): Една от най-старите меме монети, възникнала като “убиец на Dogecoin”, но оттогава насам си е създала име.
  • Dogecoin (DOGE): Първоначално замислена като шега, вдъхновена от интернет меме, Dogecoin достигна мястото на топ 10 криптовалути.
  • Pepe Coin (PEPE): Като ERC токен в блокчейна на Ethereum, PEPE приема своята идентичност на меме монета.
  • Floki (FLOKI): Възникнала като меме монета, вдъхновена от кучето на Илон Мъск, Floki се превърна в мащабен проект Web3.
  • Bonk (BONK): Монета, базирана на Solana, която продължава да бележи ръст в цената.
  • Dogwifhat (WIF): Вълнуваща нова меме монета на тема куче с шапка като талисман.
  • Memecoin (MEME): Родният токен на Memeland и възходяща меме монета.
  • PepeFork (PORK): Вдъхновена от героя на жабока “Pepe”, PepeFork е друга меме монета, а също и форк на Pepe Coin.
  • Baby Doge Coin (BabyDoge): Baby Doge Coin е “по-добрата” версия на Dogecoin, която има за цел да си спечели име чрез подобряване на скоростта на транзакциите.

Какво е значението на меме монетите?

Стойността на меме монетите не се корени в технологичните иновации, а в интернет културата и тенденциите. Меме токените често имат запомнящи се имена и талисмани и процъфтяват благодарение на силата на онлайн общностите. Почти 99% от тях, като Bonk или PepeFork, нямат никаква функционалност. Но новите меме токени като Meme Moguls, имат.

Коя има потенциал да се превърне в най-добрата меме монета?

След задълбочено проучване Meme Moguls (MGLS) се очертава сред новите меме монети като проектът, които може да придобие потенциал за големи развития. Нейните новаторски иновятивни и функционалност я отличават от останалите. Служейки като управленски токен за P2E играта на Meme Moguls, притежателите ѝ ще получат възможността да гласуват за нейното бъдеще. Стейкингът на тази меме монета ще ви донесе и награди.

Всеки може да закупи меме монетата само за $0.0036, тъй като тя е в етап 5 на предварителната си продажба. Това е 90% възвръщаемост на инвестицията, ако сте я купили в началото. Пазарните анализатори обаче прогнозират, че още едно 100х покачване може да настъпи, когато MGLS се появи на борсите през първото четиримесечие на 2024 г.

Какво е Floki?

Илон Мъск обяви, че новоосиновеното му куче от порода шиба ину ще се казва “Флоки”. Това доведе до създаването на меме монетата Floki Inu (FLOKI). Известна като валута на кучешка тематика, подобна на Dogecoin, Floki оттогава премахна “Inu” от името си и сега се нарича просто Floki. Екипът на тази меме монета се е ангажирала да разширява мрежата си и да расте.

Какво е Dogwifhat?

Вдъхновена от Dogecoin, Dogwifhat (WIF) е децентрализирана меме монета, която се появи през 2023 г. Тъй като е меме монета, тя няма никакви реални активи, които да я подкрепят, и зависи единствено от хайпа.

Коя меме монета може да поскъпне първа?

Meme Moguls има конкурентно предимство и може да изплува първа – ниска пазарна капитализация от $10.8 милиона. С други думи, MGLS се нуждае от много по-малко нови средства, за да може цената ѝ да скочи в сравнение с конкурентите ѝ.

Кои са 3-те най-добри меме монети в момента?

След дълъг анализ е ясно, че Meme Moguls се откроява като една от най-добрите меме монети. Според разработчиците си нейният уникален подход към сектора на меме монетите може да ѝ даде короната. Освен това си заслужава да се споменат Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE), тъй като те са значими криптовалути от дълго време. И двете меме монети имат много последователи – което означава, че те може да продължат да процъфтяват.

Най-доброто място за закупуване на меме монети?

Платформата, от която да се сдобиете с меме монети, е от съществено значение. Обикновено борси като Binance, Coinbase и Uniswap разполагат с много меме монети за търговия. Освен това можете да се включите в предварителни продажби като тази на Meme Moguls (сега в етап 5). Тези, които закупят тази меме монета в този етап, ще получат и 30% бонус за депозит.

Как да следите за нови меме монети?

Намирането на нови меме монети, преди те да станат популярни, включва активно участие в онлайн общности и следене на нововъзникващите проекти. Улавянето на следващата голяма тенденция, когато тя започне, е от жизненоважно значение.

Научете повече за предварителната продажба на $MGLS тук:

Посетете Meme Moguls | Присъединете се към общността


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

99Bitcoins стартира своята прeдварителна продажба, ще даде ли шанс за 10Х скок на инвеститорите?

Предстоящото намаляване на наградите от добив на Биткойн се очаква значително да увеличи вълнението около предварителната продажба на 99Bitcoins ($99BTC), която току-що започна.

12.04.2024 21:20 3 мин. четене

3 криптовалути за потенциална 100Х възвръщаемост на инвестициите: Pepe Coin (PEPE), Shiba Inu (SHIB) и Retik Finance (RETIK)

Крипто пейзажът се очертава като динамичен сектор, което постоянно се разбърква с революционни иновации и обещаващи възможности.

12.04.2024 20:01 5 мин. четене

HugeWin: Играйте безопасно, играйте мащабно

Тъй като все повече фенове се присъединяват към кръглата маса на онлайн казината, много играчи са загрижени за тяхната сигурност и честността на игрите.

12.04.2024 17:55 4 мин. четене

Проучване на потенциала за печалба: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и възходът на Furrever Token (FURR)

Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH) са приети като основните дигитални активи в света на криптовалутите, известни със своята пионерска роля и пазарна доминация.

12.04.2024 14:39 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.