НАЧАЛО Крипто Крими

Основателят на IOTA ще обезщети жертвите на хака

март 8, 2020 19:12 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основателят на IOTA ще обезщети жертвите на хака

Основателят на IOTA съобщи, че ще изплати обезщетения на потребителите засегнати от хака на мрежата.

Той ще изплати 8.52 милиона M IOTA , които са на стойност около $ 2 милиона.

В разговор с Cointelegraph, основателят на IOTA – Дейвид Сйонстебо – разкри, че ще обезщети потребителите засегнати от хака. Въпреки че не са пуснали мрежата все още, целта е да се пусне около 10-ти март.

Подобно отношение не е често срещано в крипто пространството. В повечето случай, никой не поема отговорност, когато има хак, докато Сйонстебо ще изплати на всичките 46 жертви от собствения си джоб.

В средата на февруари, мрежата трябваше да бъде спряна, след като хакери се възползваха от масивен пропуск в официалното приложение за портфейл на IOTA.

След хака, стойността на монетата спадна с 26%, от $ 0.27 до $ 0.20.

Разработчиците са се ангажирали със създаването на нов Trinity портфейл. По повод обезщетението, Сйонстебо каза следното:

Това определено са много пари, но ако целта ми беше пари, то аз имах сериозни възможности да максимизирам приходите си в последните две години. Не го направих, обаче. За мен, главната цел е да построим бъдеще, базирано на нашето виждане.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Крипто Крими Новини

Сам Банкман-Фрийд с шокиращо голямо дарение на Демократическата партия на САЩ

Опитите на водещите медии да омаловажат измамите, извършени от Сам Банкман-Фрийд (SBF), не успяха да убедят крипто общността и предприемачите. 

декември 4, 2022 15:02 1 мин. четене

Този DeFi протокол претърпя хак – ограничават търговията

Базираният на BNB веригата протокол за децентрализирано финансиране (DeFi) – Ankr потвърди, че на 1 декември е бил засегнат от експлойт на стойност няколко милиона долара.

декември 3, 2022 10:47 1 мин. четене

Съоснователят на Terra се яви на разпит пред съда в Сеул

Съоснователят на Terraform Labs Шин Хьон-Сун, известен още като Даниел Шин, и седем други сътрудници на Terraform присъстваха в петък сутринта на съдебно заседание в Южна Корея, на което ще бъде взето решение по искането на местната прокуратура за издаване на заповед за арест на осемте лица.

декември 2, 2022 14:09 1 мин. четене

Канадска криптоборса претърпя пробив на сигурността

Канадската крипто борса Coinsquare наскоро претърпя нарушение на сигурността на данните. Това е първата борса, която получи регистрация от Регулаторната организация на инвестиционната индустрия на Канада (IIROC). 

ноември 29, 2022 15:08 1 мин. четене