НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Основателя на TechCrunch: Биткойн може да достигне $25,000 скоро

ЮЛИ. 24, 2018 23:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Основателя на TechCrunch: Биткойн може да достигне $25,000 скоро

Основателят на TechCrunch, Майкъл Арингтън смята, че Биткойн (BTC) може да достигне $ 25,000 само за няколко месеца.


Ран Ню-Нер интервюира Арингтън по време на Korea Blockchain Week. По време на интервюто той каза, че ETF-ите на Биткойн (BTC) биха могли да променят играта за водещата криптовалута в света по пазарна капитализация.

Когато беше запитан защо е стартирал XRP Capital фонда и защо е избрал XRP, той обясни как това е отлично средство за преместване на пари през границите.

Ripple, или в този случай XRP, действителната валута е наистина, наистина добър начин да се движат пари. Ние деноминираме нашия фонд в XRP, защото това е фантастичен начин да се движат пари през границите бързо и с почти нулеви разходи. Така че има много трибализъм в криптовалутите и много Биткойн максималисти ... Единственото нещо, с което всички се съгласяват, е че всички те мразят XRP, защото са централизирани, мислят, че е корпоративно управлявана.


Той обясни защо е изгодно да инвестира в XRP в сравнение с други големи криптовалути, тъй като те все още се опитват да спечелят повече ефективност.

Той обаче посочи някои рискови фактори, които могат да възпрат инвеститорите да инвестират само в XRP, добавяйки, че само малък процент от фонда на компанията му държи XRP, останалата част от фонда е много разнообразна.

В допълнение към това, XRP Capital на Arrington участва в доста от тях и може да види много наложителни приложения до следващата година по отношение на децентрализираните приложения [dApps], обмена и др. Той признава и нарастващата предприемаческа дейност, която се осъществява в Южна Корея.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Пазарен стратег споделя алармираща прогноза за Биткойн (BTC)

В разговор с Kitco News Солоуей предположи, че ако активът пробие нивото от $40,000, той ще отвори вратата за по-нататъшна корекция до едва $18,000. Той обаче твърди, че Биткойн ще се върне след тази ...
СЕП. 21, 2021 21:15 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Достигна ли дъно Биткойн (BTC)?

Индексът на страх и алчност се счита за индикатор за настроението на крипто търговците към Биткойн. Индикаторът в момента сигнализира “Страх” сред участниците на пазара, според данни от alternative.me...
СЕП. 21, 2021 16:18 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Миньорите са натрупали стотици милиони долари в Биткойн от февруари

В своя доклад от 20-ти септември, компанията заяви, че салдата на BTC на миньорите се увеличават, като портфейлите, свързани с миньори, са складирали 14,000 BTC на стойност около $600 милиона през пос...
СЕП. 21, 2021 13:59 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Неактивен от 9 години Биткойн адрес с близо $30 милиона се 'пробуди'

Данните, споделени от услугата за проследяване на големи крипто транзакции Whale Alert, показват, че крипто портфейл с Биткойн (BTC), закупен или добит преди 8 години и 8 месеца се е "събудил" след дъ...
СЕП. 21, 2021 08:17 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света