НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Основателя на TechCrunch: Биткойн може да достигне $25,000 скоро

ЮЛИ. 24, 2018 23:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Основателя на TechCrunch: Биткойн може да достигне $25,000 скоро

Основателят на TechCrunch, Майкъл Арингтън смята, че Биткойн (BTC) може да достигне $ 25,000 само за няколко месеца.

 


Ран Ню-Нер интервюира Арингтън по време на Korea Blockchain Week. По време на интервюто той каза, че ETF-ите на Биткойн (BTC) биха могли да променят играта за водещата криптовалута в света по пазарна капитализация.

Когато беше запитан защо е стартирал XRP Capital фонда и защо е избрал XRP, той обясни как това е отлично средство за преместване на пари през границите.

Ripple, или в този случай XRP, действителната валута е наистина, наистина добър начин да се движат пари. Ние деноминираме нашия фонд в XRP, защото това е фантастичен начин да се движат пари през границите бързо и с почти нулеви разходи. Така че има много трибализъм в криптовалутите и много Биткойн максималисти ... Единственото нещо, с което всички се съгласяват, е че всички те мразят XRP, защото са централизирани, мислят, че е корпоративно управлявана.


Той обясни защо е изгодно да инвестира в XRP в сравнение с други големи криптовалути, тъй като те все още се опитват да спечелят повече ефективност.

Той обаче посочи някои рискови фактори, които могат да възпрат инвеститорите да инвестират само в XRP, добавяйки, че само малък процент от фонда на компанията му държи XRP, останалата част от фонда е много разнообразна.

В допълнение към това, XRP Capital на Arrington участва в доста от тях и може да види много наложителни приложения до следващата година по отношение на децентрализираните приложения [dApps], обмена и др. Той признава и нарастващата предприемаческа дейност, която се осъществява в Южна Корея.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Биткойн все повече навлиза в ‘мейнстрийма’

Печалбите му се подхранват от нарастващото приемане сред големите американски фирми и финансови компании.Ето няколко стъпки от големи компании, големи инвеститори, банки и платежни процесори, които пр...
АПР. 20, 2021 15:28 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Борсата OKEx интегрира Lightning Network

Lightning Network е втори слой, който работи върху Биткойн, за да предложи по-бързи и по-евтини транзакции. Борсата обяви интеграцията през февруари. “OKEx има удоволствието да съобщи, че BT...
АПР. 20, 2021 13:47 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е 'алтернативна инвестиция', според заместник-управителя на централната банка на Китай

Breaking: Li Bo, deputy governor of the Central Bank of China, said that crypto assets such as Bitcoin should be used as investment tools or alternative investments. This is the first time that the Ch...
АПР. 19, 2021 21:21 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Трейдър, който предвиди сривът на Биткойн, казва, че предстои скок до $70,000

На 12-ти април крипто анализаторът Loma каза на своите 128,300 последователи, че според него Биткойн ще подведе биковете с фалшив пробив, точно когато крипто обменът Coinbase се котира на фондовия паз...
АПР. 19, 2021 15:58 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света