НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Основателя на TechCrunch: Биткойн може да достигне $25,000 скоро

ЮЛИ. 24, 2018 23:01 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Основателя на TechCrunch: Биткойн може да достигне $25,000 скоро

Основателят на TechCrunch, Майкъл Арингтън смята, че Биткойн (BTC) може да достигне $ 25,000 само за няколко месеца.


Ран Ню-Нер интервюира Арингтън по време на Korea Blockchain Week. По време на интервюто той каза, че ETF-ите на Биткойн (BTC) биха могли да променят играта за водещата криптовалута в света по пазарна капитализация.

Когато беше запитан защо е стартирал XRP Capital фонда и защо е избрал XRP, той обясни как това е отлично средство за преместване на пари през границите.

Ripple, или в този случай XRP, действителната валута е наистина, наистина добър начин да се движат пари. Ние деноминираме нашия фонд в XRP, защото това е фантастичен начин да се движат пари през границите бързо и с почти нулеви разходи. Така че има много трибализъм в криптовалутите и много Биткойн максималисти ... Единственото нещо, с което всички се съгласяват, е че всички те мразят XRP, защото са централизирани, мислят, че е корпоративно управлявана.


Той обясни защо е изгодно да инвестира в XRP в сравнение с други големи криптовалути, тъй като те все още се опитват да спечелят повече ефективност.

Той обаче посочи някои рискови фактори, които могат да възпрат инвеститорите да инвестират само в XRP, добавяйки, че само малък процент от фонда на компанията му държи XRP, останалата част от фонда е много разнообразна.

В допълнение към това, XRP Capital на Arrington участва в доста от тях и може да види много наложителни приложения до следващата година по отношение на децентрализираните приложения [dApps], обмена и др. Той признава и нарастващата предприемаческа дейност, която се осъществява в Южна Корея.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Страна от Г-7 може да започне да копае Биткойн

Мисля, че след като една страна от Г-7 започне да натрупва и копае Биткойн (BTC), това ще стартира нещо като космическа надпревара.Кайзер казва, че такъв сценарий е "сто процента гарантиран".Миналата ...
ЯНУ. 16, 2022 18:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Хашрейтът на Биткойн скача до най-висок връх (ATH)

Хашрейтът на Биткойн се върна до най-високите стойности за всички времена, въпреки загубата на ключов фактор за него. Междувременно, на фона на слабото ценово действие, изпълнителният директор на Bloc...
ЯНУ. 14, 2022 18:03 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн цикълът далеч не е приключил, според Fidelity

Fidelity Digital Assets – крипто крилото на Fidelity Investments, което управлява активи на стойност $4.2 трилиона, сподели мнение за бъдещето на пространството на цифрови активи. Основните изводи зас...
ЯНУ. 14, 2022 11:34 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Пакистан е на път да забрани криптовалутите

Съобщава се, че Върховният съд на Пакистан е провел изслушване, свързано с правния статут на криптовалутите в страната, в което няколко пакистански власти, включително SBP, внесоха документ в съда с а...
ЯНУ. 13, 2022 17:21 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света