НАЧАЛО Други

Основателят на Tron отново привлече внимание с депозит на стотици милиони

15.03.2024 21:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основателят на Tron отново привлече внимание с депозит на стотици милиони

Портфейл, за който се съобщава, че принадлежи на Джъстин Сън, основателя на Tron, е депозирал около 120,000 Етериум (ETH) токена, оценени на около $480 милиона, в ликвидния протокол за ре-стейкинг Ether Fi.

Този ход бележи значимо събитие както за Джъстин Сън, така и за платформата Ether Fi, като подчертава нарастващото участие на милиардерът в сектора на децентрализираните финанси (DeFi).

Ether Fi, която наскоро приключи кръг на финансиране от $23 милиона, е натрупала обща стойност от близо $3 милиарда по данни на DefiLlama. Стратегическите инициативи на платформата, пускането на токени и значителното сътрудничество с Omni Network на стойност $600 милиона подчертават нарастващата значимост на мерките за сигурност на EigenLayer в рамките на екосистемата и по-широкия пазар на DeFi.

В основата на предложенията на Ether Fi е функцията за ликвиден ре-стейкинг, което позволява на потребителите да стейкват Етериум за доходност и потенциални награди под формата на точки за лоялност, конвертируеми в airdrop на токени. Този протокол генерира eETH, ликвиден restaking токен, който отразява цената на Етериум и може да се използва в различни DeFi протоколи за допълнителна доходност.

Д Депозитът в Ether Fi, иницииран през февруари, съвпадна с рязкото покачване на цената на ETH от приблизително $2,800 до $3,700, което подчертава умението на Сън да се ориентира в динамиката на пазара на криптовалути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Зарязването на долара – основната тема на предстоящата среща в Русия

Според неотдавнашно изявление на дипломат акцентът на срещата на върха на БРИКС през 2024 г. ще бъде поставен главно върху програмата за дедоларизация.

24.04.2024 12:00 2 мин. четене

Огромен ръст на крипто даренията за благотворителност

Крипто даренията трансформират американската филантропия: Над $2 милиарда са събрани през 2023 г., като 56% от водещите благотворителни организации приемат дигитални активи.

24.04.2024 10:12 2 мин. четене

БРИКС: Руски министър с важно съобщение за финансовото бъдеще на съюза

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков сподели в интервю, че страните от БРИКС обсъждат използването на трансакции със стабилни монети и на платформа за плащания в CBDC с цел подобряване на финансовата интеграция.

24.04.2024 7:00 1 мин. четене

БРИКС: Ще замени ли съюза долара с криптовалути?

Страните от БРИКС развиват смела програма за отказ от щатския долар в полза на единна криптовалута за международна търговия.

23.04.2024 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.