НАЧАЛО Прессъобщения

Основател на Cardano се присмива на прекъсването на Solana, Shiba Inu и KangaMoon може да се подготвят за голям ценови взрив

09.02.2024 10:02 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основател на Cardano се присмива на прекъсването на Solana, Shiba Inu и KangaMoon може да се подготвят за голям ценови взрив

Основателят на Cardano Чарлз Хоскинсън се нахвърли върху Solana (SOL), тъй като тя претърпя първото си прекъсване през 2024 г.

Междувременно анализатори прогнозираха, че водещите меме монети – Shiba Inu (SHIB) и KangaMoon (KANG) – се подготвят за големи ценови избухвания.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Нека разберем как ще се представят тези алткойни през следващите седмици.

Основателят на Cardano се надсмива над Solana (SOL) заради прекъсването на мрежата

Въпреки че Solana (SOL) си е изградила репутация на един от най-добрите алткойни, през годините тя се бори със стабилността на мрежата. На 6 февруари мрежата на Solana претърпя 6-часово прекъсване, което принуди блокчейна да спре да произвежда блокове.

Въпреки че мрежата на Solana отново работи, основателят на Cardano, Чарлз Хоскинсън, не можа да устои на ударите. Той сподели меме, за да отговори на общността на Solana, която се обяснява, че нейните инженери работят по проблема.

Мемето на Хоскинсън показва геймър, който духа в неработеща дискета с игра, преди да я постави в ранен модел PlayStation (с цел да оправи дискетата и тя да почне да работи). Към него той написа:
“Това винаги работи”.

Като конкуренти тези два топ алткойна винаги са били в спор, като веднъж Хоскинсън предложи SOL да стане странична верига на Cardano.

Анализаторът е оптимист, тъй като Shiba Inu (SHIB) се стреми да прекъсне низходящия тренд

Shiba Inu (SHIB) може да е на прага на повторно тестване и потенциално пробиване на низходящия си модел, според известния анализатор Crypto Rand. На 4 февруари SHIB най-накрая падна под критичния психологически праг на подкрепа от $0.000009, след като седмици наред го защитаваше.
Монетата се търгуваше около диапазона от $0.00000890, търсейки по-широко пазарно възстановяване, за да премине над бариерата от $0.000009.

Въз основа на графиката, споделена от Crypto Rand, ако Shiba Inu се възстанови над това ниво, тя може да се покачи до максимума си от декември 2023 г. от $0.00001195
.
В подкрепа на този възход Крипто Ранд обясни, че SHIB се е задържал над основното си ниво на подкрепа при $0,000008000. Това е ключово ниво за Shiba Inu, тъй като може да наложи спад до от $0.00000661. Така че задържането над това ниво може да даде на меме монетата импулс за пробив.

KangaMoon (KANG) има за цел да надмине крипто пазара през 2024 г.

KangaMoon (KANG) е ново крипто ICO и меме монета, която напоследък набира популярност в крипто пространството. Съществуват прогнози, че това ново крипто ICO може да надмине доста меме монети през 2024 г. на бичия пазар.

Меме монетата е набира огромна тяга, тъй като прилага изцяло нов подход. KangaMoon възнамерява да съчетае на Social-Fi и Play-to-Earn (P2E) елементите в една платформа. Нейната родна монета, KANG, ще бъде ключов компонент на тази екосистема.

Проектът е посветен на създаването на жизнена общност, която ще обслужва ентусиастите на меме монети. Те ще могат да печелят допълнителни токени, като използват революционния механизъм Social-Fi на платформата. Това може да бъде постигнато чрез участие в седмични, месечни и тримесечни предизвикателства и специални събития, в които потребителите могат да спечелят $KANG и други награди.

Притежателите на KANG могат да спечелят още токени преди официалното стартиране на играта. Това подхранва бързината в натрупването на меме монетата. Предвижда се, че с набиращата популярност KangaMoon може да надмине другите меме монети с печалба до 100х преди края на 2024 г. Сега цената му е само $0.005 и според мнозина може да е най-подходящият момент да наблюдавате KANG токени.

Разгледайте вълнуващите възможности на предварителната продажба на Kangamoon (KANG) днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/
Присъединете се към нашата общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Данните сочат, че три алткойна, може да се възползват най-много от халвинга на Биткойн през май 2024 г.

Халвингът на Биткойн, който се случва приблизително на всеки четири години, е ключов момент в света на криптовалутите.

22.02.2024 11:23 5 мин. четене

Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST): Познати крипто имена, които издават бичи сигнали през 2024 г.

На пазара на криптовалути през 2024 г. вниманието привличат познати имена като Polkadot (DOT), Celestia (TIA) и DeeStream (DST).

22.02.2024 11:20 3 мин. четене

XRP се бори да премине $0.6: Може ли тази TradFi платформа да достигне $1 първа?

Към момента на писане на статията XRP среща пречки при преодоляването на границата от $0.6, като към момента на писане на статията се търгува на ниво от $0.547 с пазарна капитализация от $29.77 милиона.

22.02.2024 10:54 4 мин. четене

Кои три криптовалути трябва да наблюдавате за евентуална бърза 10х печалба?

През 2024 г. пазарът на криптовалути е изпълнен с нов оптимизъм, тъй като инвеститорите се отърсват от бруталната крипто зима на 2022-2023 г.

22.02.2024 9:10 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.