НАЧАЛО Алткойни Биткойн

Още едно предсказание, че Биткойн е балон

ОКТ. 31, 2018 02:11 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 Още едно предсказание, че Биткойн е балон

Вини Лингам, предприемачът и главният изпълнителен директор на Civic (компания фокусирана върху сигурността и защитата на личните данни), изразява мнението си за евентуален Биткойн балон, докато е говорил на блокчейн събитие в Йоханесбург, Южна Африка, по-рано тази седмица.


Съоснователя на Civic говори за индустриятаСъбитието “Chain Reaction” бе организирано от Клуба на блокчейн предприемачите в Южна Африка (BECSA). Говорителите също така включваха ръководителя на Monero, Рикардо Спани и мениджъра на Luno за Южна Африка, Мариус Райц.

Лингам говори за състоянието на блокчейн проекти, препятствията за масово приемане, както и пазара на криптовалути. Лингам, южноафрикански интернет предприемач, основава Civic през 2015 г. Предишното му предприятие, Gyft, е придобито от First Data Corporation през 2014 г. за над $50 милиона. През юни 2017, Civic организира своето ICO, като събира над $33 милиона от финансиране.


Бариери пред масовото приемане


Лингам вярва, че мащабните проблеми и липсата на случаи на употреба са причините, поради които блокчейн технологията е все още много далече от масовото приемане.

Той казва:

Макар че сме на около десетилетие навътре в блокчейн технологиите, все още сме в ранна детска възраст. Обикновено първият случай на използване на крипто извън паричните преводи е търговията. Това е предимно спекулационна игра.


Той вярва, че тъй като се виждат все повече случаи на използване на технологиите, ситуацията постепенно ще се промени. Той също така подчерта необходимостта от решаване на проблема с мащабируемостта, за да съответства на производителността на традиционните платежни процесори като Visa.

Лингам отбеляза, че стартъпите трябва да са страстни за проектите, които изграждат, а не за парите, които могат да изкарат.

.

Прогнози за цените на крипто


Говорейки за цените на криптовалути, Лингам вярва, че интереса на инвеститорите през миналата година доведе до пазарното рали, което от своя страна доведе до създаването на нови инициативи, организирани от ICO.

Той каза:

Миналата година, видяхме индикатор за огромно количество инвеститорски интерес в пространството и недостатъчно предлагане. В момента, имате по-голямо предлагане на ICO от купувачите, а със спада в цената на Биткойн и други криптовалути, тези купувачи имат по-малко пари, за да харчат.


и добави:

Виждал съм три или четири мечи пазара и цикли. В мечия пазар става дума повече за консолидиране и навлизане във висококачествени токени като Биткойн.


Той заключи, като коментира, че би било по-добре цената на Биткойн да расте стабилно и технологията да узрее, преди да привлече инвеститори.

https://t.me/joinchat/GVKUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Биткойн новини

Ето какво следва за тези три криптовалути, според Майкъл Ван де Поуп

В нова пазарна актуализация Ван де Поуп казва, че Биткойн наскоро си възвърна ключова ценова област, което показва, че активът се подготвя за ново рали.“Вчера имахме красив повторен тест, така че цена...
СЕП. 19, 2021 00:51 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Ел Салвадор на трето място в света по инсталация на битомати

Според данни от Coin ATM Radar, Ел Салвадор са надвишили броя на криптоматите в Обединеното кралство, след като до момента са разположили 205 криптомата, за да улеснят местните транзакции с Биткойн и ...
СЕП. 18, 2021 22:23 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Над 1 милион жители на Ел Салвадор ползват новия Биткойн портфейл на страната`

1.1 милиона граждани са изтеглили портфейла ChivoСпоред туита на президента Наиб Букеле, приблизително 1.1 милиона салвадорци вече са готови да използват Биткойн като законно платежно средство в стран...
СЕП. 18, 2021 14:18 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

Биткойн е единствената криптовалута на институционално ниво, според Майкъл Сейлър (видео)

В ново интервю за Bloomberg, Сейлър заяви, че Биткойн (BTC) е в собствена лига, тъй като разделя всички крипто активи в три различни категории."На пазара има три неща - има първокласен актив, актив от...
СЕП. 18, 2021 20:23 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света