НАЧАЛО Биткойн

Още един голям хедж фонд прави инвестиция в Биткойн

юли 31, 2021 19:08 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още един голям хедж фонд прави инвестиция в Биткойн

Базираната в Ню Йорк фирма за управление на активи GoldenTree е добавила Биткойн към баланса си, въпреки че размерът на тази предполагаема инвестиция остава неизвестен.

Според доклад в петък от финансовата медия The Street, фирмата с приблизително $45 милиарда в активи под управление е закупила неизвестно количество Биткойн (BTC). Позовавайки се на два източника, запознати с въпроса, медията съобщава, че покупката на BTC е последвана от дискусии между ръководители относно наемането на служители, запознати с крипто инвестициите.

Ръководителите на фирмата, включително основателят Стивън Тананбаум и партньорите Дийб Салем и Джоузеф Нагър, инвестираха в кръг за финансиране този месец за Borderless Capital, който преди това помогна за стартирането на ускорителна програма за Algorand. Borderless също участва в кръг за финансиране на подкрепената от Coinbase фирма за дигитални активи Securitize.

ПРОЧЕТИ ОЩЕБанка с активи за $42.6 трилиона започва да предлага крипто услуги

Други фирми за управление на активи също започнаха да се задълбочават в крипто пространството, или чрез директни инвестиции, или като предлагат инвестиционни средства за Биткойн и други токени. 

Миналата седмица Stone Ridge Asset Management подаде заявление до Комисията по ценни книжа и борси на САЩ, за да добави BTC към своя отворен взаимен фонд.

В сряда, инвестиционната компания Horizon Kinetics съветва инвеститорите да търсят експозиция към крипто активи, за да се предпазят от обезценяване на валутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Биткойн Новини

Очертава се голямо движение за Биткойн (BTC)

Известен трейдър, който точно прогнозира спада от над 50% на Биткойн (BTC) през март, сега предупреждава, че предстоят нови дъна.

септември 30, 2022 14:23 1 мин. четене

Още една компания за копаене на Биткойн (BTC) става публична

Компанията за добив на Биткойн (BTC) Rhodium Enterprises планира да се листне на Nasdaq под символа „RHDM“ чрез обратно сливане с фирмата за бизнес консултации SilverSun Technologies Inc., съобщи Bloomberg на 30 септември.

септември 30, 2022 13:11 1 мин. четене

CFTC: Цената на Биткойн (BTC) може да се удвои

Председателят на Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) Ростин Бенам заяви, че крипто индустрията има „огромна възможност“.

септември 30, 2022 8:10 1 мин. четене

Сенатор от САЩ: Биткойн (BTC) не може да бъде спрян

Сенаторът от Уайоминг, САЩ Синтия Лумис намекна, че Биткойн (BTC) може да реши съществуващите предизвикателства във финансовия сектор.

септември 29, 2022 9:59 1 мин. четене