Home

ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

22.06.2024 12:00 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ORACLE MEME ($OMEME) прави всичко възможно със своята платформа, базирана на функционалността

Бързият възход на меме монетите в крипто пространството е явление, което си струва да се наблюдава. Размерът на печалбите, които инвеститорите получават от тях понякога е изключителен.

Но не всички меме монети могат да привлекат вниманието на масовите инвеститори. За да могат те да получат известност, проектът трябва да представи на инвеститорите нещо като сантиментална стойност, подкрепен от общността хайп или нещо друго.

ORACLE MEME ($OMEME), меме токен, ориентиран към функционалността, е сред малкото проекти, които успешно привличат вниманието на инвеститорите. $OMEME е във фазата на предварителна продажба и вече е набрал $386,000. И така, защо ORACLE MEME успя да привлече толкова много внимание?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Какво е ORACLE MEME ($OMEME)?

ORACLE MEME е меме крипто проект от следващо поколение, който има за цел да промени пейзажа на меметата, като въведе практическа функционалност в тях. Платформата разполага с множество инструменти, вградени в нейната екосистема, за да трансформира целия меме пейзаж в екосистема, основана на функционалността, където меметата могат да процъфтяват.

$OMEME, родната валута на цялата екосистема, е токен, ориентиран към функционалността, предназначен да овласти общността на меметата и да внесе реална стойност в екосистемата на меметата. За разлика от типичните меме монети, които съществуват само като спекулативни активи, ORACLE MEME е създаден с фокус върху функционалността. Проектът предоставя новаторски инструменти, които подобряват създаването, споделянето и монетизирането на мемета за създателите им.

Проектът е одитиран и вече е пирдобил доверието на хиляди инвеститори от предварителната продажба. Такова доверие от страна на инвеститорите и чувството за пропуснатите ползи (FOMO) сред инвеститорите е това, което ще тласне проекта да се превърне в следващото голямо нещо в екосистемата на меметата.

Повечето проекти разчитат единствено на хайпът сред общността, защото нямат какво да й дадат. Много инвеститори се превръщат в изходна ликвидност за ранните инвеститори и в крайна сметка токените отиват на нула. ORACLE MEME ($OMEME) си е поставила за цел никога да не позволи нито един от инвестиралите в платформата да се превърне в ликвидност за излизане от пазара. Ето защо те са интегрирали множество инструменти и функции, които ще продължат да поддържат една жизнена и процъфтяваща екосистема.

ORACLE MEME е различна порода меме проект

ORACLE MEME ($OMEME) е напълно различна поради следните свои характеристики:

Генератор на меме монети:

Една от отличителните характеристики на ORACLE MEME е нейният генератор на монети. Този авангарден инструмент позволява на създателите лесно да генерират и разпространяват своите активи, базирани на мемета. Независимо дали сте опитен създател на мемета, или просто начинаещ, функцията Meme Coin Generator опростява процеса. Тази функция демократизира създаването на мемета и е достъпна за всички в общността.

Меме мрежа от втори слой:

ORACLE MEME работи в бърза и мащабируема мрежа от втори слой – ORACLE CHAIN. Тази мрежа осигурява светкавични транзакции и безпроблемно потребителско изживяване. Тя осигурява мащабируемостта и ефективността, необходими за работа с голяма и активна потребителска база, отличавайки ORACLE MEME от други меме монети, които често страдат от бавни и скъпи транзакции.

Портфейл за мемета (Meme wallet )и стартова площадка (launchpad) за мемета:

Екосистемата включва също така Meme Wallet и Meme Launchpad. Meme Wallet е сигурна и удобна за ползване платформа, в която потребителите могат да съхраняват всички свои меме активи на едно място.

Meme Launchpad предлага място за стартиране на нови меме монети и осигурява ранен достъп на притежателите на $OMEME. Тези функции гарантират, че потребителите разполагат с всичко необходимо, за да участват пълноценно в меме икономиката.

Резервирайте мястото си при $OMEME

Тези функции са само върхът на айсберга, тъй като ORACLE MEME предвижда да продължи да проучва новаторските идеи и продукти за своята общност. Неотдавнашният одит на проекта повиши увереността на инвеститорите и това определено ще помогне на екипа в текущата им предварителна продажба. Настоящата цена е само $0.00020741, а следващият кръг, който започва след няколко дни и който вече е обявен, ще стартира с цена на токените от $0.00031111. Посетете техния уебсайт и станете част от меме революцията, която предстои да се случи.

Присъединете се към революцията на мемовете. Следвайте ORACLE MEME на:
X (Twitter) | Telegram


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Следващото движение на крипто пазара: Kои монети са готови да избухнат?

В момента крипто пазарът преживява период на спокойствие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 17:25 5мин. четене

НЕВЕРОЯТЕН крипто AI токен с 60-кратен потенциал!

Крипто пазарът в момента преживява период на затишие, като алткойните почиват на ниски цени и са готови за потенциални скокове.

12.07.2024 16:52 4мин. четене

Новото ICO на Clandeno (CLD) привлича големи инвеститори; AI прогнозите показват 1,000Х ръст в рамките на няколко седмици, на фона на движенията при Bitcoin (BTC) и Cardano (ADA)

Крипто индустрията преминава през положителна промяна, след като преживя няколко трудни месеца, което накара пазарната капитализация да спадне от $2.54 трилиона до $2.15 трилиона за един месец.

12.07.2024 15:00 3мин. четене

AI отчита 1000Х потенциал за ICO-то на Clandeno (CLD) в рамките на няколко седмици, тъй като доверието в Solana (SOL) и XRP преди изборите в САЩ се повишава

На фона на страстите около Clandeno (CLD) доверието в Solana (SOL) и XRP отбеляза забележителен ръст.

12.07.2024 14:56 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.