НАЧАЛО Прессъобщения

Опитни трейдъри следят движението на капитали от Solana (SOL) и Ethereum (ETH) към новостартиралата предварителна продажба на Pushd (PUSHD)

13.02.2024 13:50 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Опитни трейдъри следят движението на капитали от Solana (SOL) и Ethereum (ETH) към новостартиралата предварителна продажба на Pushd (PUSHD)

Предварителната продажба на Pushd (PUSHD) се смята за интересна, тъй като в рамките на кратък период от време над 26,000 потребители бяха регистрирани, а на опашката чакат още повече.

Сред хилядите криптовалути на пазара Pushd (PUSHD) има някакво предимство според някои експерти. Само за няколко седмици Pushd (PUSHD) успя да изгради силна общност от хора, които вярват в потенциала ѝ да бъде печеливша през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Притежателите местят фокуса си от Solana (SOL) към Pushd (PUSHD)

Въпреки че в момента Solana (SOL) е една от най-ценените монети, Pushd (PUSHD) изглежда превзема част от ентусиастите, тъй като сега е в центъра на вниманието на крипто пазара. Всички пътища водят към предварителната продажба на Pushd (PUSHD), тъй като се предвижда, че монетата може да реализира големи печалби през 2024 г.

Въпреки, че през последната седмица Solana (SOL) се представя доста добре, търговците се оплакват от спирането на работата на мрежата. Докато някои смятат, че пътят на Solana (SOL) ще се справи с проблемите си, други предприеха смела стъпка да потърсят по-добра възможност като предварителната продажба на Pushd (PUSHD).

Притежателите на Ethereum (ETH) хвърлят капитал в предварителната продажба на Pushd (PUSHD)

За съжаление, също като Solana (SOL), някои от притежателите на Ethereum (ETH) започнаха да търсят по-добро бъдеще в предварителния препродажба на Pushd (PUSHD).

Експертите смятат, че Pushd (PUSHD) може да събере недоволните притежателите, които са загубили пари или доверие в гореспоменатите проекти.

Бариерата пред мащабируемостта на Ethereum (ETH) е добра причина за загубата на доверието. В сравнение с други, ETH може да обработва само около 30 транзакции в секунда, което е малко. От друга страна, Pushd (PUSHD) иска да надмине Ethereum (ETH) и да предложи максимално удовлетворение на потребителите.

Всички пътища водят към предварителната продажба на Pushd (PUSHD)

Само за кратък период от време Pushd (PUSHD) успя да повлече доста ентусиасти по пътя към своята предварителна продажба. С над 26,000 регистрации. Pushd (PUSHD) може да придобие потенциал и да се превърне в една от най-следените предварителни продажби през 2024 г., тъй като ентусиастите ѝ започнаха да виждат светлата ѝ страна, на фона на проблемите при други платформи.

Също така, Pushd (PUSHD) не само може да донесе на притежателите си висока възвръщаемост, но и ще се бори да увеличи нетния доход на крипто пазара като цяло.

Pushd (PUSHD) се намира в етап 5 на предварителната продажба, като се продава за $0.094 на токен, което предоставя подходящ момент за бърза и евтина покупка, преди да достигне следващия етап.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd на официалния им уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Край на една ера за Chainlink (LINK)? Спадовете на Solana (SOL) насочват потребителите към платформата за електронна търговия Pushd (PUSHD)

Търговията с Chainlink (LINK) изглежда намалява, както и активността в мрежата. Анализаторите и притежателите на актива се чудят дали това е краят на една ера.

26.02.2024 8:01 3 мин. четене

Injective (INJ) и Stacks (STX) се борят за позициите си, тъй като търсенето на Pushd (PUSHD) нараства през 2024 г

Цената на Injective (INJ) се повиши, търгувайки се за $34 към момента на писане на статията, което показва интерес от страна на инвеститорите.

25.02.2024 20:03 3 мин. четене

Новият Amazon на криптовалутите Pushd (PUSHD) привлича огромни инвестиции от инвеститори в Bitcoin (BTC) и Polkadot (DOT)

За да навлезете на пазара и да реализирате печалби от него, първо трябва да го разберете. Има много неща, с които трябва да сте наясно – от движението на цените до моделите и тенденциите.

25.02.2024 19:20 3 мин. четене

Тази предварителна продажба на крипто токени шокира инвеститорите, надминавайки всички очаквания; Анализатор прогнозира, че Algotech може да достигне $2 през четвъртото тримесечие

Светът на криптовалутите е развълнуван, тъй като една иновативна предварителна продажба на крипто токени опроверга всички очаквания.

25.02.2024 17:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.