НАЧАЛО Прессъобщения

Опитайте се да станете крипто милионер на следващия бичи пазар с тези криптовалути под $2 – XRP, Arbitrum и KangaMoon

04.06.2024 9:42 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Опитайте се да станете крипто милионер на следващия бичи пазар с тези криптовалути под $2 – XRP, Arbitrum и KangaMoon

През годините в крипто сектора се появиха много крипто милионери, като част от тях са забогатели само с инвестирането на едва $100.

Две неща, които се открояват от всички техни истории, са, че са идентифицирали най-добрия проект, в който да инвестират, а също така са били сред ранните инвеститори.

В тази статия ще разгледаме три токена, които анализаторите са избрали, които според тях имат потенциал да създъдат следващите крипто милионери. Те включват Arbitrum, KangaMoon и XRP.

XRP: Анализаторите прогнозират огромни печалби, ако Ripple спечели съдебното дело на SEC

XRP, токенът за трансгранични плащания, може да е един от алткойните, които може да създадат крипто милионери през следващите месеци. Макар че все още води съдебен спор с американската Комисия по ценните книжа и борсите (SEC) за това дали е ценна книга или не, последните събития като одобрението на спот Етериум ETF работят в полза на монетата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Спечелването на битката със SEC също така може да даде възможност за рязко нарастване на приемането на XRP за целите на плащанията. Анализаторите прогнозират, че победата срещу регулатора на ценни книжа може да изпрати цената на XRP до $2. Това е увеличение с над 250% спрямо текущата цена на XRP.

Arbitrum (ARB) владее сектора на решенията за мащабиране от втори слой и се готви за серионо поскъпване

Arbitrum (ARB), решението за мащабиране от втори слой на Етериум, също е друга опция, която трябва да се разгледа. Въпреки че е на по-малко от пет години, мрежата Arbitrum се разрасна през годините и сега може да се похвали с повече от 400 dApps. Като водещо решение за мащабиране на DeFi пазара, ARB може да е готова за увеличение на цената.

Наскоро TVL на решенията от втори слой на Етериум достигна връх от $47.15 милиарда, а Arbitrum имаше най-голям дял с $19 милиарда, което го прави топ лидер на DeFi пазара. Анализаторите прогнозират, че цената на Arbitrum може да се увеличи с около 100% в дългосрочен план, което я прави топ криптовалута за покупка с цел огромна възвръщаемост по време на този бичи цикъл.

KangaMoon (KANG) се подготвя да създаде нови крипто милионери

През последните няколко месеца някои инвеститори се превърнаха в крипто милионери, инвестирайки в меме монети като Dogwifhat и Pepe. Въпреки че може да изглежда твърде късно да се присъедините към тях, има нова меме монета, която анализаторите обявиха за потенциален “създател на милионери”. Този меме токен се нарича KangaMoon (KANG). За разлика от Pepe и Dogwifhat, KangaMoon е токен с двойна функционалност.

KangaMoon е едновременно меме монета и гейминг токен, което му позволява да се възползва от два пазара за милиарди долари, което го прави добра криптовалута за наблюдение за този бичи пазар. Една от уникалните характеристики на проекта KangaMoon е, че той разполага с гейминг екосистема, в която играчите могат да участват в състезания.

Тези състезания, които се провеждат ежеседмично и ежемесечно, са възможност за играчите да спечелят награди като NFT и KANG токени. В допълнение към това те могат да печелят награди и дори реални пари, като популяризират проекта KangaMoon в платформите на социалните медии. Това показва, че KangaMoon възнаграждава тези, които са активни и се грижат за напредъка на своята общност.

Понастоящем цената на KangaMoon е $0.025 в бонусния етап на предварителната ѝ продажба. Освен това разработчиците на проекта прогнозират, че цената ѝ може да се увеличи 100Х преди края на 2024 г.

Заключение

Анализаторите, които търсят най-добрите криптовалути, в които да инвестират, за да станат милионери през следващите месеци, могат да разгледат Arbitrum, KangaMoon и XRP. Макар KangaMoon да е новак в списъка, анализаторите смятат, че статутът му на меме монета го прави криптовалута, която трябва да се разгледа. Освен това е известно, че меме токените понякога предизвикват сериозен ценови бум, а случаят може да е същият и за KangaMoon.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.