НАЧАЛО Прессъобщения

OKX си партнира с HashKey Group – Meme Moguls засенчва Bonk и други меме монети с революционни функции

28.01.2024 10:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
OKX си партнира с HashKey Group – Meme Moguls засенчва Bonk и други меме монети с революционни функции

OKX обявява партньорство с Hashkey Group след инвестицията на OKX Ventures в кръга за набиране на средства на стартъпа, което носи някои положителни новини за крипто пазара като цяло.

Последното развитие обаче не оказа почти никакво въздействие върху цената на OKB, родния токен на OKX.

По подобен начин Bonk отбеляза голям спад на цената, тъй като се бори да се възползва от хайпа на един силно волатилен пазар. Едновременно с това Meme Moguls – която стратегически се позиционира пред погледа на най-добрите крипто инвеститори през 2024 г., има за цел да промени разказа за пазара на меме монети със стартирането на иновативен пазар.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


OKX си партнира с HashKey Group: Ще окаже ли това положително въздействие върху цената на OKB?

Обикновено подобно съобщение предизвиква оптимизъм сред инвеститорите и впоследствие повишава стойността на участващите родните токени. За съжаление, обявяването на партньорството на OKX с Hashkey не оказа почти никакво въздействие върху токена OKB.

Понастоящем се търгува в диапазона около $53, като цената на OKB отразява седмичен спад от близо 1%.

Макар че това изглежда като временно отдръпване на цената, пазарният анализ показва, че тя може да не стигне по-далеч от $45 до края на годината, което е средното годишно равнище.

Bonk се бори да се задържи в средата на пазарната волатилност, принуждавайки инвеститорите да дадат приоритет на функционалността пред хайпа

Друг токен, който понася тежестта на продължаващия пазарен спад, е базираната на Solana монета BONK. Меме монетата, която неотдавна се превърна в звезда след листването си на популярни борси като Coinbase и Binance, се сблъсква със суровата реалност при намаляващ хайп.

Освен това наснеотдавашния спад в криптовалутите принуди инвеститорите да търсят свежи алтернативи и по-важното – криптовалути с полезен ефект и по-голям потенциал. При положение че монетата BONK понастоящем се търгува в диапазона от $0.0000077 до $0.0000098, инвеститорите продават меме монетата и се насочват към други обещаващи инициативи като Meme Moguls, които наскоро излязоха на сцената.

Meme Moguls поражда революция на пазара на меме монети с иновативен пазар

От около десет години, откакто е пусната първата меме монета – Dogecoin, все повече се критикуват подобни монети, включително наскоро пуснатата BONK, които нямат реална полезност. В повечето случаи мнозина възприемат тази категория криптовалути предимно като движени от хайп, което неволно ограничава цялостния им растеж и устойчивост.

В опит да промени този наратив, Meme Moguls (MGLS) въвежда първия по рода си пазар, подкрепен от мемета, на който участниците могат да купуват, продават и залагат своите мемета срещу значителни възнаграждения. Същевременно, освен че предлага борса, подкрепена с мемета, Meme Moguls предоставя разнообразни възможности, чрез които цели да превърне участниците в магнати.

Като участват в екосистемата на Meme Moguls и печелят токени $MGLS, участниците могат да натрупат богатство и да подобрят уменията си за търговия с мемета. По-специално, има раздел за игри, състоящ се от симулирани функции за инвестиране, където потребителите могат да се състезават във виртуални игри за търговия на фондовата борса и в крайна сметка да се класират в класация, като същевременно се учат как да инвестират и да натрупват богатство.

Друга вълнуваща функция тук е Moguls Land – преживяване в метавселената, което насърчава връзките между членовете, позволявайки им да добиват токени, да участват в басейни за ликвидност и да се занимават със стейкинг на токени.

В основата на функционирането му стои $MGLS токенът, изпълняващ двойна функция – на валута в играта и на токен за управление. Тази двойна функционалност повишава функционалността на родния актив на Meme Moguls, като го позиционира конкурентно сред водещите криптовалути.

Към момента на писане на статията цената на токена MGLS е $0.0036 в петия етап на текущата предварителна продажба на токена, което отразява над 250% увеличение спрямо първоначалната му стартова цена от $0.001.

Увеличението на стойността се дължи на прилагането на динамичен модел на ценообразуване, при който стойността на токена се увеличава прогресивно с всеки етап на предварителната продажба до официалното стартиране на проекта.

Този уникален подход не само осигурява достъпна входна точка за трейдърите, но и позиционира токените MGLS като претендент за мястото като една от най-обещаващите криптовалути, които инвеститорите да наблюдават.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Meme Moguls

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Meme Moguls (MGLS):
www.mememoguls.com


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Uniswap (UNI) се обновява, Binance плаща глоба; Algotech (ALGT) излита с 275%

Новостартиралият проект Algotech (ALGT) постигна голям успех в текущата си фаза на предварителна продажба.

29.02.2024 10:15 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.