НАЧАЛО Биткойн Алткойни

$ 450 k такса за транзакция за $ 14 в Етериум

ФЕВ. 21, 2019 10:12 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 $ 450 k такса за транзакция за $ 14 в Етериум

Етериум има много потребители и един от тях вероятно се готви да вземе друг ипотечен кредит, след като е бил таксуван 2,100 ETH за изпращане на само $ 14 в ETH.Дали е грешка или е има умисъл зад случая?


Въпреки че такса първоначално може да изглежда като грешка, в сметката на потребителя се казва, че е много активна, поради което шансовете за подобна грешка не са много високи.

Таксата за транзакция струва около 458,000 долара, като се вземат предвид настоящите цени. Смешното е, че таксата за тази огромна сума, едва ли ще струва до 14 долара, за да се изпрати на друг портфейл, което кара много хора в общността да се чудят защо би била таксувана толкова огромна сума.
Крипто общността в Reddit също обсъжда проблема. Някои хора смятат, че има проблем с потребителския интерфейс на портфейла, от който първоначално са били изпратени средствата.

Други мислят, че това може да е възможен опит за пране на пари, тъй като същият портфейл е изпратил подобна сума в такси. Въпреки това, сумите на малките транзакции могат да бъдат просто формалност.

Установено е, че същата сметка вече е изпращала други подобни големи суми. Сумата, която се прехвърля от една сметка на друга, може да бъде начин да се прикрие произхода на средствата. Мнозина твърдят, че това е малко вероятно, тъй като съществува риск миньорите да не успеят да изкопаят блока и да загубят парите си на някой друг.

Все още не е ясно точно защо е станало това. Случаят ни напомня много внимателно да процедираме при извършването на транзакции.

https://t.me/joinchat/GV\KUGRH2XQaG9Ww6oeui4Q

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Алткойни новини

Малък алткойн скача значително след листинг на Coinbase

В нова блог публикация компанията обяви, че ще пусне поддръжка за Assemble Protocol (ASM) на Coinbase Pro.Този ход накара цената на монетата с ниска капитализация да скочи с над 220% от $0.03 до $0.11...
ОКТ. 22, 2021 00:37 1 МИН . ЧЕТЕНЕ

6 обещаващи криптовалути за 2022г.

Polygon (MATIC)В скорошна крипто актуализация YouTube личността каза, че решението за мащабиране на Етериум от втори слой Polygon набира скорост, след като сключи партньорство с компанията за хазарт н...
ОКТ. 21, 2021 22:12 3 МИН . ЧЕТЕНЕ

Огромни печалби се очертават за Етериум

В поредица от туитове Бенет обяснява как ETH може да се увеличи до $20,000 до януари 2022 г. при правилните пазарни условия.“Ако $BTC пробие $65,000 без значително отдръпване първо, $ETH вероятно го п...
ОКТ. 21, 2021 18:17 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Етериум проби над $4,000 - какво да очакваме?

Текущата цена на актива е малко над $4,000, което е увеличение от 4% през последната седмица.Последният възход е резултат от повторното нарастване на популярността на незаменимите токени (NFT), DeFi п...
ОКТ. 20, 2021 19:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света