НАЧАЛО Други

OKEx и Малтийската фондова борса с платформа за търгуване секюрити токени

юли 19, 2018 16:08 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
OKEx и Малтийската фондова борса с платформа за търгуване секюрити токени

Малтийската фондова борса (МФБ) в сътрудничество с дигиталната фондова борса OKEx ще създаде нова платформа за търговия със секюрити токени, се казва в прессъобщение на МФБ.

В средата на пролетта големият криптообмен на OKEx се премести в Малта, като отбеляза „доверието“ им в подхода на малтийското правителство към криптовалутите.

Съвместният проект, наречен OKMSX, стартира след подписването на Меморандум за разбирателство (МР) между МФБ и OKEx. Той има за цел да се превърне в платформа за обмен на цифрови активи с експертиза по сигурността и due diligence на клиентите.

MSX също така е подписала споразумение с Fifth Force, оператора на базираната в Берлин Neufund платформа, която поддържа „всеки вид ценна книга или финансов продукт, който да бъде издаден като токен на блокчейна, създаващ Equity Token Offerings“, се казва в прессъобщението.

Zoe Adamovicz, главен изпълнителен директор и съосновател в Neufund, отбеляза в прессъобщението, че целта на партньорството е „да се изгради първата регулирана децентрализирана глобална фондова борса в света“, започвайки с пилотен проект за тестване на „реакцията на пазара“.

Малта, с многото си блокчейн и крипто бизнес, е станала известна като „блокчейн остров“ и световен лидер за законодателни регламенти относно блокчейн технологията и крипто индустрията.

По-рано този месец парламентите на Малта предадохаtron g> три законопроекта за крипто и блокчейн, които създадоха регулаторна рамка за технологията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Очаква ни най-големия срив от десетилетия – Р. Кийосаки

Робърт Кийосаки, автор на книгата „Богат татко, беден татко“ предупреждава за голям финансов срив, който според него ще се отрази на Биткойн (BTC) и благородните метали.

септември 27, 2022 20:07 1 мин. четене

Редица американски щати съдят Nexo за нерегистрирано предлагане на ценни книжа

В понеделник щатските регулатори на ценни книжа в Калифорния и няколко други щата предприеха действия срещу Nexo Group, компанията майка на крипто заемодателя Nexo, като нарекоха продукта на компанията Earn Interest Product нерегистрирана ценна книга.

септември 27, 2022 17:40 1 мин. четене

Борсата FTX спечели търга за активите на Voyager Digital

Voyager Digital съобщи, че с оферта от около $1.4 милиарда на FTX спечели търга за активите на фалиралата компания.

септември 27, 2022 15:33 1 мин. четене

Путин връчи руско гражданство на Едуард Сноудън

Прословутият разобличител и бивш сътрудник на Агенцията за национална сигурност на САЩ Едуард Сноудън получи руско гражданство.

септември 27, 2022 9:00 0 мин. четене