НАЧАЛО Други

OKEx и Малтийската фондова борса с платформа за търгуване секюрити токени

ЮЛИ. 19, 2018 16:08 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
 OKEx и Малтийската фондова борса с платформа за търгуване секюрити токени

Малтийската фондова борса (МФБ) в сътрудничество с дигиталната фондова борса OKEx ще създаде нова платформа за търговия със секюрити токени, се казва в прессъобщение на МФБ.


В средата на пролетта големият криптообмен на OKEx се премести в Малта, като отбеляза "доверието" им в подхода на малтийското правителство към криптовалутите.

Съвместният проект, наречен OKMSX, стартира след подписването на Меморандум за разбирателство (МР) между МФБ и OKEx. Той има за цел да се превърне в платформа за обмен на цифрови активи с експертиза по сигурността и due diligence на клиентите.

MSX също така е подписала споразумение с Fifth Force, оператора на базираната в Берлин Neufund платформа, която поддържа "всеки вид ценна книга или финансов продукт, който да бъде издаден като токен на блокчейна, създаващ Equity Token Offerings", се казва в прессъобщението.

Zoe Adamovicz, главен изпълнителен директор и съосновател в Neufund, отбеляза в прессъобщението, че целта на партньорството е "да се изгради първата регулирана децентрализирана глобална фондова борса в света", започвайки с пилотен проект за тестване на "реакцията на пазара".

Малта, с многото си блокчейн и крипто бизнес, е станала известна като "блокчейн остров" и световен лидер за законодателни регламенти относно блокчейн технологията и крипто индустрията.

По-рано този месец парламентите на Малта предадохаtron g> три законопроекта за крипто и блокчейн, които създадоха регулаторна рамка за технологията.
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Популярни Новини
Мнения (0)
Изкажете мнение
Още Други новини

Банка финансира NFT проект с близо $700 милиона

Sorare успяха да изградят платформа за фентъзи футбол, базирана на NFT, в която всяка дигитална карта е регистрирана като уникален токен в блокчейна на Етериум. Играчите могат да купуват и продават ка...
СЕП. 23, 2021 17:00 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

SushiSwap отричат да има заплаха за потребителските средства

Според доклади на различни медии, хакерът е заявил, че е идентифицирал уязвимост, която касае потребителски средства на стойност над $1 милиард, заявявайки, че информацията е станала публично достъпна...
СЕП. 23, 2021 14:40 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

Федералният резерв скоро ще сподели значително проучване

Федералният резерв на САЩ ще публикува своя доклад за CBDC (дигитални валути на централни банки), според председателя на Фед, Джером Пауъл, който проведе пресконференция на 22-ри семптември.Пауъл иска...
СЕП. 23, 2021 13:52 2 МИН . ЧЕТЕНЕ

NFT стартъпът Dapper Labs набира $250 милиона

Coatue Ventures водеше кръга с участието на съществуващите инвеститори a16z, GV (по-рано Google Ventures) и Version One Ventures. Нови инвеститори, включително BOND, фирма за рисков капитал, и GIC, си...
СЕП. 23, 2021 10:50 1 МИН . ЧЕТЕНЕ
Абонирай се за Крипто Днес Бъди сред първите, които научават за нашите специални новини от крипто света