Home

С огромната сума от $9.3 милиона, събрана по време на предварителната продажба, може ли Algotech (ALGT) да детронира утвърдени играчи като THORChain (RUNE) и zkSync (ZK)?

26.06.2024 12:33 4мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
С огромната сума от $9.3 милиона, събрана по време на предварителната продажба, може ли Algotech (ALGT) да детронира утвърдени играчи като THORChain (RUNE) и zkSync (ZK)?

Търговията с криптовалути изисква постоянни иновации. Инвеститорите жадуват за инструменти, с които да се ориентират в сложността и да вземат информирани решения.

Влезте в Algotech (ALGT), платформа, задвижвана от AI, която се готви да промени индустрията.

С огромна предварителна продажба на стойност $9.3 милиона, Algotech (ALGT) предизвиква доста вълнение. Може ли тя да измести от трона утвърдени играчи като THORChain (RUNE) и zkSync (ZK)? Нека проучим потенциала на Algotech (ALGT) да промени начина, по който търгуваме с криптовалути.

Algotech (ALGT): Революция в търговията с изкуствен интелект

Algotech (ALGT) не е типичната ви платформа за обмен на криптовалути. Това е платформа, която променя правилата на играта и използва силата на изкуствения интелект, за да предостави на инвеститорите уникално и потенциално по-печелившо изживяване при търговия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


За разлика от традиционните методи, които разчитат на технически анализ или интуиция, Algotech (ALGT) използва сложни алгоритми за машинно обучение. Тези алгоритми анализират огромни количества пазарни данни, като идентифицират тенденции и модели, които могат да убягнат на човешкото око. Това се превръща в приложими сигнали за търговия за потребителите на Algotech (ALGT), като им дава възможност да вземат решения, основани на данни, и потенциално да постигат по-добри резултати.

Algotech (ALGT) не замества човешката интуиция, а я допълва, като предоставя ценни прозрения, които да послужат за изготвяне на стратегии за търговия. Тази лесна за ползване платформа е предназначена както за опитни инвеститори, така и за новодошли в крипто пространството, като прави търговията, задвижвана от изкуствен интелект, по-достъпна от всякога.

Ще преодолее ли THORChain (RUNE) бариерата от $4? Thorchain (RUNE) е изправена пред ценови натиск

Цената на RUNE, родния токен на екосистемата Thorchain, предприе изненадващ обрат, като се понижи с 37% през последния месец въпреки липсата на негативни новини около самия проект Thorchain.

Понастоящем RUNE се търгува на цена от $4.13 и се намира далеч под своя връх от $10.62, достигнат по-рано тази година през първото тримесечие на 2024 г.

Дългосрочните инвеститори остават оптимистично настроени, като посочват впечатляващите печалби на Thorchain от началото на годината. След като стартира близо до $1 в началото на август 2023 г., RUNE все още успява да отбележи значителен скок от 315%. Токенът дори получи временен тласък с 1.5% увеличение през последните 24 часа.

Анализаторите обаче остават предпазливи. Те предполагат, че както Thorchain (RUNE), така и по-широкият пазар на криптовалути се нуждаят от нов разказ, който да възроди доверието на инвеститорите и да тласне цените отново нагоре. Последните мечи прогнози дори предполагат възможността RUNE да падне под границата от $4.

Цената на zkSync (ZK) е готова за пробив, тъй като airdrop събитие ще съживи общността

zkSync (ZK), познато решение за мащабиране на втори слой, привлича вниманието със своите по-бързи транзакции, по-ниски такси и стабилна сигурност чрез технологията ZK Rollups. Проектът наскоро представи своя собствен токен, ZK, заедно с подробен план за токеномика. Забележително е, че 17.5% от 21 милиарда ZK токена са предназначени за airdrop събитие на потребителите на мрежата, като целта е да се повиши ангажираността на общността и участието на пазара.

Разпределението на токени предизвика известен краткосрочен натиск за продажба. С над 45% от заявеното airdrop предлагане, повече от 3.65 милиона токена бяха разпределени на над 695,000 потребители в zkSync Era и zkSync Lite. Въпреки това ZK токените показаха устойчивост, като наскоро надхвърлиха ключовото ниво на съпротива от $0.168. Анализаторите прогнозират потенциален бичи ръст, като следващата съпротива е на ниво $0.2050, което предполага, че монетата zkSync (ZK) може да е готов за ценови пробив.

Заключение: AI платформата за търговия набира $9.4 милиона и се подготвя за листване на Bitmart

Algotech (ALGT) бързо се очертава като компания, която променя правилата на играта в търговията с криптовалути. Тази революционна платформа използва изкуствен интелект (AI), за да даде възможност на инвеститорите и да трансформира търговските практики. Огромният потенциал на Algotech се потвърждава от текущата й предварителна продажба, която вече е набрала $9.4 милиона.

Понастоящем в своя Бонус етап на предпродажбата на токените ALGT са на цена от $0.08, като 90% от този етап вече са продадени. Тази бърза разпродажба означава силно доверие на инвеститорите във визията на Algotech. Следващият етап на предварителна продажба, на цена от $0.10 за токена, наближава бързо, предлагайки отлична възможност за инвестиране преди цената да се увеличи.

В допълнение към вълнението, Algotech скоро ще бъде регистрирана на Bitmart, водеща световна борса за криптовалути. Известна с огромната си потребителска база, висока ликвидност и стабилна сигурност, Bitmart ще осигури на Algotech експозиция към милиони потенциални инвеститори, отбелязвайки значителен етап и проправяйки пътя за по-широко приемане и растеж.

За повече информация относно този проект:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Mog Coin, Floki и Pepe бележат огромен ръст, Pepe Unchained ги следва плътно

Настроенията на крипто пазара в момента са изключително позитивни, особено в меме сектора. Всички топ 20 меме криптовалути бележат ръст, което е силен индикатор за възстановяване и растеж.

16.07.2024 18:27 4мин. четене

От Dogecoin до Shiba Inu: Откриване на следващите големи победители

Dogecoin (DOGE) създаде стандарта за меме монети, тъй като беше създадена като криптовалута на шега, но намери много последователи в общността.

16.07.2024 16:31 4мин. четене

Биткойн трансфери от Mt. Gox: Ще се срине ли пазарът или ще остане стабилен? Най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание

Криптопазарът е спокоен занапред, в очакване на бичи ръст. Алткойните представят добри входни точки, но вече се покачват, подсказвайки за предстоящ експлозивен растеж.

16.07.2024 15:32 5мин. четене

AI агрегаторът за доходност на CYBRO предвижда 3,500% възвръщаемост, оставяйки Blockdag и Pepe в прахта

Крипто пазарът стои спокойно, затишие преди бурята на следващия бичи ръст. Алткойните се намират в добра входна точка, като показват стабилни повишения и са готови да експлодират.

16.07.2024 15:05 3мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.