НАЧАЛО Прессъобщения

Огромна промяна на пазара – инвеститорите започват да обръщат внимание на предварителната продажба на Algotech (ALGT) на фона на стагниращата цена на Toncoin (TON) и Mantle (MNT)

05.02.2024 8:03 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Огромна промяна на пазара – инвеститорите започват да обръщат внимание на предварителната продажба на Algotech (ALGT) на фона на стагниращата цена на Toncoin (TON) и Mantle (MNT)

Много алткойни в крипто-света все още са в режим на обръщане, тъй като токените се опитват да възстановят загубите си от последния месец.

Някои от тях обаче се борят с мечите си ситуации; Toncoin (TON) и Mantle (MNT) са особено мечи, а пазарните участници гледат към топ алткойни като Algotech (ALGT) за печалби през 2024 г. Ето и повече за новия токен DeFi, който се обяви с частна си сийд продажба на стойност $1.1 милиона.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


TLDR

  • Натискът от продажби дърпа Toncoin (TON) под нивата на подкрепа
  • Цената на Mantle (MNT) преминава през мечи времена
  • Algotech (ALGT) в етап 1 на предварителната си продажба предлага токени ALGT на цена от $0.04

Новини за цената на Toncoin: TON може да продължи да се понижава

Toncoin (TON) не се намира в най-добрите условия и въпреки краткия скок през изминалия уикенд, цената на TON се върна към мечите си пътища.

Цената на TON достигна връх от $2.17 на 24 януари и оттогава е под началната оценка, като наред с това натрупа около 1% седмични загуби. Investor Observer отбеляза, че токенът е тествал ключови нива на подкрепа при $2.1, тъй като нивото от $2.13 е отхвърляло цената на монетата отново и отново.

Тъй като към момента на писане на статията Toncoin (TON) се търгува на ниво от $2.03, може да се каже, че отново изпитва отхвърляне и може да видим още по-голям спад през тази седмица. Графиките на Toncoin (TON) са ясно волатилни и няма конкретни прогнози за цената на монетата през тази седмица.

mETH инициативата на Mantle (MNT) може да подкрепи цената на MNT в дългосрочен план

Mantle (MNT) е солиден играч в DAO пространството, откакто се сля с BitDAO през 2023 г. След като се похвалиха с една от най-големите хазни на активи на пазара, разработчиците на Mantle (MNT) пуснаха през ноември 2023 г. своя собствена ликвидна среда за стейкинг на Етериум.

Тази новина имаше значителен ефект върху цената на Mantle (MNT) по това време, тъй като тя поддържаше бичи тренд през коледния и новогодишния период, достатъчен, за да достигне исторически връх.

Сега цената на Mantle (MNT) е подвластна на пазарната волатилност, тъй като токенът се бори да запази поредицата от печалби. Данните на графиката не са впечатляващи, тъй като токена Mantle (MNT) е натрупал около 2.54% седмични загуби, след като изостави кратък бичи скок някъде през изминалата седмица.

Независимо от настоящата дилема, от CoinCodex отбелязаха леко бичи настроения за цената на Mantle (MNT) през следващия месец. Възможно е спайкът да доведе до установяване в района на $0.61, тъй като токена продължава да се бори.

Algotech (ALGT) иска да се конкурира с най-добрите DeFi проекти на пазара

DeFi секторът е известен с това, че хоства токени с реална функционалност, а напред в статията може да разгледате едно от новите ICO-та, което внася топлина със своите алгоритмични решения.

Според екипа на Algotech (ALGT) финансовата търговия се обръща към по-добро, тъй като съответните софтуерни инструменти ще заменят човешките усилия при анализа на пазарните данни и техниките за управление на риска.

Algotech (ALGT) е тук, за да увеличи шансовете за печалба на всеки търговец, а алгоритмите ще се справят с всичко.

Целта на алгоритмите на Algotech (ALGT) е проста – те се справят с обременяващите аспекти на финансовата търговия и оставят търговеца да се съсредоточи върху по-чувствителните аспекти.

По същество, вие трябва само да оцените прозренията на алгоритмите и да вземете решенията си в съответствие с техните предложения. Програмите на Algotech (ALGT) са разработени с помощта на техники за изкуствен интелект и машинно обучение, което им позволява да идентифицират модели и да прогнозират бъдещи пазарни движения.

Предварителната продажба на Algotech (ALGT) в момента е в първи етап, а всеки токен се продава за $0.04. Инвестирайте сега и може да очаквате 275% възвръщаемост до деня на стартирането; Algotech (ALGT) е сочен за един от алткойните, които трябва да наблюдавате тази година, и не бива да го пропускате!

Още една екстра: в момента тече раздаване на подаръци за инвестиралите в Algotech (ALGT) – устройства на Apple и VIP билети за събитието Blockchain Life в Дубай.

За да може да се класирате, като участник за въпросните томболи, трябва да притежавате ALGT токени на стойност над $1.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Tron (TRX) продължава да носи печалби, докато притежателите на Bitcoin (BTC) купуват Kelexo (KLX), а експертите виждат потенциал за 25х в рамките на 1 година

Тъй като тенденциите на пазара са бичи, крипто токените демонстрират сериоен подем. Токенът Tron (TRX) е един от тези токени. Към момента на писане на статията Tron (TRX) е натрупал приблизително $277 милиона обща пазарна стойност през последните седем дни.

29.02.2024 15:15 3 мин. четене

Предупреждение за бичи пазар! Търговец превърна $635 в $225,000 – открийте следващия токен, който може да поскъпне!

В изумителна проява на пазарна проницателност анонимен търговец превърна едва $635 в зашеметяващите $225,000 само за два дни, като се съсредоточи върху сравнително неизвестния токен $DZHV.

29.02.2024 13:25 5 мин. четене

Актуализацията на Ethereum, Dencun, може да повиши цените на тези токени от 10х до 100х

Възстановяването на Биткойн продължава, като криптовалутата надмина $62,000, отбелязвайки първото си завръщане на тези висоти от ноември 2021 г. насам.

29.02.2024 12:43 5 мин. четене

Uniswap (UNI) се обновява, Binance плаща глоба; Algotech (ALGT) излита с 275%

Новостартиралият проект Algotech (ALGT) постигна голям успех в текущата си фаза на предварителна продажба.

29.02.2024 10:15 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.