НАЧАЛО Други

ОФИЦИАЛНО: На eBay вече ще се продават и NFT

май 12, 2021 2:11 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
ОФИЦИАЛНО: На eBay вече ще се продават и NFT

Гигантът за електронна търговия eBay актуализира своята политика, за да улесни продажбите на незаменяеми токени (NFT), съобщава Reuters.

Първоначално новата функционалност ще бъде достъпна само за доверени продавачи в няколко категории.

Бившият собственик на PayPal ще пусне набор от инструменти за търговия с голямо разнообразие от NFT на платформата, според Джордан Суитнам от eBay:

„През следващите месеци eBay ще добави нови възможности, които привличат базирани на блокчейн колекционерски предмети към нашата платформа.“

За разлика от заменяемите криптовалути като Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), NFT се основават на идеята за недостиг, представляваща уникални дигитални елементи, записани на блокчейн.

Както се съобщава, изпълнителният директор на eBay Джейми Янон наскоро заяви, че компанията също търси да приеме криптовалути като начин на плащане.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Още Други Новини

Банкман-Фрийд бележи ранна победа в едно от делата срещу него

Бившият главен изпълнителен директор на FTX Сам Банкман-Фрийд постигна ранна победа в дело, свързано със законите за ценните книжа в Тексас.

февруари 4, 2023 20:00 2 мин. четене

Chainalysis съкращава 5% от персонала си

Компанията за блокчейн анализи Chainalysis намали броя на служителите си, тъй като се реорганизира, за да се приспособи към предизвикателствата на крипто пазара.

февруари 4, 2023 18:00 1 мин. четене

Ripple са изключително уверени за изхода от делото срещу SEC

Ripple публикува актуална информация за съдебното дело, заведено от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ, което обвинява компанията в продажба на XRP като нерегистрирана ценна книга.

февруари 4, 2023 17:00 2 мин. четене

100% ръст на акциите на MicroStrategy (MSTR)

Производителят на софтуер за бизнес анализи MicroStrategy закупи над 8,800 биткойна (BTC) по време на масовия срив, който пазарът на криптовалути претърпя през 2022 г., докато акциите му се увеличиха повече от два пъти от началото на годината.

февруари 4, 2023 16:00 2 мин. четене