НАЧАЛО Прессъобщения

Очаква се BONK да нарасне с 300%, а прогнозата за предварителна продажба на Algotech (ALGT) надхвърля 30x

04.02.2024 9:03 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Очаква се BONK да нарасне с 300%, а прогнозата за предварителна продажба на Algotech (ALGT) надхвърля 30x

На фона на неотдавнашния спад на крипто пазара BONK остана устойчив благодарение на повишената ангажираност на инвеститорите.

Докато пазарните прогнози сочат, че BONK може да се повиши с 300%, експертите също така определиха Algotech (ALGT) като потенциален първенец на крипто пазара, тъй като предлага 275% възвръщаемост на инвестициите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Потърсете най-добрата криптовалута за вас, която да следите: BONK или Algotech (ALGT).

  • TLDR
    Анализаторите прогнозират, че BONK може да се покачи до $0.0000348 до април 2024 г.
  • Експертите твърдят, че Algotech (ALGT) може да нарасне до $0.15 до края на предварителната продажба.

Цената на BONK се покачва: Анализаторите прогнозират продължаване на бичия поход

През последните няколко седмици BONK стана свидетел на повишена търговска активност в мрежата си. Експертите смятат, че повишеният инвеститорски интерес към BONK е свързан с потенциалните маржове на печалба на токена, затвърдени от силните му фундаментални показатели.

Не е изненадващо, че нарастващата популярност на BONK накара няколко борси да се възползват от неговия успех.

По-специално, лидери в бранша като Coinbase, Binance и OKX наскоро интегрираха BONK в своите платформи.

Последното допълнение към този списък е борсата Backpack, която наскоро обяви своята поддръжка за BONK. Освен това BTSE, друга известна платформа за търговия, включи BONK в списъка само няколко дни преди това.

Данните от веригата сочат, че през последната седмица BONK е скочил от $0.0000098 до $0.00001253. Експертите твърдят, че неотдавнашните подобрения на възможностите на екосистемата на BONK също са повлияли на ценовото действие на монетата. Тъй като BONK привлича все повече инвеститори, пазарните прогнози сочат, че меме монетата може да се покачи до $0.0000348 до април 2024 г., което ще затвърди BONK като един от най-добрите алткойни, които да наблюдавате.

Algotech (ALGT) привлича вниманието като ново убежище за максимална възвръщаемост

През последните години инвеститорите често се стремят към криптовалути, които гарантират сигурност над техните средства. Добрата новина е, че Algotech (ALGT) се справя с това предизвикателство, като прилага стратегически методики за оразмеряване на позициите, за да гарантира отговорно разпределение на капитала. Algotech (ALGT) има за цел да намали рисковете, свързани с отделни активи или пазарни колебания.

Освен това Algotech (ALGT) подобрява потребителското изживяване, като се интегрира с най-добрите борси за криптовалути, осигурявайки безпроблемен достъп до разнообразна селекция от двойки за търговия. Чрез тези интеграции търговците могат безпроблемно да изпълняват сделки в рамките на платформата Algotech (ALGT), като намаляват всякакви потенциални забавяния в процеса на търговия.

Освен това Algotech (ALGT) поставя силен акцент върху надеждността и непрекъснатостта, за да поддържа безпроблемни функции за търговия. Платформата свежда до минимум възможността за прекъсване на работа или прекъсване на услугата, като използва излишни сървъри и центрове за данни. Тази резервираност защитава достъпа на търговците до Algotech (ALGT), като осигурява непрекъснато изпълнение на сделките въпреки непредвидените технически пречки.

Не е изненадващо, че Етап 1 на публичната предварителна продажба на Algotech (ALGT) стартира с непоколебима динамика и очакване. Инвеститорите се възползват от огромните перспективи на токена, като всеки токен се продава на дребно за $0.04. Крипто анализаторите прогнозират, че Algotech (ALGT) може да нарасне с 275% до $0.15, след като приключи предварителната продажба.

Посетете предварителната продажба на Algotech

Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Algotech превзема предварителните продажби – инвеститорите от Polkadot и Polygon искат да се включат

В последно време основните играчи на пазара на криптовалути, като Polkadot и Polygon, изпитват някои негативни ефекти, въпреки че пазарът привидно се подобрява.

23.02.2024 10:42 3 мин. четене

Тази добре представяща се криптовалута може да утрои стойността на инвестициите до края на 2024 г. според анализатори

В постоянно развиващия се пейзаж на криптовалутите Retik Finance се превърна в лъч на иновациите и потенциала.

23.02.2024 10:23 5 мин. четене

Конкурентът на Facebook Live, DeeStream (DST), вижда постоянни инвестиции от инвеститорите в Ethereum (ETH) и Solana (SOL)

С развитието на крипто пазара децентрализираните алтернативи предизвикват статуквото на традиционните платформи.

23.02.2024 10:20 3 мин. четене

Най-добрите онлайн крипто казина, които да обмислите през 2024

Крипто казината са може би едни от най-лесно достъпните сайтове за игри, позволяващи на клиентите да играят доказано честни игри, използвайки криптовалути като Bitcoin, Litecoin и Ethereum.

23.02.2024 8:42 6 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.