НАЧАЛО Прессъобщения

Оценка на най-добрите криптовалути, в които да инвестирате

октомври 6, 2023 10:30 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Оценка на най-добрите криптовалути, в които да инвестирате

Коя монета е избрана от експертите като най-добрата за инвестиране? Dogecoin (DOGE), Bitcoin Cash (BCH) или VC Spectra (SPCT)? 

Експертите прогнозират, че до края на годината цената на Dogecoin (DOGE) ще достигне $1, надминавайки историческия си връх. По подобен начин Bitcoin Cash (BCH) остана бичи, след като американски съд се произнесе срещу Комисията по ценните книжа и борсите. Междувременно VC Spectra (SPCT) набра впечатляващите $2.4 милиона в частната си предварителна продажба.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Обобщение

  • Dogecoin (DOGE) може да нарасне до $1 до 2024 г. с подкрепата на Илон Мъск. 
  • Bitcoin Cash (BCH) може да достигне $300 до 2024 г. поради активността на китовете.
  • Инвеститорите в предпродажбения трети етап на VC Spectra (SPCT) се подготвят за 81.82% възвръщаемост.

Прогноза за цената на DOGE: Може ли кралят на меме монетите да достигне $1?

На 30 август Dogecoin (DOGE) се сблъска с вътрешни разногласия, тъй като главен разработчик, познат като “Mishaboar” реагира на публично гласуване, инициирано от Маршал Хейнър, относно въвеждането на стейкинг в мрежата на Dogecoin (DOGE).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Въпреки че 60% от анкетираните гласуваха против този план, Mishaboar подчерта потенциалните последици от този ход, като в процеса на гласуване направи отрицателна прогноза за цената на DOGE.

Стойността на Dogecoin (DOGE) постоянно намаляваше на фона на тези вътрешни разногласия. Dogecoin (DOGE) спадна от $0.067 на 30 август до $0.062 на 2 октомври, което представлява спад от 7.46%. Освен това, тъй като съдебният процес срещу Илон Мъск все още продължава, инвеститорите хвърлят негативна прогноза за цената на DOGE. Те смятат, че до ноември цената на DOGE може да спадне към границата от $0.030.

Може ли Dogecoin да достигне $1 до края на годината? Експертите с бичи нагласи смятат, че има шанс.

VC Spectra остава най-удачният вариант за инвеститорите за максимална възвръщаемост

През последните месеци както Dogecoin (DOGE), така и Bitcoin Cash (BCH) демонстрираха впечатляващи резултати. Въпреки това забележителният успех на VC Spectra (SPCT) при предварителната му продажба засенчи неговите съперници. VC Spectra (SPCT) вече е набрала $2.4 милиона в своята частна предварителна продажба, позиционирайки се като една от най-добрите криптовалути за инвестиране.

VC Spectra (SPCT) функционира като децентрализиран хедж фонд, като използва опита на висококвалифициран инвестиционен екип, за да идентифицира систематично най-обещаващите инвестиционни възможности чрез строг процес на подбор. Този подход на сътрудничество с бизнеса има за цел да намали рисковете и да оптимизира възвръщаемостта за своите инвеститори.

Понастоящем публичната предварителна продажба на VC Spectra е в етап 3, като токените се предлагат на цена от $0.044. Това представлява 450% възвръщаемост на инвестициите (ROI) за инвеститорите от етап 1, които са закупили SPCT на цена от $0.008. 

Освен това, при прогнозна цена на токените от $0.080 при приключване на публичната предварителна продажба, инвеститорите от етап 3 могат да очакват значителна възвръщаемост на инвестициите от 81.82%.

В резултат на това VC Spectra (SPCT) си спечели видно място в списъците на експертите с най-добрите алткойни за инвестиране, подкрепено от изключителните ѝ резултати и обещаващ потенциал.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Цената на Bitcoin Cash остава бича на фона на мечия пазар

На 28 август съдът в САЩ се произнесе в полза на Grayscale по делото ѝ срещу Комисията по ценните книжа и фондовите борси, което предизвика рязък скок в цената на Bitcoin Cash. В часовете след решението на съда цените на други криптовалути също се повишиха.

Интересно е, че BCH надмина другите водещи криптовалути през 24-те часа, последвали решението. Точно така, цената на Bitcoin Cash се повиши със 17.74% от $190.41 на 28 август до $224.18 на 29 август. 

Освен това увеличението на цената на Bitcoin Cash съвпадна с повишаване на активността на китовете, което допринесе за масовия подем, регистриран от BCH. След решението Bitcoin Cash (BCH) поскъпна с 29.53% до $246.63 на 2 октомври. 

Тъй като техническите индикатори като 10-дневната SMA сочат към бичо бъдеще, анализаторите предвиждат последващ скок на цената на Bitcoin Cash над $300 до 2024 г. Тази прогноза за цената на Bitcoin Cash превръща токенът в един от алткойните, които трябва да се наблюдават през 2023 г. 

От друга страна, активността по блокчейн разработките на Bitcoin Cash (BCH) се забави в последно време в сравнение с други вериги. Въз основа на това анализаторите прогнозират, че BCH може да се оттегли към нивото от $180 до края на ноември. 

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Този конкурент на Solana (SOL) може да осигури 5 пъти по-добра възвръщаемост през 2024 г.

Тъй като светът на децентрализираното финансиране (DeFi) продължава да се развива, нови играчи навлизат в пространството, предизвиквайки утвърдени платформи с иновативни решения.

декември 8, 2023 22:25 4 мин. четене

Защо Биткойн е най-добрият избор за умните инвеститори през 2024 година?

Bitcoin (BTC) е най-голямата криптовалута по обща пазарна капитализация. Освен това е и един от най-известните виртуални активи, като някои го наричат “дигитално злато”.

декември 8, 2023 20:00 4 мин. четене

Забравете Биткойн! Тези 10 алткойна могат да доминират през 2023 година

Изпреварването на кривата е от първостепенно значение за опитните крипто ентусиасти. Макар че Биткойн все още е крал, нова вълна от алткойни се надига и е готова да заеме централно място през 2023 г. 

декември 8, 2023 17:20 5 мин. четене

Standard Chartered Bank е оптимистично настроена към Биткойн и прогнозира ръст до $100,000 до 2024 г.

Биткойн продължава да създава вълнение в крипто сектора, тъй като анализаторите публикуват прогнози преди важни събития. Една от тези прогнози е на Standard Chartered Bank.

декември 8, 2023 16:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.