НАЧАЛО Прессъобщения

Общностите на Chainlink и Етериум се подготвят за предварителна продажба на Raffle Coin, очаквайки голям пазарен успех

05.05.2024 15:54 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Общностите на Chainlink и Етериум се подготвят за предварителна продажба на Raffle Coin, очаквайки голям пазарен успех

Цената на Chainlink наскоро се покачи до значителна зона на съпротива, след което беше изправена пред отхвърляне. На фона на това движение на цените, одобрението на спот Етериум ETF отново бе отложено от SEC.

Междувременно Raffle Coin навлиза в светлината на крипто прожекторите с умопомрачителни функции и предимства, целящи да направят онлайн томболите много по-лесни и забавни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Освен това общностите на Chainlink и Етериум се подготвят за предварителна продажба на Raffle Coin, която в момента е в първи етап, тъй като тези инвеститори очакват голям пазарен успех и значителна възвръщаемост на инвестициите си през следващите месеци.

Анализ на цената на Chainlink

След неотдавнашното си рали до $15.8, цената на Chainlink сега се изправя срещу ниво на съпротива, което преди беше трудно за пробиване. Въпреки че Chainlink от време на време затваря над тази бариера, той обикновено тества отново по-слаби нива на поддръжка при $14.6 и $13.4. Този модел сочи възможна трудност при поддържането на печалбите, тъй като съпротивата при $15.6 продължава да бъде ключова област за колебания на цените в бъдеще.

Освен това, състоянието на пазара показва, че 84% от предлагането на Chainlink вече са печеливши, което обикновено подтиква притежателите да продават, докато се опитват да възстановят загубите си. Ако тези инвеститори решат да осребрят печалбите си, цената на Chainlink може да изпита известен натиск надолу, особено тъй като съотношението MVRV предполага висока вероятност за продажби.

SEC отлага одобрението на спот Етериум ETF

Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC) реши да отложи вземането на решение относно планираните спот ETF на Grayscale и Franklin Templeton. Този ход не е толкова изненадващ. SEC отложи решението по заявленията на Grayscale и Franklin Templeton съответно до 23 и 11 юни.

Grayscale разкри планове за създаване на “мини Етериум тръст”, най-вероятно с по-евтини такси от неговия ETHE. Сега, когато отхвърлянето на спот ETH ETF в САЩ изглежда по-значително, по-голямата част от инвеститорите в Етериум може да се концентрират върху ETF в Хонконг. Процентът на залозите за одобрение през май за спот ETH ETF в САЩ падна под 15% на Polymarket, платформа за пазари за прогнози.

Крипто общностите се подготвят за предварителна продажба на Raffle Coin

Потребителите на Raffle Coin могат бързо да се регистрират за акаунт и да го финансират с помощта на различни криптовалути. След това те могат да разгледат различни обяви за томболи, като тези за изискана кухня, луксозни пътувания, ексклузивни събития, дизайнерски стоки, високотехнологични джаджи, луксозни автомобили и др. С възможността да участват в незабавни, ежедневни, седмични и месечни томболи, потребителите могат да спечелят вълнуващи награди само с едно натискане на бутон.

Монета Raffle, която сега е в Етап 1 от своята предварителна продажба, е оценена на $0.02. Има ограничено количество токени на Raffle Coin, налични през шестте етапа на предварителната продажба. Участието в предварителната продажба е отворено за инвеститори, като ранните инвестиции често водят до значителни печалби. Raffle Coin представя своята отдаденост на сигурността и дълголетието на пазара на криптовалути с разрешение за одит, заключването на токените на екипа за две години, и ликвидност, гарантирана за постоянно.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin, като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Аржентина работи в посока приемането на криптовалутите: Защо трябва да следите тези 5 крипто токена преди Q3?

През последните няколко дни правителствата на Аржентина и Ел Салвадор проведоха срещи, за да разгледат въпроса за приемането и регулирането на криптовалутите в двете страни.

30.05.2024 10:07 6 мин. четене

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.