НАЧАЛО Прессъобщения

Общността на Avalanche (AVAX) е развълнувана, тъй като Pushd (PUSHD) процъфтява: Стабилността на Bitcoin (BTC) и покачването на Shiba Inu (SHIB) засилват ентусиазма

17.03.2024 11:44 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Общността на Avalanche (AVAX) е развълнувана, тъй като Pushd (PUSHD) процъфтява: Стабилността на Bitcoin (BTC) и покачването на Shiba Inu (SHIB) засилват ентусиазма

Хайпът на Avalanche (AVAX) сега се издига до нов връх, тъй като Pushd (PUSHD) отбелязва успех с платформата си за електронната търговия.

С консолидирането на Bitcoin (BTC), Shiba Inu (SHIB) се връща към експлозивния режим с нов растеж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Растейки повече от всякога с консолидирането на Bitcoin (BTC), Shiba Inu (SHIB) продължава да подгрява високия ентусиазъм за тези, които разглеждат общността на Avalanche (AVAX). Освен това в тази статия може да рагледате предварителната продажба на Pushd (PUSHD).

Avalanche (AVAX): Посрещане на монетите на общността

Фондацията Avalanche (AVAX) закупи пет меме монети изградени на блокчейн мрежата Avalanche (AVAX), като същевременно одобрява проекти, които стимулират ангажираността на общността и иновациите. Програмата възнамерява да подкрепи Web3 създателите от екосистемата Avalanche (AVAX) в изследването на разнообразието на техните различни общности, тъй като повече гласове в стаята ще подобрят колективната мъдрост около цялостния успех на програмата. По-конкретно, фондацията придобива токени като Coq Inu, Gecko, Kimbo, NoChill и Tech. Това не само насърчава прозрачността, но и разкрива част от нивото на ангажираност от страна на Avalanche (AVAX) към общността в овластяването на реализирането на технологичния напредък в децентрализираното пространство.

Bitcoin (BTC): Навигация сред пазарната волатилност

Въпреки че цените се колебаят в рамките на дни, Bitcoin (BTC) се държи здраво с дългосрочни бичи перспективи. Въпреки че краткосрочните корекции са неизбежни, историята на Bitcoin (BTC) и настоящата динамика на бичия пазар подсказват, че настоящият бичи поход вероятно няма да бъде нарушен. Анализаторите изтъкват, че дори и при голям спад на цените, Bitcoin (BTC) вероятно няма да бъде изтръгнат от траекторията си, което очевидно се вижда от пазарните цикли. Междувременно крипто общността очакваше със затаен дъх поредното халвинг събитие на Биткойн (BTC).

Shiba Inu (SHIB): На фона на институционалния интерес

Shiba Inu (SHIB) се сдоби с подновен, огромен интерес, който се отрази в цената на монетата и обемите на търговия, като по този начин сигнализира за нарастваща институционална и инвеститорска ангажираност около меме монетата. Нарастването на интереса, като се имат предвид най-големите притежатели, сякаш затвърждава една гледна точка: нарастващото значение на Shiba Inu (SHIB) в рамките на пазарите на меме монети се превръща в интересна точка за влизане за тези търговци. Това е свидетелство за това колко популярна е станала монетата. Подобна траектория поставя Shiba Inu (SHIB) в ролята на ключова монета меме монета, която би илюстрирала значителни промени в сферата на децентрализираните финанси и дигиталните активи.

Pushd (PUSHD): революция в електронната търговия чрез блокчейн

На фронта на електронната търговия Pushd (PUSHD) се откроява като трансформиращ играч, като създава децентрализиран пазар, който набляга на скоростта, сигурността и овластяването на потребителите. Отличавайки се с удобен за потребителите подход и отдаденост на управлението на общността, Pushd (PUSHD) се разграничава от конвенционалните онлайн пазари чрез интегрирането на блокчейн технология и децентрализирани принципи. Предлагайки ясни обяви, гъвкави решения за плащане, дебитна карта за директни разходи и програма за възнаграждение за ангажираност на потребителите, Pushd (PUSHD) иска да промени онлайн търговията. Тя дава възможност на участниците да се включат в пазар, който е едновременно прозрачен и ефективен, отбелязвайки крачка напред за тези, които се интересуват от децентрализираната електронна търговия и блокчейн иновациите.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уебсайта тук


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Последен шанс: Осигурете си място в етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, преди да се продаде

С наближаването на края на етап 1 на предварителната продажба на Raffle Coin, много инвеститори започнаха да вземат решения по-бързо.

24.04.2024 12:29 3 мин. четене

Топ 4 крипто предпродажби: Могат ли тези нови меме монети и алткойни да бъдат следващият Dogecoin?ButtChain, HarambeAI, Doge Uprising и Furrever Token

Нови токени стартират на различни блокчейн платформи всеки месец. Предварителните продажби на криптовалути предлагат на крипто ентусиастите уникална възможност да придобият токени, преди те да се появят на големи борси като Uniswap.

24.04.2024 12:10 5 мин. четене

Крипто трейдър превърна $1,000 в $500,000 с Bonk (BONK): Преглед на 3 от най-добрите избора за потенциални печалби през 2024 г.

Във вечно променливия свят на търговията с криптовалути историите за изумителни печалби и спиращи дъха авантюри не са рядкост.

24.04.2024 12:03 5 мин. четене

Топ 7 алткойни и меме монети: Топ избори сред едни от най-добрите криптовалути през април 2024 г.

Тъй като криптовалутният пейзаж се развива, април 2024 г. донесе нова вълна от дигитални валути, които променят динамиката на пазара.

24.04.2024 11:20 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.