НАЧАЛО Прессъобщения

Общностите на USD Coin (USDC) и Tether (USDT) се подготвят за промяна в динамиката на търговията с Pushd (PUSHD)

23.03.2024 15:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Общностите на USD Coin (USDC) и Tether (USDT) се подготвят за промяна в динамиката на търговията с Pushd (PUSHD)

В този променлив свят на криптовалутите осигуряването на стабилност при нужда е доста важно. В тази статия се фокусираме върху USD Coin (USDC) и Tether (USDT) - две важни стабилни монети на пазара, към които инвеститорите тичат за стабилност.

Обръщаме внимание и на Pushd (PUSHD), нов децентрализиран пазар, и защо предварителната му продажба получава огромни количества USD Coin (USDC) и Tether (USDT).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Притежателите на USD Coin (USDC) и Tether (USDT) се преместват в Pushd (PUSHD)

USD Coin (USDC) и Tether (USDT) са стабилни монети, твърдо обвързани с щатския долар. В идеалния случай това означава, че една единица от токена може да бъде обменена за $1 по всяко време. Стабилните монети като USD Coin (USDC) и Tether (USDT) предпазват инвеститорите от тези нестабилни условия и улесняват развитието на пазара.

Докато Tether (USDT) е най-голямата стабилна монета по пазарна капитализация, USD Coin (USDC) е на близко второ място. През целия си живот Tether (USDT) е известен с регулаторни проблеми по отношение на валидността на своето обезпечение. Фокусът на USD Coin (USDC) върху прозрачността и откритостта може да го накара да измести Tether (USDT) от първото място през следващите месеци.

В предварителната продажба на Pushd (PUSHD) вече се появиха огромни дялове на USD Coin (USDC) и Tether (USDT), тъй като инвеститорите се стремят да спечелят от отличителната ѝ позиция в търговията на дребно и значителния потенциал за растеж.

Pushd (PUSHD) възнаграждава инвеститорите със значителна възвръщаемост и изгодни предимства на платформата

Pushd (PUSHD) променя начина, по който се правят нещата в индустрията за търговия на дребно. Това е първият в света онлайн пазар, изграден върху блокчейн, осигуряващ по-добра сигурност и прозрачност и децентрализирано управление. Нейната отличителна позиция в бранша я отличава от пазарните лидери като Amazon и eBay и гарантира успеха ѝ в индустрията с обем $6 трилиона. Pushd (PUSHD) прави транзакциите по-бързи, неизменни и прозрачни за купувачите и продавачите.

Купувачите и продавачите се радват на прост процес на регистрация, без необходимост от документи за самоличност и други KYC проверки. Продавачите обявяват своите продукти и услуги за продажба, отдаване под наем или търг, а купувачите, които искат да купят продукт или да участват в търг, могат да закупят от този продавач. С по-ниски такси, незабавни тегления и изгодни програми за възнаграждения Pushd (PUSHD) изгражда устойчива екосистема.

Предварителната продажба на Pushd (PUSHD) е в шестия си етап, като токените се предлагат на преференциална цена от $0.125. Инвеститорите трябва бързо да заемат позиции сега, а не на свободния пазар по време на листването.

Инвеститорите на предварителната продажба имат възможност да участват в обещаваща екосистема и са възнаградени със значителна възвръщаемост на инвестициите и изгодни предимства на платформата. Някои от ползите включват пасивен доход от приходите на платформата пропорционално на притежаваните от тях дялове и участие в ключови процеси на вземане на решения.

Pushd (PUSHD) е преминала успешно своя одит, гарантиращ до колкото може сигурността и безопасността на средствата. Тази възможност не се появява често.

Научете повече за предварителната продажба на Pushd (PUSHD), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.