НАЧАЛО Прессъобщения

Общностите на UNUS SED LEO (LEO) и Dai (DAI) се събират за пускането на Raffle Coin в очакване на 100Х награди

23.03.2024 10:28 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Общностите на UNUS SED LEO (LEO) и Dai (DAI) се събират за пускането на Raffle Coin в очакване на 100Х награди

Общността на UNUS SED LEO (LEO) и притежателите на стабилната монета Dai (DAI) се събират, за да проучат нововъзникващия проект Raffle Coin (RAFF), като популяризират предстоящото му пускане.

Те се надяват да се възползват от потенциала му да измести големите лотарийни платформи по света и да заграбят 100Х печалби след старта.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Инвеститорите в UNUS SED LEO (LEO) търсят други възможности, тъй като цените се стабилизират

UNUS SED LEO (LEO) е крипто токен, създаден от криптовалутната борса Bitfinex, също като монетата на Binance (BNB). Токенът се справя добре на фона на волатилното движение на крипто пазара, като поддържа възхода си през последните няколко месеца. UNUS SED LEO (LEO) поскъпна с 38% спрямо миналия месец, осигурявайки печалба на притежателите на токена.
Напоследък обаче изглежда, че цените са започнали да се стабилизират, което подтиква основните притежатели на токени да започнат да търсят други обещаващи проекти, които могат да осигурят огромна възвръщаемост. Освен това инвеститорите подкрепят Raffle Coin (RAFF) поради потенциала му да нарасне 100Х.

Виждайки потенциала за растеж на Raffle Coin (RAFF), инвеститорите на Dai (DAI) настояват да я подкрепят

Управляван от протокола Maker и MakerDAO (Decentralized Autonomous Organization), Dai (DAI) се справя добре като стабилна монета през годините. За разлика от други монети или токени, които се държат, за да генерират печалба, стабилните монети са подкрепени от актив, който използват, за да поддържат стабилна стойност спрямо този актив. По този начин те могат да предпазят притежателите си от волатилността на пазара.

Много притежатели на Dai (DAI), след като са се радвали на достатъчно сигурност от пазара и са убедени в 100Х потенциал на Raffle Coin (RAFF), сега бързат да подкрепят и инвестират в Raffle Coin (RAFF).

Те, наред с инвеститорите в UNUS SED LEO (LEO), популяризират Raffle Coin (RAFF) и с нетърпение очакват нейното пускане на пазара.

Raffle Coin (RAFF) привлича огромен интерес от страна на инвеститорите

Raffle Coin (RAFF) е един от най-новите крипто проекти, който спечели интереса на много инвеститори в криптовалути.

Raffle Coin (RAFF) е проектиран да бъде Web3 лотарийна платформа, в която хората могат да се свързват, за да участват в томболи. Техният удобен за ползване интерфейс ще позволи на потребителите лесно да преглеждат списъците с томболи на платформата и да се присъединяват към ежедневните и седмичните томболи и месечните мегаджакпоти, за да получат шанс да спечелят награди като дрехи, автомобили, бижута, пари в брой, почивки и др. Тегленето е незабавно и потребителите ще могат да разменят нежелани предмети за криптовалути.

Всички тегления на томболи ще се провеждат на стрийминг платформата, за да се гарантира справедливост и прозрачност. Raffle Coin (RAFF) ще използва и генератор на случайни числа при избора на победителите.
Инвеститорите, които вземат участие в предварителната продажба ще получават приходи от таксите, генерирани в платформата.

Многостепенната VIP система на Raffle Coin (RAFF) също така гарантира, че VIP инвеститорите могат да печелят проценти от наградите за стейкинг, пропорционални на тяхното VIP ниво.

Понастоящем предварителната продажба е в първия си етап и всеки токен се продава за $0.020.

Научете повече за предварителната продажба на Raffle Coin (RAFF) от официалния уебсайт тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.