НАЧАЛО Прессъобщения

Общностите на Binance Coin (BNB) и Stellar (XLM) се обединяват около платформата за кредитиране на Kelexo (KLXO), която е във втори етап на предпродажбата

21.03.2024 0:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Общностите на Binance Coin (BNB) и Stellar (XLM) се обединяват около платформата за кредитиране на Kelexo (KLXO), която е във втори етап на предпродажбата

Иновациите в крипто пространството със сигурност ще доведат до постоянен поток от нови проекти и вълнуващи криптовалути.

Въвеждането на тези нови проекти и крипто токени в крипто пространството ще бъде следено отблизо от общностите на Binance Coin (BNB) & Stellar (XLM), които постоянно са в търсене на изгодни възможности за инвестиране.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Web3 пазарът на Kelexo (KLXO) предлага на тези инвеститори в Binance Coin (BNB) & Stellar (XLM) правилната комбинация от иновации и доходност. Платформата е готова да се превърне в доминираща сила в крипто пространството и повечето инвеститори вече са нащрек.

Ръст на цената на BNB радва инвеститорите

Неотдавнашният ценови скок на Binance Coin (BNB) доведе до покачването ѝ до $554 към 20 март. Стойността на токена е нараснала с над 50% само през последния месец. Това развитие ще зарадва дългосрочните и големите притежатели на Binance Coin (BNB), които искат да спечелят повече от бичия подем.

Binance Coin (BNB) е класирана на 5-то място от всички криптовалути, регистрирани в CoinMarketCap. Пазарната капитализация на токена Binance Coin (BNB) също възлиза на $83 милиарда.

Въпреки рентабилността си, настоящата цена на Binance Coin (BNB) се оказа пречка за тези, които искат да купят Binance Coin (BNB). Това накара много големи притежатели на BNB да насочат инвестициите си към Kelexo (KLXO), за да се възползват от предимствата на ранното участие.

Инвеститорите в Stellar (XLM) се отказват в полза на Kelexo (KLXO)

На пазар, на който се наблюдаваше значително повишаване на цените, притежателите на Stellar (XLM) нямаха почти нищо за празнуване. Въпреки че дълголетието на Stellar (XLM) му придава доверие, инвеститорите са недоволни от движението в къс диапазон на токена.

Цената на Stellar (XLM) от $0.13 се е увеличила само с 11% през последните тридесет дни. За сравнение, Binance Coin (BNB) е поскъпнала с над 40% за същия период. В резултат на това инвеститорите в Stellar (XLM) търсят убежище в Kelexo (KLXO), вярвайки, че тя предлага повече стабилност и по-голяма финансова сигурност.

Kelexo (KLXO): Предварителна продажба

Kelexo (KLXO) се превърна в сензация за една нощ на пазара на криптовалути. Макар да е едва във втория си етап на предварителна продажба, много инвеститори, включително притежатели на Binance Coin (BNB) & Stellar (XLM), се впускат да купуват това, което анализаторите прогнозират да се превърне в следващия голям крипто проект.

Освен като токен, Kelexo (KLXO) е и Web3 пазар, който ще свързва кредитори и кредитополучатели. Платформата Kelexo (KLXO) е първата по рода си. Тя е изградена върху блокчейн, за да осигури на потребителите по-добра сигурност, прозрачност и децентрализирано управление.
Притежателите на Kelexo (KLXO) токени могат да участват в ключови процеси на вземане на решения и да подават нови предложения за това какво може да бъде добавено и променено в рамките на платформата.

Инвеститорите в предварителна продажба ще получат дял от таксите за приходите на платформата, ако притежават токените.

Уникалната екосистема на Kelexo (KLXO) ще зарадва както инвеститорите, така и потребителите. Съдейки по възможностите й за придобиване на голям потенциал, тези инвеститори знаят, че Kelexo (KLXO) им предлага това, което не може да се получи никъде другаде на крипто пазара.

Научете повече за предварителната продажба на Kelexo (KLXO), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.