НАЧАЛО Прессъобщения

Общностите на Avalanche (AVAX) и Bitcoin Cash (BCH) се обединяват зад визията на DeeStream (DST) за 100Х увеличение

31.03.2024 20:27 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Общностите на Avalanche (AVAX) и Bitcoin Cash (BCH) се обединяват зад визията на DeeStream (DST) за 100Х увеличение

Криптовалутната индустрия е разтревожена, след като правителството на САЩ повдигна наказателни обвинения срещу KuCoin и двама от нейните основатели.

Този момент внася страх в индустрията. В същото време той дава възможност на умелите инвеститори да изберат и инвестират в солидни криптовалути с потенциал за 100Х печалби.

DeeStream (DST), децентрализирана платформа за стрийминг, се превърна във фокусна точка за инвеститорите, които търсят печалби през следващите месеци. Общностите на Avalanche (AVAX) и Bitcoin Cash (BCH) се обединяват зад DeeStream (DST) с надеждата, че тя ще превземе индустрията за стрийминг.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Дали Avalanche (AVAX) и Bitcoin Cash (BCH) вземат правилното решение, като подкрепят DeeStream (DST)?

Avalanche (AVAX) си партнира с Chainlink

Avalanche (AVAX) преживя забележителен скок, след като обяви партньорство с Chainlink (LINK) Labs, насочено към улесняване на глобалната циркулация на активи. Чрез използването на протокола за оперативна съвместимост между веригите (CCIP) на Chainlink партньорството се стреми да свърже блокчейн на Avalanche (AVAX) и Ethereum (ETH), за да позволи сетълмент на токенизирани активи в различни мрежи в различни валути.

Инвеститорите в Avalanche (AVAX) се надяват, че това партньорство може да доведе до повишаване на цената. Към момента на писане на статията, Avalanche се понижи с 1% през изминалата седмица, тъй като се търгува на цена от $53.6. Avalanche (AVAX) може да срещне известна съпротива преди възобновяването на възходящия си тренд.

Роджър Вер продължава да подкрепя Bitcoin Cash (BCH)

Известният ранен инвеститор в Bitcoin, Роджър Вер, остава твърдо привърженик на Bitcoin Cash (BCH), въпреки публичната покана от Адам Бак, главен изпълнителен директор на Blockstream, която го призовава да се присъедини отново към Bitcoin общността. Роджър Вер твърди, че Bitcoin Cash (BCH) е “най-вярното представяне на визията на Сатоши Накамото”.

През последните няколко месеца Bitcoin Cash (BCH) е в подем. Наскоро Bitcoin Cash (BCH) достигна местен връх над $630, преди да се откаже от печалбите си. След разпродажба Bitcoin Cash (BCH) спадна до $590. По време на пресата Bitcoin Cash (BCH) е поскъпнал с 26% през последната седмица, тъй като се търгува на цена от $603.

DeeStream (DST) се готви за 100Х рали

Инвеститорите в DeeStream (DST) се подготвят за потенциално 100Х рали, тъй като иновативната децентрализирана платформа за стрийминг набира скорост. Шумът около DeeStream (DST)е резултат от разрастващата се общност и набор от инвеститори, които са готови да подкрепят криптовалутата до приключване на предварителната продажба.

DeeStream (DST) използва блокчейн технологията, за да изгради децентрализирана услуга за стрийминг. Това предлага няколко предимства за създателите на съдържание и зрителите. Потребителите плащат по-ниски такси, докато за създателите е лесно и по-удобно да монетизират аудиторията си.

Инвеститорите се сдобиват с токени на DeeStream (DST) в големи количества, тъй като 100Х печалбите са на хоризонта.

Научете повече за предварителната продажба на DeeStream (DST), като посетите уебсайта тук.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Може ли Algotech да бъде по-добра дългосрочна инвестиция от Bitcoin и Ethereum?

Algotech (ALGT) привлича вниманието в света на криптовалутите, обещавайки различни предимства, които в бъдеще може да и предоставят нужния потенциал, за да я превърнат в по-добра дългосрочна инвестиция в сравнение с Bitcoin (BTC) и Ethereum (ETH). 

18.04.2024 16:01 4 мин. четене

Kои са най-популярните криптовалути в Япония през април?

Япония е един от бенчмарк крипто пазарите, като местните инвеститори много често задават темпото в световен мащаб. Затова в тази статия може да разгледате кои са едни от най-модерните криптовалути, които се търгуват там.

18.04.2024 15:02 3 мин. четене

Коя криптовалута да следим сега? Едни от най-актуалните криптовалути, които привличат интереса на китовете: Ethereum (ETH), Solana (SOL) и Furrever Token (FURR)

В постоянно променящия се пейзаж на крипто пазара, където цари волатилност, инвеститорите постоянно търсят възможности за значителна възвръщаемост.

18.04.2024 14:02 5 мин. четене

Трябва ли да следите движенията при Retik Finance (RETIK) през 2024 г.? Експертен анализ

Тъй като пазарът на децентрализирани финанси (DeFi) продължава да се развива, се появи нов претендент, който привлича вниманието на инвеститорите и крипто ентусиастите. 

18.04.2024 11:05 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.