НАЧАЛО Прессъобщения

Обемът на продажбите, реализиран от NFT на Bitcoin достигна $4 милиарда, а анализаторите прогнозират, че тези алткойни може да преобърнат донесат 20Х печалби

07.06.2024 8:43 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Обемът на продажбите, реализиран от NFT на Bitcoin достигна $4 милиарда, а анализаторите прогнозират, че тези алткойни може да преобърнат донесат 20Х печалби

Последните новини за Bitcoin разкриват, че обемът на продажбите за всички времена на NFT, изградени върху криптовалута номер едно е достигнал $4 милиарда, следвайки продажбите за всички времена на известни алткойни като Ethereum, Solana и Ronin.

Същевременно се очаква новият алткойн KangaMoon да продължи да поскъпва след дебюта си въпреки печалбата от 400% досега в текущата му предварителна продажба. Нека разберем защо.

KangaMoon е един от най-обещаващите алткойни, които може да наблюдавате

След като генерира приходи от предварителна продажба в размер на повече от $7.9 милиона, KangaMoon (KANG) продължава да създава вълни в пространството на криптовалутите. С присъединяването на търговци и любители на криптовалутите към мрежата на токена по време на бонусната му фаза изглежда, че мрежата с двойна ниша става все по-популярна.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


KangaMoon иска да изгради устойчива среда, в която потребителите могат да просперират и да печелят пари без особени проблеми, като комбинира аспектите на SocialFi и GameFi.

Особено предстоящата платформа „Kangaverse“ от KangaMoon използва специален механизъм „Play-to-Earn“, за да даде на потребителите и търговците възможност да печелят пари. Тук играчите могат да участват в различни дейности, включително състезания на тема битки, спекулативни залагания, търговия с активи в играта и специални раздавания, за да спечелят награди, които обикновено са под формата на KANG, родния токен на мрежата, и други ценности.

Като се има предвид забележителното ѝ представяне по време на етапите на предварителна продажба, KangaMoon вече има над 32,000 регистрирани потребители, от които 10,000 са притежатели на токени. Освен това KangaMoon наскоро си партнира с RaidSharkBot в стремежа си да увеличи пазарния обхват и участието на общността и в крайна сметка да разшири влиянието си на целия крипто пазар и извън него.
Родният токен KANG отбеляза значително покачване на цената, въпреки че KangaMoon все още е в бонус фазата на предварителна продажба. По този начин токенът генерира над 400% за ранните купувачи на токени KANG, след като цената се повиши от $0.005 в началото на предварителната му продажба до $0.025 към този момент.

Сега се предлага добра входна точка за потенциалните купувачи, тъй като токенът продължава да расте, особено след като CoinMarketCap и CoinGecko са регистрирали монетата, а BitMart скоро ще я регистрира.

Bitcoin NFT достигна нов крайъгълен камък

Въз основа на последните новини за Bitcoin, проследяващата данните от NFT сектора платформа CryptoSlam, разкри на 4 юни, че общият обем на продажбите на NFT в блокчейна на Bitcoin е надхвърлил $4 милиарда в най-високата си точка. Тази сума се състои от $82 милиона в wash продажби и $3.97 милиарда в NFT продажби. През последните 30 дни са продадени NFT, изградени на Bitcoin на стойност $171 милиона, което го прави най-популярния блокчейн по отношение на обема на продажбите.

Въпреки че NFT, базирани на Bitcoin, водят по 30-дневен обем, рангът на продажбите им ги поставя едва на четвърто място по големина в блокчейн. Междувременно цената на Bitcoin се повиши с почти 4% в рамките на последната седмица. Понастоящем се търгува над границата от $70,000, като притежателите запазват оптимизъм, тъй като очакват цената на Bitcoin скоро да премине своя ATH.

Цената на Ethereum се насочва към нов ATH

Цената на Ethereum се приближава почти до $4,000, след което се насочва към нов ATH. Това повишение съвпада със спекулациите, че голямото покачване на цената може да започне от скорошното одобрение на ETF. В момента на писане на статията стойността на Ethereum се колебае около $3,820, като за последните 24 часа са изтъргувани над $13 милиарда.

За силната финансова активност свидетелства и наближаващият рекорден връх от $47 милиарда в общата стойност, заключена в мрежите от втори слой на Ethereum. Като се имат предвид неотдавнашните одобрения на ETF-и, инвеститорите в криптовалути и основните заинтересовани страни в Ethereum са оптимистично настроени за потенциалното нарастване на институционалните
инвестиции.

Анализ на графиката на цената на Solana

След повече от месец на консолидация между $116 и $164, Solana (SOL), която се оценява на $79 милиарда и е на пето място по пазарна капитализация, проби нивото на съпротива от $164.5. С този пробив тя започна пътуването си към $216.
Междувременно цената Solana се повиши с 4% през последните 7 дни до $171. Освен това, след като изпита натиск от продажби от нивото от $189, монетата Solana се възстанови над нивото на подкрепа от $164.

Спадът на SOL може да набере скорост, ако се върне в диапазона $116-$164.50. Въпреки това цената на Solana вероятно ще се придвижи към съпротивата от $216, ако всеки ден затваря над подкрепата от $164.50.

Прогноза за цената на Ronin

Според неотдавнашна прогноза за цената на Ronin, стойността на монетата се очаква да намалее с 10.33% и да достигне $2.7 около 4 юли 2024 г. Освен това техническите показатели показват, че настоящото настроение е бичо. През предходните 30 дни монетата Ronin имаше 13/30 (43%) зелени дни и 8% волатилност на цената.

Въз основа на минали колебания на цената на Ronin и халвинг цикли на BTC, прогнозата за годишната най-ниска цена за 2025 г. се очаква да бъде $2.10. Очаква се цената на Ronin да се повиши до $5.5 през следващата година. Текущият диапазон за прогнозиране на цената на Ronin през 2025 г. е $2.10 в ниския край и $5.5 във високия край. През 2025 г., ако Ronin достигне по-високата ценова цел, то алткойнът може да спечели 77.4% спрямо текущата си цена.

Ще бъде ли процентът на покачване на цената на KangaMoon еквивалентен на този на други топ алткойни?

Като се има предвид настоящият курс на KangaMoon, анализаторите имат много оптимистични перспективи за алткойна. Според разработчиците KangaMoon е един от най-обещаващите алткойни, които трябва да се наблюдават, тъй като се очаква да достигне $1 долар до края на годината, особено след като токенът наскоро обяви, че ще бъде регистриран на BitMart и друга престижна криптовалутна борса, което го прави способен да се конкурира с други топ алткойни.

Открийте вълнуващите възможности на предварителната продажба на KangaMoon (KANG) още днес!

Уебсайт: https://Kangamoon.com/

Присъединете се към тяхната общност в Telegram: https://t.me/Kangamoonofficial


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Спекулации около Shiba Inu ETF, новини за Solana Pay и иновативната реферална програма на Furrever Token
В постоянно развиващия се свят на криптовалутите Bitcoin и Ethereum отдавна са доминиращи играчи. От друга страна, Shiba Inu и Solana също привличат вниманието на инвеститорите.

18.06.2024 12:01 4 мин. четене

Петицията за Shiba Inu ETF на Grayscale предизвика интерес: Могат ли меме монетите на Solana като BOME, WIF, APORK и BONK да последват примера?

Пазарът на криптовалути се вълнува за новата петиция за създаване на ETF от страна Grayscale за Shiba Inu, популярна меме монета.

18.06.2024 9:50 7 мин. четене

Променящият играта AI токен печели популярност сред феновете на меме монети, докато Dogecoin (DOGE) и Pepe (PEPE) губят популярност

Спомняте ли си дните, в които Dogeecoin (DOGE) се издигаше до нови висоти, а меметата на Pepe (PEPE) се лепяха по всички крипто форуми?

18.06.2024 9:00 4 мин. четене

Алткойн новини: Notcoin (NOT) срещу DTX Exchange (DTX) срещу XRP: Кой алткойн може да достигне $1 през 2024 г.

Сред многото алткойни, Notcoin (NOT), DTX Exchange (DTX) и XRP са домакини на сериозна битка, всеки със своите уникални качества и потенциал за растеж.

18.06.2024 8:15 3 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.