НАЧАЛО Прессъобщения

Новият меме койн в мрежата на Solana ($SOL) изригна с печалба от 2,367%, дали идва ред на $DWIFC?

26.03.2024 10:31 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новият меме койн в мрежата на Solana ($SOL) изригна с печалба от 2,367%, дали идва ред на $DWIFC?

Dogwifhat се превърна в символ на меме вълната, но има друг токен, който може да последва неговия успех скоро.

Най-новият меме койн в мрежата на Solana ($SOL) DogWifCat ($DWIFC) стартира търговия в 17:00 на 20 март, сряда. Веднага след това стойността на $DWIFC се покачи с 2,376% до $0.01021 благодарение на неспирното търсене.

Извън успехите на Биткойн ($BTC), най-горещото предложение е неспирният феномен на Solana и популярните токени BONK, Dogwifhat, последвани от $SMOG, $BOME и $SLERF.

Появата на меме койни е демонстрация за устойчивостта и стойността на блокчейна Solana. Затова не е изненада, че DogWifCat се изстреля само 24 часа след старта на търговията.

За крипто търговците не са безизвестни всички проекти с токени, които се опитват да продадат вариант на името “Wif-hat” и да се възползват от огромния хайп. DogWifCat иска да се отличи от стадото, като се отказва от думичката “hat” и добавя рима. Както и всеки меме койн, DogWifCat се стреми към забавно и лесно произнасяне, за да не изпусне вълната на интернет славата.

От пълна нула, $DWIFC ускори растежа си и постигна пазарна капитализация от $10.07 милиона, както и дневен обем на търговия от $7 милиона, като дори 5 дена по-късно няма затишие – напротив, дневният обем се повиши с 36% до $7.46 милиона спрямо вчера.

Общият брой токени на DogWifCat е ограничен до 1 милиард, като всички са издадени от публично видим адрес от блокчейна на Solana: wifhHP4nsNmhXJx9Rrq9NFiYShUTFAreM5LKHso5qXK.

Желаещите да придобият част от токените трябва да знаят, че вече има създадени 1,390 нови портфейла на купувачи, според данни от Dextools.

Купете $DWIFC

Дали китовете напускат позициите в $BONK, $MYRO, $BOME и $SLERF, за да купят $DWIFC?

Покупката на $DWIFC е възможна чрез децентрализираните платформи за търговия Jupiter или Raydium, като обмените директно $SOL или други токени от блокчейна на Solana.

Настоящите данни за пазара са индикатор, че може да е добър момент за реализиране на печалба върху други добре представящи се токени като $BONK, $MYRO, $BOME и $SLERF, както и някои вече прехвърлят част от печалбите за потенциалната възвръщаемост на $DWIFC. Токенът спадна в последните няколко дена, но пък се забелязва над 12% ръст в цената само в рамките на 2 часа.

Трябва все пак да споменем, че токенът малко “поохлади” мераците на някои по-късни инвеститори, но тендециите са за ново покачване на цената, което е добра новина, ако тепърва ще инвестирате в $DWIFC.

Разбира се, не е лесно да се предвиди кои меме койни ще се окажат победители и ще донесат смразяващи печалби. Но ако се проследят парите на китовете и наплива на умни инвестиции, може би си заслужава известен риск.

Може ли DogWifCat да “влезе в обувките” на $SLERF и $BOME в следващите няколко дни?

Виждат се много индикации, че този койн със забавно име ще хване вълната на настроенията в крипто пазара, точно както $BOME или дори като по-зрелищното изкачване на $SLERF. При $SLERF дори има задържане на стойността и на пазарна капитализация около $285 милиона към момента на писане на статията.

След невероятното представяне на $SLERF вратата е отворена за още предложения, както става с идването на DogWifCat. Допълнителна помощ за $SLERF беше и изгарянето на част от токените, заделени за предварителна продажба. Това още ограничи общия брой $SLERF и доведе до още по-голям ентусиазъм за купувачите.

И тук се стгиа до извода, че DogWifCat може да “изригне” по подобен начин скоро. Но дали ще стане? Не можем да сме сигурни 100%. Не и в крипто света.

За новости около DogWifCat, можете да следите в X/Twitter и Telegram.

Купете $DWIFC


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

3 криптовалути за 3,500% печалби през бичия пазар на 2024: Bonk (BONK), Pepe Coin (PEPE) и Retik Finance (RETIK)

На всеки ъгъл може да срещнете обещание за изключителна възвръщаемост и финансова трансформация, когато се впуснете във вълнуващо пътешествие из динамичната сфера на инвестициите в криптовалути.

19.04.2024 22:03 4 мин. четене

Умира ли вълнението около Bitcoin (BTC) ETF: Как ще се отрази това на Ethereum (ETH) и Furrever Token (FURR)?

Тъй като ентусиазмът около борсово търгуваните фондове (ETF) за Bitcoin (BTC) според някои експерти започва да отслабва, инвеститорите се чудят за последствията за по-широкия пазар на криптовалути.

19.04.2024 19:00 5 мин. четене

Водещите китове на Aptos избират новата хибридна борса DTX за 25х възвръщаемост. Прогноза за цената на APT през април 2024 г.

Цената на Биткойн и други алткойни се търгува на изключително високи цени спрямо миналата година, тъй като халвинга наближава. Това събитие ще намали възнагражденията от всеки добит блок, което често се свързва с бичи импулс. Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е […]

19.04.2024 17:30 3 мин. четене

Dogeverse събра $7.3 милиона може да стигне $10 милиона още през уикенда

Dogeverse се превърна в абсолютен DOGE хит със своята мултиверижна концепция, като се “изстреля” в небесата. Но дали това е достатъчно?

19.04.2024 16:30 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.