НАЧАЛО Прессъобщения

Новият конкурент на MATIC, Algotech (ALGT), обяви инвестиция в H100 от $1.2 милиона, предварителната продажба надхвърли 20,000 притежатели

12.05.2024 16:00 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новият конкурент на MATIC, Algotech (ALGT), обяви инвестиция в H100 от $1.2 милиона, предварителната продажба надхвърли 20,000 притежатели

Algotech (ALGT), иновативен нов проект, поражда вълнение с огромна инвестиция в H100 и впечатляващи инвеститори, които подкрепят предварителната му продажба.

Това новаторско развитие предизвика интригуващи дискусии за това дали ALGT може потенциално да оспори доминацията на утвърдения гигант Polygon (MATIC) в бързо развиващите се сфери на децентрализираните финанси (DeFi) и платформите за смарт договори. Тъй като глобалният финансов пейзаж претърпява трансформационна промяна към децентрализация, платформите, които предлагат авангардни решения и безпроблемно потребителско изживяване, са готови да станат лидери в индустрията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ускоряване на растежа: Инвестицията на Algotech от $1.2 милиона в графични процесори H100

Algotech, децентрализирана платформа за алгоритмична търговия, наскоро обяви значителна инвестиция в размер на $1.2 милиона в графични процесори H100. Тази значителна капиталова инжекция е доказателство за доверието, което инвеститорите имат във визията на Algotech и потенциала на нейните иновативни решения за търговия.

Инвестицията от H100 ще даде тласък на Algotech да продължи да се развива и да напредне със завършването на своята платформа. С акцент върху използването на съвременни технологии като AI (изкуствен интелект), машинно обучение и надеждна техническа инфраструктура, Algotech се стреми да промени начина, по който търговците работят на финансовите пазари.

За разлика от традиционните платформи за търговия, Algotech се отличава с предоставянето на различни алгоритмични стратегии, усъвършенствани инструменти за управление на риска, както и децентрализирана и прозрачна среда за търговия. Инвеститорите и крипто общността са впечатлени от нейния фокус върху овластяването на търговците, както и върху демократизирането на достъпа до сложни търговски възможности.

Polygon (MATIC) се срина с 23% за 30 дни: инвеститорите са обезпокоени

Докато появата на Algotech предизвика вълнение, Polygon (MATIC), известно решение от втори слой на Ethereum, през последните 30 дни стана свидетел на рязък спад на стойността на MATIC с 23%, което породи опасения сред инвеститорите относно близките му перспективи. Понастоящем тя се търгува на цена от $0.69 с 24-часов търговски обем от $203 милиона. Polygon се понижи с 0.98% през последните 24 часа и с 3.94% на седмичната графика. В текущата класация на CoinMarketCap е на 18-то място с пазарна капитализация от $6.7 милиарда.

Въпреки този спад, в мрежата на Polygon се наблюдава забележително увеличение на броя на големите инвеститори, известни като „китове“. Според данните от Santiment през последния месец броят на китовете на MATIC, които притежават между $1,000 и 1,000 000 токена, е нараснал с 2%, достигайки общо 115,000 притежатели. Освен това най-големите притежатели, контролиращи между 1,000,000 и 100,000,000 токена, също разшириха дяловете си с 5%, като сега владеят 21% от циркулиращото предлагане на MATIC от $9.8 милиарда токена.

Този скок в активността на „китовете“ поставя въпроса: Могат ли тези основни заинтересовани страни да обърнат съдбата на MATIC през май? Макар че активът изпитва затруднения, а ключови показатели като индексът на относителната сила (RSI) и индексът на паричния поток (MFI) на ниско ниво предполагат значителен натиск за продажби, присъствието на китовете може потенциално да повлияе на пазарните нагласи и да доведе до възстановяване.

Предварителната продажба на Algotech набира $4.6 милиона и привлича 20,000 притежатели

Предварителната продажба на Algotech напредва и събра $4.6 милиона. Проектът вече има 20,000 притежатели на токени – значителен брой, който показва нарастващ интерес към децентрализираните платформи за търговия, които биха могли да променят финансовите пазари. Понастоящем предварителната продажба се намира в 3-ти етап, като токените са на цена от $0.08. Но с напредването на предварителната продажба цената ще се повиши до $0.10 на следващия етап. Това дава на ранните инвеститори чудесна възможност да се включат на по-ниска цена.

Освен предварителната продажба, Algotech обяви и вълнуващо раздаване на токени. Участниците могат да спечелят дял от ALGT токени на стойност $250,000.

Мега раздаването на $250,000“ ще възнагради 10 късметлии с по $25,000 под формата на ALGT токени. За да се класира, лицето трябва да похарчи поне $100 в предварителната продажба на Algotech и да изпълни различни задачи, за да увеличи шансовете си за печалба.

Този новаторски подход за ангажиране на общността допълнително подхранва ентусиазма около Algotech. Инвеститори и търговци виждат потенциала на платформата да бъде водеща в децентрализираната търговия.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Влиятелни фигури подкрепиха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) по време на бичия цикъл през 2021 г.: Кой алткойн ще подкрепят през 2024?

През 2021 г. пазарът на криптовалути стана свидетел на изключителен подем, като централно място заеха Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB).

30.05.2024 8:04 4 мин. четене

Прогноза за цената на криптовалутите през 2024 г: Arbitrum (ARB), ETFSwap (ETFS) и Jasmycoin (JASMY) може да се готвят за 33Х печалби

Прогнозите са, че ETFSwap (ETFS), заедно с Arbitrum (ARB) и Jasmycoin (JASMY), ще бъдат водещи участници в крипто бичия цикъл през 2024 г.

29.05.2024 20:00 5 мин. четене

Новата P2E крипто игра PlayDoge стартира ICO-то си с $250,000 за 24 часа

Само за 24 часа бяха събрани внушителните $250,000 – ясен знак, че P2E (Play-to-Earn) моделът на играта е разпознат като потенциален “билет” за успех от крипто ентусиастите.

29.05.2024 19:30 3 мин. четене

Притежателите на Cardano и XRP насочват вниманието си към Raboo – нова монета, която се готви за 100Х скок

На крипто пазара настъпи промяна и се появи нова вълна на мания. Притежателите на водещи криптовалути като Cardano и XRP се насочват към нова меме монета, Raboo ($RABT), за да се възползват от по-големи печалби. Raboo внася глътка свеж въздух на крипто пазара.

29.05.2024 14:18 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.