НАЧАЛО Прессъобщения

Новият DeFi токен DTX маркира същия бичи модел като Solana преди 10Х печалбите: SOL китовете се възползват от цената, която е само $0.04

29.05.2024 11:02 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новият DeFi токен DTX маркира същия бичи модел като Solana преди 10Х печалбите: SOL китовете се възползват от цената, която е само $0.04

Независимо дали сте начинаещ, или опитен крипто инвеститор, токенът на DTX Exchange (DTX) изглежда интересен.

Монетата е подготвена за значителен растеж на фона на рязко покачващата се инерция при публичната му предварителна продажба. Междувременно анализаторите прогнозират ръст на цената на Solana (SOL) от 13.34%.

>> КУПЕТЕ ТОКЕНИ DTX ТУК <<<

Инвеститорите в DTX се подготвят за 500% възвръщаемост на инвестициите с напредването на предварителната продажба

DTX Exchange (DTX), токен в етап на предварителна продажба, предизвиква вълнение с последните си развития. Инвеститорите обръщат голямо внимание, тъй като DTX отразява подобен бичи модел, който изстреля Solana до непознати висоти.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Какво става с покачването на цената на токена с огромните 200% от първия кръг на публичната му предварителна продажба до втория кръг?

Като свързва конвенционалните и децентрализираните активи, DTX предлага хибриден модел, който съчетава най-доброто от двата свята. Със своите бързи скорости на изпълнение DTX позволява на инвеститорите да останат нащрек и да идентифицират печеливши възможности в момента на тяхното развитие, като увеличават шансовете си за атрактивни печалби.

С над 120,000 поддържани инструмента борсата DTX (DTX) превъзхожда традиционните борси. Предварителната продажба, която досега е събрала над $550,000, показва нарастващия интерес и търсене от страна на инвеститорите. Опитните инвеститори нямат търпение DTX да стартира на големите борси. Стартовата цена е определена на $0.12, което ще предостави на ранните инвеститори огромна печалба от 500%. Разбира се, този забележителен скок надминава представянето на някои от монетите, които вече се търгуват на борсите.

С наближаването на датата на стартиране DTX несъмнено се позиционира като една от най-добрите монети за инвестиране през 2024 г.

>> КУПЕТЕ ТОКЕНИ DTX ТУК <<<

Китовете на Solana вярват, че новата монета, в етап на предварителна продажба може да донесе по-добри печалби

Пътуването на Solana през 2024 г. не беше нищо друго освен вълнуващо. Започвайки годината на цена от $78.14, SOL скочи с невероятните 168.62%, за да достигне $209.9 през март. Волатилният крипто пазар обаче взе своето, предизвиквайки рязък спад от 42% в рамките на същия месец, което срина стойността на Solana до $121.

През май 2024 г. този устойчив токен се възстанови със забележителен ръст на цената от 56%, достигайки $188.9. Все пак към момента на писане на статията SOL се търгува на цена от $171. Освен това анализаторите прогнозираха по-нататъшен ръст от 13.51%, достигайки $190.5 до края на второто тримесечие.

Въпреки постигането на тези значими етапи, инвеститорите в Solana насочват поглед към новата монета, която предизвикваше оптимизъм на пазара. Този токен, DTX, събра над $550,000 по време на предварителната си продажба, което увеличи популярността му сред инвеститорите, които обмислят дали да го купят на цена от $0.04.

Като една от най-интересните монети, в които да насочите вниманието си днес, Solana продължава да поражда вълнение, докато инвеститорите очакват следващата голяма възможност. Независимо дали става въпрос за хващане на скока на Solana или за гмуркане в обещаващата предварителна продажба на DTX, крипто пейзажът остава динамичен.

Посетете предварителната продажба на DTX
Присъединете се към общността на DTX


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Бъдещето на криптовалутите: Solana и Shiba Inu се покачиха за кратко, а Furrever Token пленява с уникална реферална програма

Вчерашният кратък скок при някои от криптовалутите бе воден от пионери като Биткойн и Етериум. Сега една нова меме монета, Furrever Token, завладява интереса на пазара.

13.06.2024 12:02 4 мин. четене

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне $3,200 – разберете кои са другите топ алткойни, които могат да прежиевеят голям ръст като Solana

На фона на предстоящия алткойн сезон VanEck направи смела прогноза за цената на Solana, вярвайки, че монетата може да стигне до $3211.28 до 2030 г., което предполага над 10,600% рали за алткойна.

13.06.2024 10:33 6 мин. четене

Главният изпълнителен директор на топ 20 крипто проект обмисля покупка на Retik Finance (RETIK) след листването на борсите: Голяма новина, но не и изненадваща – ето защо

В момента пазарът на криптовалути е развълнуван от разкритието, че главният изпълнителен директор на крипто проект от топ 20 обмисля инвестиция в Retik Finance (RETIK) след успешното ѝ листване на борсите.

13.06.2024 10:30 4 мин. четене

Китовете на Shiba Inu търсят по-безопасни проекти, тъй като меме монетите губят стойност, над $8.4 милиона са инвестирани в Injective (INJ) и предпродажбaта на Algotech (ALGT)

Изглежда, че някога високо летящият свят на меме монетите е изправен пред вълна от несигурност. Shiba Inu (SHIB), самопровъзгласилият се за „убиец на Dogecoin“, преживява значителен спад в цената, отразявайки по-широкия спад на пазара на меме токени. Но почакайте, има още нещо в тази история!

13.06.2024 8:31 4 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.